Van Holter [HighFive][Mid][x7]

Zaczęty przez Gandam, Październik 29, 2012, 08:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

1 dzień mnie nie było, a tu taki syf sie zrobil i to z reki moda ?  :o

Biggiez
jesteś ignorantem, Bula prawie łopatologicznie wytłumaczył Ci co miał na myśli. Nie wiem jaki system rekrutacji prowadza tu na forum, ale chyba ostatnio go zaniżyli.
Nawiązując jeszcze do postów Bula:
Tak uwazam interlude za syf. Bardzo ladnie streścił ta kronike Driki [post wyzej] popieram go w 101% - nie bede sie powtarzal, ani tez nie chce mi sie za wiele dodawac.
Idz zwiedzac interlude topic.

p.s.
komentarz lidera klanu mroczni(potocznie ochłapy):
http://www.youtube.com/watch?v=bSHUZHjRCoo&list=LLPk28sIRg6V3O7OmUWwn6Nw

hahaha :beksa: hahaha :beksa: hahaha :beksa: hahaha :beksa: hahaha :beksa: hahaha
smiac sie czy plakac?
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

xXxFelekxXx

Cytat: BiggieZ w Styczeń 30, 2013, 09:08:42 PM
Nvm, dalej będę twierdził, że wszystko ponad int to syf, bo to już nie to samo co L2 :)

Skoro wszystko ponad int to syf to dlaczego masz w sygnie hawkeye z itemami z wyższych kronik a nie draco ? QQ , akurat draco jest ładniejsze niż nowe armory ^^

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

driki

i ten pasek skilli na interludzie takim hałk randzerem xd
f1 atak
f2 cp poty
f3 QHP
tyle;d

to jest właśnie prawdziwe l2!!!! nie znacie się xD

Draves

Cytat: driki w Styczeń 30, 2013, 10:17:38 PM
Nvm, dalej będę twierdził, że wszystko ponad int to syf, bo to już nie to samo co L2 :)
Jesteś tak głupi ze to aż smieszne xD betonie jeśli mama cie nauczyła pierw się przedstawia argumenty a potem można oczerniać, a jeśli ciebie w szkole nie nauczyli czegoś to takiego to won stąd?

Moim zdaniem interlude to mało rozwinięta gra pod nazwą Lineage 2, epilog/ferya i h5 zapewnia dużo więcej rozrywki niż kronika która była totalnie niezbalansowana i niegrywalna praktycznie przez niektóre klasy na end game...

zresztą typ z interluda gdzie doslownie facerollowało się klawiature wyzywa na pvp ludzi grających na h5...

zresztą jaki sens jest wbijac tutaj do tematu gdzie ludzie graja na h5 i wolac na pvp na jakiś lol sh1t server z lol sh1t kroniką?:D

Ja lubie zarówno h5 jak i IL, ogólnie większość kronik ale to co tu piszesz o balansie klas to bzdury. Balansu w l2 nie było prawie nigdy, zawsze jakieś klasy są ponad inne. W GF-Freya był to slh, gdzie ze sd + para+ogar niszczyłeś solo vs 9. W h5 OGARNIETY glad, chociaż kasochłonny niszczy masówkami aż miło. Na interlude było destro+limit = śmierć.

Daggerzy na epi, którzy robili SS-->BS = piżama leży też jest zbalansowane? Łucznicy który przez wiele kronik byli śmieciami, aż do h5 jest zbalansowane?

Feoh wizard, który musi mieć super i top eq nie zabije praktycznie każdego a posiadanie feoha nie spełniającego takich wymagań to śmierć dla CP, bo healer musi zajmować się resowaniem jego?

Nukerzy/Summonerzy/Healerzy w HVY to jest fajne? To się nawet kupy nie trzyma.

Prywatne servery są dla tych, którzy nie koniecznie wolą bardziej rozwiniętą wersje gry, tylko troche/bardzo starsze kroniki nawet z bugami.
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Ja jestem Fuer grissa ost drauka.

MostDope

Cytat: Draves w Styczeń 31, 2013, 08:58:33 AM
Jesteś tak głupi ze to aż smieszne xD betonie jeśli mama cie nauczyła pierw się przedstawia argumenty a potem można oczerniać, a jeśli ciebie w szkole nie nauczyli czegoś to takiego to won stąd?

Moim zdaniem interlude to mało rozwinięta gra pod nazwą Lineage 2, epilog/ferya i h5 zapewnia dużo więcej rozrywki niż kronika która była totalnie niezbalansowana i niegrywalna praktycznie przez niektóre klasy na end game...

zresztą typ z interluda gdzie doslownie facerollowało się klawiature wyzywa na pvp ludzi grających na h5...

zresztą jaki sens jest wbijac tutaj do tematu gdzie ludzie graja na h5 i wolac na pvp na jakiś lol sh1t server z lol sh1t kroniką?:D

Ja lubie zarówno h5 jak i IL, ogólnie większość kronik ale to co tu piszesz o balansie klas to bzdury. Balansu w l2 nie było prawie nigdy, zawsze jakieś klasy są ponad inne. W GF-Freya był to slh, gdzie ze sd + para+ogar niszczyłeś solo vs 9. W h5 OGARNIETY glad, chociaż kasochłonny niszczy masówkami aż miło. Na interlude było destro+limit = śmierć.

Daggerzy na epi, którzy robili SS-->BS = piżama leży też jest zbalansowane? Łucznicy który przez wiele kronik byli śmieciami, aż do h5 jest zbalansowane?

Feoh wizard, który musi mieć super i top eq nie zabije praktycznie każdego a posiadanie feoha nie spełniającego takich wymagań to śmierć dla CP, bo healer musi zajmować się resowaniem jego?

Prywatne servery są dla tych, którzy nie koniecznie wolą bardziej rozwiniętą wersje gry, tylko troche/bardzo starsze kroniki nawet z bugami.
Poniekąd prawda, ale stop, nie rozmawiajmy o tym, bo to nie na to temat.

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

mixoOn

hahahaha mrocznym chyba argumenty sie skonczyły i jama opowiada o czasach w gimbazie kiedy to ownił ludzi na "czy" lacze :O

Gandam macie tam co jeszcze robic na tym exie?? Bo ostatnio widziałem ze online mocno spadł :<

driki

To smutne jak mało się znasz a wypowiadasz się...

SLH imba to chyba jak sie naczytałeś na forum...to fakt SLH był strasznie op przez LS+SD ale był dość prosty do skontrowania+był niesamowitym papierem, w GF składał się na hita od magów, tyrków czy gladów/daggerów...wymieniać dalej?

Co mnie obchodzi jakiś epi...prawda jest taka ze teraz porównujemy H5 a Interlude a to pierwsze wychodzi dużo korzystniej na tle balansu jak i zapewnianej rozrywki, jak to ktoś ładnie powiedzial, Interlude był ok ja na tym gralismy ale teraz już bym nie wrócił tam.

Sam fakt jak wymieniasz w interludzie ze deska+frezy jest op pokazuje jak wielkie "gówno" się znasz;d

GoD mnie nie obchodzi;d łucznicy imo bylo bardziej grywalni niz melasy w interludzie;d tylko potrzebowali wiecej ogaru...

Gandam

Cytat: mixoOn w Styczeń 31, 2013, 11:08:20 AM
Gandam macie tam co jeszcze robic na tym exie?? Bo ostatnio widziałem ze online mocno spadł :<

server popadl w bledne kolo " i tak nie ma sensu tu grac, bo online spada" ostatnie 3 dni to roznica 100 online :/ Poki co DzikiMrok wpada na epicki i jest pvp reszta FARMI i skupuje hero   hahaha :beksa:

Aeore Healer 97 Lilith

Rickert

OKEJ

ja wytlumacze.

czlowiek a) lubi herbate z mlekiem.
czlowiek b) nie lubi herbaty z mlekiem, woli z cytryna.
czlowiek c) lubi owocowa.

moral: kazdy lubi co innego i glupota jest by czlowiek ktory woli herbate z mlekiem smial sie z czlowieka b) ze z cytryna ssie.

FLAME W TYCH CZASACH SSIE, LEPIEJ OGLADAJCIE MOJEG STREAMA :)

http://www.twitch.tv/irickertz
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

mixoOn

Rickert

OJ TAM OJ TAM

big playzzz sie licza! :  DDD
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xRelapse

Kupa, którą zrobie jutro też nie będzie taka sama, to oznacza, że defekacja w moim życiu nie ma już sensu?  :beksa:

MostDope

Cytat: Rickert w Styczeń 31, 2013, 08:50:37 PM
OKEJ

ja wytlumacze.

czlowiek a) lubi herbate z mlekiem.
czlowiek b) nie lubi herbaty z mlekiem, woli z cytryna.
czlowiek c) lubi owocowa.

moral: kazdy lubi co innego i glupota jest by czlowiek ktory woli herbate z mlekiem smial sie z czlowieka b) ze z cytryna ssie.

FLAME W TYCH CZASACH SSIE, LEPIEJ OGLADAJCIE MOJEG STREAMA :)

http://www.twitch.tv/irickertz
Dobra reklama przy okazji ^^
Cytat: xRelapse w Styczeń 31, 2013, 09:57:40 PM
Kupa, którą zrobie jutro też nie będzie taka sama, to oznacza, że defekacja w moim życiu nie ma już sensu?  :beksa:
No nie wiem, Ty mi powiedz.

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

Khav

Cytat: Gandam w Styczeń 31, 2013, 07:21:42 PM
Cytat: mixoOn w Styczeń 31, 2013, 11:08:20 AM

server popadl w bledne kolo " i tak nie ma sensu tu grac, bo online spada" ostatnie 3 dni to roznica 100 online :/ Poki co DzikiMrok wpada na epicki i jest pvp reszta FARMI i skupuje hero   hahaha :beksa:

Ostatni dzień Oly:   31.01.13:     19:24 Online: 644 ( w tym ~150+ sklepów). Do tego dual dozwolony, więc wróżąc z fusów, przypuszczam realny online jest na poziomie 300-400. Więc przy takim online -100 to nie jest "tylko" 100 w dół.

Edit:

01.02.13: 19:06 Online 521
1 dzień -100

Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Gandam

quity po hero poszly, faktycznie ciezko sie robi na serwerze :/

TB: 13 hero
Mroczni: 11 hero  - 2 lata terningu na Arii nie poszlo w las  :P
DzikiMrok: 1  :o

reszta nie istotna

p.s.
te -100 online o ktorym Khav pisze to pewine Mroczni ktorzy szykuja sie by autobusem na chate mi wjechac  hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

Cytat: Gandam w Luty 01, 2013, 08:49:34 PM
te -100 online o ktorym Khav pisze to pewine Mroczni ktorzy szykuja sie by autobusem na chate mi wjechac  hahaha
Pomijając totalnie twoje gwiazdorzenie... Patrząc na poziom wypowiedzi mrosiów... Całkiem realne to co wyżej napisałeś.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Gandam

spoko, od dzis kazde CP pilnuje mnie przez tydzien po czym zmiana  hahaha hahaha hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

Kwadrat

gdyby poziom na exie nie byl tak okropnie tragiczny jak teraz, po podejrzewam ze byloby 1.5k + online jak za najlepszych czasow. niestety, 80% ludzi gra teraz na mid/high ratach, wiec pomysl z x7 byl po prostu nie trafiony

Suprem

Na tym x7 koxalo sie jak na x50 ;f wiec nie wiem o czym mowa ;f

www.l2god.fora.pl

driki

chodzi o full buff, support jest ciezko dorwać który gra regularnie...

Draves

Cytat: driki w Styczeń 31, 2013, 03:20:51 PM

SLH imba to chyba jak sie naczytałeś na forum...to fakt SLH był strasznie op przez LS+SD ale był dość prosty do skontrowania+był niesamowitym papierem, w GF składał się na hita od magów, tyrków czy gladów/daggerów...wymieniać dalej?

Co mnie obchodzi jakiś epi...prawda jest taka ze teraz porównujemy H5 a Interlude a to pierwsze wychodzi dużo korzystniej na tle balansu jak i zapewnianej rozrywki, jak to ktoś ładnie powiedzial, Interlude był ok ja na tym gralismy ale teraz już bym nie wrócił tam.

Sam fakt jak wymieniasz w interludzie ze deska+frezy jest op pokazuje jak wielkie "gówno" się znasz;d

GoD mnie nie obchodzi;d łucznicy imo bylo bardziej grywalni niz melasy w interludzie;d tylko potrzebowali wiecej ogaru...

To smutne, że udajesz, że wiesz więcej od kogo kolwiek a wiesz jeszcze mniej niż udajesz, że wiesz.

Pokaż mi klasy, nie licząc tanków, które nie padały od DD, jeżeli by takie były to jaki byłby sens DD?

Skoro Slh był prosty do skontrowania to dlaczego tylu graczy go nie kontrowało i byli przez slh zabijani? (chociażby filmik delios'a w FoG?)

Prawda jest taka, że TY porównujesz h5 do IL, a mowa była o balansie w L2, którego nigdy nie było i nie ma. Co z tego, że w h5 balans jest większy w porównaniu do IL, jak i tak nie ma balansu?

Jeżeli uważasz, że deska na IL nie była mocna, nieważne jak banalnie do skontrowania, ale mocna była. Temu nie zaprzeczysz.

Ja w moim 1 poscie nie atakowałem nikogo, ty niestety odczytałeś to jako pasywną agresje a nie mogąc w swoim mniemaniu wyjść na  głupka na forum napisałeś bezsensowne rzeczy, paradoksalne wręcz. Dziękuje, pozdrawiam. Koniec offtopu.
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

driki

Cytat: Draves w Luty 03, 2013, 11:15:02 AM
Cytat: driki w Styczeń 31, 2013, 03:20:51 PM

To smutne, że udajesz, że wiesz więcej od kogo kolwiek a wiesz jeszcze mniej niż udajesz, że wiesz.

Pokaż mi klasy, nie licząc tanków, które nie padały od DD, jeżeli by takie były to jaki byłby sens DD?

Skoro Slh był prosty do skontrowania to dlaczego tylu graczy go nie kontrowało i byli przez slh zabijani? (chociażby filmik delios'a w FoG?)

Prawda jest taka, że TY porównujesz h5 do IL, a mowa była o balansie w L2, którego nigdy nie było i nie ma. Co z tego, że w h5 balans jest większy w porównaniu do IL, jak i tak nie ma balansu?

Jeżeli uważasz, że deska na IL nie była mocna, nieważne jak banalnie do skontrowania, ale mocna była. Temu nie zaprzeczysz.

Ja w moim 1 poscie nie atakowałem nikogo, ty niestety odczytałeś to jako pasywną agresje a nie mogąc w swoim mniemaniu wyjść na  głupka na forum napisałeś bezsensowne rzeczy, paradoksalne wręcz. Dziękuje, pozdrawiam. Koniec offtopu.
Myśle ze taki nuker w interludzie ze 100% magic crt rate bijący wtedy 4x dmg>jakas twoja zjebana deska, pojasz czy mam ci to rozrysować?

A więc twoim argumentem jest to ze ludzie nie radzili sobie z dana klasa i dlatego była OP? wez ty się za przeproszeniem jeb*** w sciane, to ze ludzie sa kretynami i nie pomysla to nie oznaka ze dana postac jest OP, slh był dosc prosty do wyeliminowania, mała ilość hp+light armor powodowała ze jak dostał na ryj bursta to nie mial szans go przezyc lub po prostu dostawac na ryj chain cc od tanka dzieki agro/stun shield OE

SLH wygrywał chyba tylko wtedy z całym pt jak ludzie farmili w fogu+boxy+totalni kretyni tak jak było dokladnie na frapsie Deliosa, nie wyobrazam sobie ze 1 slh wpada w normalne party na pvp i wszystkich zabija wiec prosze pierw zagraj a potem wklejaj swoją przeczytana wiedze z "forum" ignorancie...

Chociaz nie zaprzeczam ze LS w tlumie robił duże szkody dlatego na wiekszych mass pvp kuraki były "troche" op względem innych klas jeśli chodzi o CC.

Draves

Pojmiesz, że ten twój zajebisty nuker składał się na hita od deski, a na 2 od bowa?

Slh Był dość prosty do wyeliminowania, zajebywał ludzi na luzie, bo ludzie to kretyni.Para, które wchodziło prawie zawsze i sprawiało, że jesteś warzywem nie jest OP?100% landrate steal buff nie jest OP? Jak tak uważasz to dla mnie jesteś osobą, która nie umie dobrze przetworzyć danych.  Jeżeli nie to jak prosto i bezproblemowo postać zabija nie świadczy, że jest OP to ja juz nie wiem co.

Magik, łucznik, dagger jak dostali bursta na ryj mieli szanse przeżyć? Na pewno nie większa od slh, więc bez przeproszenia ty sie pierdo**nij w ścianę.

Ignorancją i głupotą jest to co wypisujesz ty, bo najpierw twierdzisz, że Slh nie jest OP, a potem stwierdzasz, że jest troche OP.

Niestety ty piszesz jedynie o H5 a ja pisze o Slh nie tylko z tej kroniki, w której akurat para i sd było już znerfione a były to jedne z większych plusów tej postaci. Ale co ja tam wiem, przecież nie osiągnąłem tyle co ty przez swoje wielkie doświadczenie.

Ignorancją nie jest czasem mieć wyjabane po całości na zdanie lepszych od siebie w danej klasie graczy, którzy wyrażają swoją opinie i spostrzeżenia na forum. Ale gdzie tam, oni gówno wiedzą, mają omamy a NCSoft znerfił char "x" bo "y" miał taki kaprys.

Ignorancją jest też to jak błędnie odczytujesz a potem odpowiadasz na czyjeś posty. Ja nie powiedziałem, że deska była najlepszym charem na IL, tyle, że skoro ty uważasz, że nie była przesadzona znowu świadczy o twojej ułomności i ignorancji. Musisz postawić na 100% na swoim zdaniu nawet jak ktoś mówi ci, że 2x2 jest 4, ty powiesz ze 5.

driki

Cytat: Draves w Luty 03, 2013, 03:03:13 PM
Pojmiesz, że ten twój zajebisty nuker składał się na hita od deski, a na 2 od bowa?

Slh Był dość prosty do wyeliminowania, zajebywał ludzi na luzie, bo ludzie to kretyni.Para, które wchodziło prawie zawsze i sprawiało, że jesteś warzywem nie jest OP?100% landrate steal buff nie jest OP? Jak tak uważasz to dla mnie jesteś osobą, która nie umie dobrze przetworzyć danych.  Jeżeli nie to jak prosto i bezproblemowo postać zabija nie świadczy, że jest OP to ja juz nie wiem co.

Magik, łucznik, dagger jak dostali bursta na ryj mieli szanse przeżyć? Na pewno nie większa od slh, więc bez przeproszenia ty sie pierdo**nij w ścianę.
Widziałeś kogoś zeby focusował daggera or innego dd? ty albo jestes albo udajesz kretyna;d

W normalnym pvp głównie dd focusowalo kuraka or bisha/ee dlatego to logiczne ze taki kurak jak dostal na ryj bs-a to nie przyspamowal cie tym OP MADA FAKA LS-em 100% land rate, jestes za głupi zeby pojąć tak oczywistą rzecz? mam ci to powaznie rozrysowac? ciagle twierdze ze sb nie był game-breaking jak uważają co poniektórzy.

btw jestem ciekaw jak deska dobiegnie do maga z 100 m crit i jak lucznik go 2-shotuje kiedy sam zostanie zajebany na 1-3 spelle z cast speedem(wtedy capa nie było xD?:D)

o tak deska była mocna etc... może jak grałeś na jakimś fail serverze;d prawda jest taka ze deska tylko w tłumie na duzych mass pvp mogła się zabawic po prostu schodziła w 1-2 sekundy a jak dostała ice vorta+frost bolta to zamieniała się w schabowego z kotletem...jeśli twoim jedynym argumentem ze deska była mocna jest to ze miała duzo p ataku na frenzy to idac tym tokiem myślenia, dagger był najslabszy bo miał mało p ataku xD

Draves

Gościu, dla mnie ty jesteś niezrównoważony a to co tu wypisujesz to bzdury, które nie mają nic a nic wspólnego z L2.

Jedyne o czym piszesz do 1vs1, które prawie nie istniało na high poziomie na h5.

Jeżeli według ciebie nie powinno się bić np. daggera, który siedzi na plechach  u heala jeszcze bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że jesteś idiotą.

Czaisz, że maintargetem jest Bishop, nie Slh, a cast LS'a jest na tyle szybki, że spokojnie dajesz rade go wycastować ?

Ty może jedyne pvp jakie uznajesz to 1vs1 na HS z ludźmi w b gratach, dlatego nigdy nie widziałeś ogarnietej deski.

Kolejna sprawa sam teraz potwierdziłeś to co napisałem w 1 poscie. W l2 NIE MA I NIE BYŁO BALANSU.

Czy moc każdej postaci zależy od p.atku? Biorąc wszystkie postaci pod taką samą miarke zachowujesz się poraz kolejny jak ignorant i osoba niezdolna to racjonalnego przetwarzania informacji. Każda klasa ma swoją mechanike. Daggerzy polegają na skillach, deska na p.atku, więc porównywanie ich jest całkowicie bezsensowne.

Twoja głupota jest tak zdumiewająca, że aż dziwi mnie, że jeszcze się wypowiadasz.