Szukam Gry ;]

Zaczęty przez WildBoy, Luty 09, 2013, 10:31:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WildBoy

Witam. Postanowilem rzucic L2 i w jego miejsce szukam jakies fajnej strzelanki online. Znacie cos dobrego, w co gra duzo ludzi? CS nie wchodzi w rachube  :P

Arimas

Battlefield 3
Nowy Crysis

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Draves

Cytat: Arimas w Luty 09, 2013, 10:57:18 AM
Battlefield 3
Nowy Crysis

Każdy COD, no i cs source.
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Ja jestem Fuer grissa ost drauka.

roli

PlanetSide 2 (f2p) jak dla mnie gra jest genialna, tylko optymalizacja jest do dupy, ale da się przeżyć.

Arimas

Cytat: WildBoy w Luty 09, 2013, 10:31:54 AM
Witam. Postanowilem rzucic L2 i w jego miejsce szukam jakies fajnej strzelanki online. Znacie cos dobrego, w co gra duzo ludzi? CS nie wchodzi w rachube  :P

Cytat: Draves w Luty 09, 2013, 02:47:37 PM
Cytat: Arimas w Luty 09, 2013, 10:57:18 AM
Battlefield 3
Nowy Crysis

Każdy COD, no i cs source.

:noob:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

blacktyger

MMOFPS od Webzen: Arctic Combat - całkiem przyjemna strzelanka. Klimaty trochę COD, gra dynamiczna (chociaż movement kiepski). System klanów rozwinięty (klasycznie 3v3 / 5v5), liga w ESL, gra jest młoda więc ludzie nie mają kosmicznego skillla.
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Gandam

PlanetSide 2 or Battefield
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Arimas

league of legends jako caitlyn  :D :D :D

DIO

Kamal