Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tytusDeZoo

Cytat: Kard w Styczeń 26, 2013, 01:22:36 AM
Cytat: slon w Styczeń 25, 2013, 10:12:34 PM
Kur*a, zepsules mi cale trolowanie
Tu wszyscy płaczą, nikt nie troluje  :oops:

Nie znsz sie. Placz to sa posty innych , trollowanie to s twoje posty  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Smolensk

Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 26, 2013, 08:56:53 AM

totys czemu nie idziesz na hero?
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

tytusDeZoo

Cytat: Smolensk w Styczeń 26, 2013, 11:22:16 AM

mamy w klanie feochow z duzym parciem a ja cenie sobie spokoj  :D

kamiil

amber cp nei uzywa hero skilli podczas pvp wiec po co im hero  :shock:

Alarion

a kamilek miał zownic over 90000 z hero  :shock:
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: tytusDeZoo w Styczeń 26, 2013, 11:46:35 AM
Cytat: Smolensk w Styczeń 26, 2013, 11:22:16 AM

mamy w klanie feochow z duzym parciem a ja cenie sobie spokoj  :D

ze niby sepsa ma parcie na szkło ? :D

Prokrastynator

widze gruby wypłakal zdjęcie 10% i znowu na kazdej stronie po 100 razy beda te same teksty typu "rpg over 900000"
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Styczeń 26, 2013, 11:58:19 AM

3x GF  6234 online (praktycznie nie ma nigdzie spotów wolnych, dopiero w  nocy mozna pofarmic, na liczniku online spada, a po spotach mam wrazenie ze rosnie  :o  )
7x HF  9104 online
15x HF  678 online

hero probuje zrobic caly czas, jednak nie jestem w zadnym ze sidow i nie moge liczyc na feeda  :beksa:

edit: rpg 15x 13252 online

alarion mozesz pisac rpg over 20000 ;)

NotTheFakeTazman

Cytat: kamiil w Styczeń 26, 2013, 01:56:51 PM

3x GF  6234 online (praktycznie nie ma nigdzie spotów wolnych, dopiero w  nocy mozna pofarmic, na liczniku online spada, a po spotach mam wrazenie ze rosnie  :o  )
7x HF  9104 online
15x HF  678 online

hero probuje zrobic caly czas, jednak nie jestem w zadnym ze sidow i nie moge liczyc na feeda  :beksa:

Kogo to obchodzi, oni na core sie bawia swietnie.

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 26, 2013, 06:24:22 PM

7x HF  9104 online
15x HF  678 online

kogo obchodzi rpg ze swoim licznikiem +5k

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

kamiil

Cytat: Redbox w Styczeń 26, 2013, 07:52:32 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Styczeń 26, 2013, 06:24:22 PM

7x HF  9104 online
15x HF  678 online

kogo obchodzi rpg ze swoim licznikiem +5k

najwyraźniej alariona bo pisze o rpg wiecej niz o core  :shock:

asdf1movie

tak tak. wierzcie dalej w bajki o 6k+ online

kamiil

Cytat: asdf1movie w Styczeń 26, 2013, 09:47:27 PM

lognij o zobacz po shopach , goddar i rune wygladaja jak giran

tytusDeZoo

Cytat: kamiil w Styczeń 26, 2013, 10:27:07 PM

Urzekla mnie twoja historia .,.  :D

Redbox

ja tam nie wiem ale goodar i rune nie sa podobne do siebie ani do giran

bula

Cytat: Redbox w Styczeń 27, 2013, 09:33:13 AM

ja tam nie wiem ale goodar i rune nie sa podobne do siebie ani do giran

kamiil

https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=101&p=1717#post1717

2 post 100% prawdy  :(

Jak można spierdolić tak gre? To pytanie zadaje sobie 80 % ludzi , którzy zostali na H5 , ta gra jest tak nudna i mozolna ,że idzie się zesrać po paru miesiącach...

Przejdzmy do rzeczy:

L2 exp table ... aby wbić 99 lvl trzeba napierdalać dziennie 10 h przez 4-5 miesięcy na PA i runkach , z 98 na 99 trzeba 777kkk expa , gdzie za dzienne insty dostajesz 8~10 kk , gdin w tej grze nie istnieje , złożysz pt na o3 , fairy , h3 to zaraz ci ktoś wyjdzie albo całkowicie się party rozpierdoli , chcesz wbić 99? napierdalaj dziennie po 10h

Pieniądze - nie dotujesz ? jesteś śmieciem , gościu który dotuje zarabia nawet 500kk dziennie , typowy DOOMCIO (nieudacznik ,który bez doty jest śmieciem) , gdzie ty zarabiasz tylko z instancji , która bazuje na szczęściu albo wydropisz albo się zesrasz ;/ Można oczywiśćie szukać skrzynek , wchodzić na boxy itp ale to jest monotonne i nuuuuuudne!!!

System Bound Bardziej zjebanej rzeczy nie widziałem , Set R99 jest tańszy od Vorpala sprzedanego w grocery..... 90 % rzeczy sprzedajesz do grocery

Spoil nie istnieje , nie nazywajcie plunderem spoilem...

Craft Nie istnieje ...

Skille 8 klas , które mają identyczne skille , np. każdy tank ma te same skille jaki sens? skill rasowy ? BZDURA!

Enchant skilli głównych jest na 98/99 jeżeli tego nie masz jesteś gównem

Polski serwer pożyje 3-4 miesiące potem pierdolnie

[PVP] Odbywa się na 2-3 spotach , trwa 15 minut bo healerzy spamuja ciągle celki , pt na 2 healów potrafi stać do jutra..

Olympiada Balans tak chujowy ,że szkoda słów

Instancje Tak nudne i mozolne ... Robisz inste na 98 , gdzie daje ci 0,06% zbierasz ludzi na to 30 min i robisz to 30 min... I tylko się wkurwiasz i wkurwiasz

Mogę tu jeszcze się rozpisywać o kolejnych wadach tej gry ale już dam se spokój i dam wam się nią rozkoszować.

W skrócie gra dla zamulonych zoombie , którzy dotują , normalnych graczy tam już dawno nie ma, polecam wam nowe gry ,które przechodzą na F2p lub starsze kroniki L2 , który jeszcze miały jakiś sens

PS.Mój post został napisany w pośpiechu bo szkoda mi na to czasu , Pozdrawiam .

Redbox

Cytat: kamiil w Styczeń 27, 2013, 04:02:43 PM
https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=101&p=1717#post1717

2 post 100% prawdy  :(

Jak można spierdolić tak gre? To pytanie zadaje sobie 80 % ludzi , którzy zostali na H5 , ta gra jest tak nudna i mozolna ,że idzie się zesrać po paru miesiącach...

Przejdzmy do rzeczy:

L2 exp table ... aby wbić 99 lvl trzeba napierdalać dziennie 10 h przez 4-5 miesięcy na PA i runkach , z 98 na 99 trzeba 777kkk expa , gdzie za dzienne insty dostajesz 8~10 kk , gdin w tej grze nie istnieje , złożysz pt na o3 , fairy , h3 to zaraz ci ktoś wyjdzie albo całkowicie się party rozpierdoli , chcesz wbić 99? napierdalaj dziennie po 10h

Pieniądze - nie dotujesz ? jesteś śmieciem , gościu który dotuje zarabia nawet 500kk dziennie , typowy DOOMCIO (nieudacznik ,który bez doty jest śmieciem) , gdzie ty zarabiasz tylko z instancji , która bazuje na szczęściu albo wydropisz albo się zesrasz ;/ Można oczywiśćie szukać skrzynek , wchodzić na boxy itp ale to jest monotonne i nuuuuuudne!!!

System Bound Bardziej zjebanej rzeczy nie widziałem , Set R99 jest tańszy od Vorpala sprzedanego w grocery..... 90 % rzeczy sprzedajesz do grocery

Spoil nie istnieje , nie nazywajcie plunderem spoilem...

Craft Nie istnieje ...

Skille 8 klas , które mają identyczne skille , np. każdy tank ma te same skille jaki sens? skill rasowy ? BZDURA!

Enchant skilli głównych jest na 98/99 jeżeli tego nie masz jesteś gównem

Polski serwer pożyje 3-4 miesiące potem pierdolnie

[PVP] Odbywa się na 2-3 spotach , trwa 15 minut bo healerzy spamuja ciągle celki , pt na 2 healów potrafi stać do jutra..

Olympiada Balans tak chujowy ,że szkoda słów

Instancje Tak nudne i mozolne ... Robisz inste na 98 , gdzie daje ci 0,06% zbierasz ludzi na to 30 min i robisz to 30 min... I tylko się wkurwiasz i wkurwiasz

Mogę tu jeszcze się rozpisywać o kolejnych wadach tej gry ale już dam se spokój i dam wam się nią rozkoszować.

W skrócie gra dla zamulonych zoombie , którzy dotują , normalnych graczy tam już dawno nie ma, polecam wam nowe gry ,które przechodzą na F2p lub starsze kroniki L2 , który jeszcze miały jakiś sens

PS.Mój post został napisany w pośpiechu bo szkoda mi na to czasu , Pozdrawiam .
o prawda to prawda

Smolensk

ktoś tu jest zazdrosny  :oops: :noob:  i zarabiam po 700kk dziennie już.

driki

Shen

100kk = 40zł, mysle ze gdyby faktycznie wyciagal 700kk dziennie to by jednak nie głodowal. Chociaz nie wiem czy na dead serverze by znalazl taki rynek zbytu na to. :(

Penance

a ja przyto cze 4 post niejakiego Dragvald:
Niestety taka jest smutna prawda panowie.Gra zmieniła swój charakter przestając byc zabawą dla no lifów którzy farmia 24 h a ktoś kto nie ma na to czasu zawsze bedzię w tyle..to już nie jest rozgrywka która wytypowuje pro gracza na zasadzie wiekszej ilości przesiedzonych godzin przed monitorem.A przynajmniej nie w takim stopniu jak kiedyś.Taki chyba był cel tej zmiany.By wytępić maniactwo i niezdrowy chorobliwy nałóg siedzenia wiecznie przed l2.Teraz może sobie pozwolic na 2-3 godzinki zabawy i nie musimy ścigać się z cieniami farmiąc na potegę .Teraz można to olać i to jest plus którego chyba nie wszyscy dostrzegli.Gram w ta grę od c1 ,już nawet nie wiem ile lat minęło ale na tym etapie życia chciałbym by l2 było miłym dodatkiem do życia niż nim całym.Bo system farmiena non stop niewątpliwie się ku temu skłania..a im więcej masz na to czasu tym więcej farmisz-proste.Teraz twórcy l2 ci na to nie pozwalają monotonią gry, a jak skończysz daily to zapala się mistyczna zarówa z napisem"teraz możesz iść na piwo,uszczypnąć w tyłek znajomą barmankę,spędzic czas ze znajomymi i normalnie pójśc spać".Zamiast non-stop narzekać trzeba wyciągnąć z tego same plusy jak w kawale"Czym się różni pesymista od optymisty na cmentarzu?-pesymista widzi krzyże,a optymista widzi same PLUSY!!"-I tego wam właśnie życzę grając w nową kronikę-widzieć same plusy.
Pozdrawiam wasz Dragvald

+
zdychajcie NO LIFE,ma racje

kamiil

ten chlopiec goda pewnie zna tylko z opowieści kolegow bo ni jak ma to sie do realiów

wyeliminowanie nolife to tylko zludzenie bo party ktore gra 5h nie ma zadnych szans z party kore gra 10h, patrz penality lvl
enchant na 98/99 lvlu

AsmWalker

Cytat: Penance w Styczeń 27, 2013, 05:28:10 PM
a ja przyto cze 4 post niejakiego Dragvald:
Niestety taka jest smutna prawda panowie.Gra zmieniła swój charakter przestając byc zabawą dla no lifów którzy farmia 24 h a ktoś kto nie ma na to czasu zawsze bedzię w tyle..to już nie jest rozgrywka która wytypowuje pro gracza na zasadzie wiekszej ilości przesiedzonych godzin przed monitorem.A przynajmniej nie w takim stopniu jak kiedyś.Taki chyba był cel tej zmiany.By wytępić maniactwo i niezdrowy chorobliwy nałóg siedzenia wiecznie przed l2.Teraz może sobie pozwolic na 2-3 godzinki zabawy i nie musimy ścigać się z cieniami farmiąc na potegę .Teraz można to olać i to jest plus którego chyba nie wszyscy dostrzegli.Gram w ta grę od c1 ,już nawet nie wiem ile lat minęło ale na tym etapie życia chciałbym by l2 było miłym dodatkiem do życia niż nim całym.Bo system farmiena non stop niewątpliwie się ku temu skłania..a im więcej masz na to czasu tym więcej farmisz-proste.Teraz twórcy l2 ci na to nie pozwalają monotonią gry, a jak skończysz daily to zapala się mistyczna zarówa z napisem"teraz możesz iść na piwo,uszczypnąć w tyłek znajomą barmankę,spędzic czas ze znajomymi i normalnie pójśc spać".Zamiast non-stop narzekać trzeba wyciągnąć z tego same plusy jak w kawale"Czym się różni pesymista od optymisty na cmentarzu?-pesymista widzi krzyże,a optymista widzi same PLUSY!!"-I tego wam właśnie życzę grając w nową kronikę-widzieć same plusy.
Pozdrawiam wasz Dragvald

+
zdychajcie NO LIFE,ma racje
Zejdź na ziemie. Chociaż w sumie masz rację jeśli granie dla samego farmienia instancji ci sprawia radoche to masz racje teraz ta gra jest dla ciebie. Wbijesz zrobisz daily i gasisz gre bardzo dużo osob teraz tak robi/robiła jak ja gralem. A o pvp i rywalizacji zapomnij bo teraz nie ma już praktycznie pośredniego pvp tylko musisz mieć top lvl , sube wyexpioną sprzet to tamto i to wymaga masy no lifienia.(dodatkowo trzeba mieć cp a to dopiero jest uwiązanie cały tydzien wieczorem w domu. ) Jeśli chcesz gre w której wejdziesz popykasz godzinkę i koniec to prędzej to uzyskasz w World of tanks i w lolu pewnie chociaż nie wiem nie grąłem.  L2 zawsze było mniej lub bardziej do farmienia i to w tej grze mnie zawsze irytowało bo ja taki glupi pvp player jestem a nie pve :D