Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

driki

Shanique

Cytat: Draghar w Luty 13, 2013, 08:43:30 PM
Cytat

Ostatecznie działał na Core, ponieważ jego online nie przekracza 1000 osób na raz, jednak spodziewamy się o wiele więcej ludzi na polskim serwerze. Jeśli więc spróbujemy uruchomić Evolutionary Road w naszym panelu administracyjnym, jest bardzo wielka szansa, że wkrótce przekroczy swoją zdolność produkcyjną. W efekcie będziemy mieli sporo problemów z wykorzystaniem go do pomocy w rozwiązywaniu Waszych problemów związanych z grą i odpowiadania na Wasze pytania. Nie możemy sobie pozwolić na pogorszenie jakości naszej obsługi klientów. Liczymy na Wasze zrozumienie.

Źródło
https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=154

Davai hejt :>

Jaracie się jak szczerbaty na widok sucharka! Koleś pisze po Polsku jakby wrzucał tekst do translatora... moim zdaniem chodziło mu bardziej o liczbę osób, która z ER korzysta w jednym czasie (wiadomo, że z czasem coraz mniej nowych postaci tworzy się od zera), a nie liczbę osób grających na serwerze...

Alarion

Draghar, bardziej zadam pytanie:

Wierzysz w to? Skoro na siege na kilku zamkach jest kilkaset osób + masa ludzi offline, albo nie chodząca na siege to wierzysz w takie brednie? Sam grasz, to widzisz ; p

Poza tym, bardziej wierzę temu co piszę shani, albo o wskaźniku aktualnym w okolicach lipca w środku lata, gdzie nei było chyba ani mentora, ani ER i faktycznie online był słaby wtedy.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

asdf1movie

Cytat: Alarion w Luty 14, 2013, 09:15:04 AM
masa ludzi offline
mowisz o 40 osobach siedzących w aden?
i od kiedy jest cos takiego jak offline shop :D?

Alarion

mówię o tych co grają, ale danego dnia są akurat z różnych pwodów offline. Dajmy na to z czyjegoś CP brakuje akurat  2 osób (losowa sytuacja), ale to nie są konta założone pół roku temu, gdzie właściciele dawno nie grają.

Cat Drama Maker

Qra

Ma to sens bo takie bonusy jak ER są dla ludzi którzy startują na rozwiniętym już serverze. 1000k online ? Skoro ludzie z 4game tak ukrywali niby niski online to już widzę jak pozwolili komuś podać taką informacje. Nie działa to na korzyść żadnego z serverów a świadczy jedynie o  głupocie jednego z przyszłych polskich adminów.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

asdf1movie

w przypadku zgromadzenia się ludzi w kilku miejscach- soh, orbis, insty 97+, istina, kartie, fortuna  ten 1000 online wcale nie jest odczuwalny ;p

no i druga sprawa, nie biega sie po miastach krzycząc lfpt tylko zagląda w party matching

Horken

Mimo wszystko, na logikę, 1k to za mało żeby to wyglądało tak jak wygląda.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

na tym forum nie ma logiki Horken o ile jeszcze tego nei zauważyłeś ; p  Tu jest tylko dużo postów ludzi co dawno emoquitneli, ale nadal są specami od serwera/l2 : D

Cat Drama Maker

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

asdf1movie

nigdy tych ludzi nie spotykasz tak jak kiedys w giran czy aden. co 2 tyg siege ale w tedy online wiadomo wiekszy. jedynie co mozesz otworzyc waiting liste wieczorem, zobaczysz około 60+ osb czekających + z 15 party szukających+ jakies -nascie cp co gra razem.
wróżenie z fusów

ZRÓBCIE SPIS POWSZECHNY ! :D

Alarion

nie no, 2 główne side'y się spotykają dosyć często, czyli te 30-40 cp na siebei trafia, a że low lvle 90-95 biegają na innych spotach i się nie mieszają to logiczne, bo żadna frajda na takich lvlach bić się vs 99. Ale tak jest wszędzie, czołówka się klepie, inni w tym czasie expią i dołączają.

Cat Drama Maker

roli

Czepiacie się gościa, że nie umie pisać po polsku, że na serwerze jest większy online niż podaje staff innovy i na pewno tak jest, ale to tylko pokazuje jacy nieudacznicy pracują w tej korporacji. Nie mając racjonalnych argumentów ruskie wymyśliły jakieś brednie i tyle. Po prostu (prawdopodobnie)nie chcą / nie mogą (mniej prawdopodobne imo) tego feature z jakiejś przyczyny w polskiej edycji l2.
Zabawne było obserwowanie pierwszych reakcji graczy z Core na te zdanie, ale teraz to już żal z tymi ironicznymi próbami wybrnięcia z tego (w zasadzie nie prawdziwego) bagna :p

TTerrorPropaganda

Nawet wiedza adminów o swoich serwerach, nie może się równać z ta która posiada alarion, jego mądrość jest jak kosmos prawie nie do zmierzenia. Na logike? dobrze rozumiem ze ten system działa do 86? czyli z tego co mówicie obsługuje on 1k graczy czyli jest aż tylu poniżej tego lewelu? Wtedy to by miało sens :), tylko ciężko mi w to uwierzyć ze tak jest, chyba ze sumę wszystkich zalogowanych osób w ciągu doby podzielili przez 24 i wyszło im średnio na dobę 1k online. Chyba ze wykorzystali tu wzór na pole trojkata, dzielony przez minuty w ciągu doby ,potem pomnożyli przez średni online na minute i wyciągnęli z tego pierwiastek. Ktoś ma jeszcze jakieś logiczne pomysły jak to wyliczają?:)

asdf1movie

liczą kupione ssy i dzielą przez srednie uzycie na gracza danej klasy

Alarion

Cytat: roli w Luty 14, 2013, 11:17:31 AM
Czepiacie się gościa, że nie umie pisać po polsku, że na serwerze jest większy online niż podaje staff innovy i na pewno tak jest, ale to tylko pokazuje jacy nieudacznicy pracują w tej korporacji. Nie mając racjonalnych argumentów ruskie wymyśliły jakieś brednie i tyle. Po prostu (prawdopodobnie)nie chcą / nie mogą (mniej prawdopodobne imo) tego feature z jakiejś przyczyny w polskiej edycji l2.
Zabawne było obserwowanie pierwszych reakcji graczy z Core na te zdanie, ale teraz to już żal z tymi ironicznymi próbami wybrnięcia z tego (w zasadzie nie prawdziwego) bagna :p

ok, a teraz wracasz na ncbot, czy polaczkowo, czy wpadłeś sobie jak koniu tylko pobiadolić trochę? : )

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 14, 2013, 11:22:45 AMczyli z tego co mówicie obsługuje  Wtedy to by miało sens :)
ty juz o sensie nic nie mów
Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 13, 2013, 03:57:05 PM

nie wspominając o top 10 z racji małej konkurencji, gdzie nawet mi się zdarzyło na nim być nie raz, nie mówiąc już o top 10,

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

roli

Akurat od trzech dni znów gram na Core i koksam alt chary na mentorze :sorry:
Z resztą na bocie sprawdzone na Core online 1700 z hakiem o 16:00. Nie wiem jak wieczorem, bo nie sprawdzałem. Nie musisz się alarion spinać :]

TTerrorPropaganda

Cytat: Redbox w Luty 14, 2013, 11:49:48 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 14, 2013, 11:22:45 AMczyli z tego co mówicie obsługuje  Wtedy to by miało sens :)
ty juz o sensie nic nie mów
Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 13, 2013, 03:57:05 PM

nie wspominając o top 10 z racji małej konkurencji, gdzie nawet mi się zdarzyło na nim być nie raz, nie mówiąc już o top 10,

Powiedz, musisz bardzo mnie nienawidzić? Za to ze się z ciebie nabijam, i zabieram szacunek ludzi forum :P. Nie krepuj się, napisz jaki zły jesteś, warknij, zapluj monitor, tupnij nóżką, jestem pewny ze poczujesz się wtedy lepiej.
PS Masz racje zrobiłem błąd miało być top5, przyznaje się do błędu

Alarion

Cytat: roli w Luty 14, 2013, 12:08:46 PM
Z resztą na bocie sprawdzone na Core online 1700 z hakiem o 16:00. Nie wiem jak wieczorem, bo nie sprawdzałem. Nie musisz się alarion spinać :]

o ile faktycznie botujesz, to czemu sobie nie pójdziesz na ncsh1t? Tam grają tacy jak ty : )

Cat Drama Maker

Razyda

Szczerze mowiac to 1k wydaje sie w sam raz.

Edit
Roli to ile ty masz tych altow ze do 1700 skoczylo ? :)

Draghar

Draghar, bardziej zadam pytanie:

Wierzysz w to? Skoro na siege na kilku zamkach jest kilkaset osób + masa ludzi offline, albo nie chodząca na siege to wierzysz w takie brednie? Sam grasz, to widzisz ; p

Poza tym, bardziej wierzę temu co piszę shani, albo o wskaźniku aktualnym w okolicach lipca w środku lata, gdzie nei było chyba ani mentora, ani ER i faktycznie online był słaby wtedy.

Szczerze? Nie. Ale co z tego? Grunt że polaczki i quitery mają powód do hejtu :>

bula

Cytat: Alarion w Luty 14, 2013, 12:38:49 PM
Cytat: roli w Luty 14, 2013, 12:08:46 PM

o ile faktycznie botujesz, to czemu sobie nie pójdziesz na ncsh1t? Tam grają tacy jak ty : )
kurwa mac nigga bitch please

rozumiem ze tobie chcialoby sie expic alty recznie, ale nie kazdy jest takim fanem bicia mobow i robienia questow/instancji

aaaaaaa nie, dobra juz rozumiem, ciebie zabolalo to ze roli napisal ze wg bota jest 1.7k online, a nie 3k+, wszystko jasne (tak sie smiejesz z RPG over 9k online, a w tym momencie sam sie zachowujesz tak jakby na core gralo 20k+ ludzi i jakbys byl tego pewny w 100%, jednoczesnie bedac jedyna nieomylna osoba w tym temacie)

Alarion

o ile faktycznie botuje

czemu nie pójdzie sobie w miejsce, gdzie większość gra "bo mu się nie chce" i bot na bocie bot bota pogania?  Bula, to ta sama logika powinna byc na pvp :

"Odpale sobie Z rangera, żeby pilnował nobla, auto assystował, odpalał selffbuffki co xx czasu / spamowałpotki jak trzeba, bo mi się nie chce tego robić" 

albo wersja martelx: "Odpalę sobie jeden guzik i jedząc popcorn obejrzę sobie jak to pvp wygląda, bo mi się nie chcę ręcznie tego robić"  Dat logic...

a z RPG się nie śmieje, tylko z tej otoczki która wokól niego była robiona:

"to jest prawdziwe l2, tylko tutaj jeszcze można pograć w l2" i ta euforia polaczków na serwerze gdy stawało x 3 a potem x 7. Ile tych polaczków tam zostało? 5%?

Cat Drama Maker

Prokrastynator

Wierzysz w to? Skoro na siege na kilku zamkach jest kilkaset osób + masa ludzi offline

Cytat: Draghar w Luty 13, 2013, 08:43:30 PM
Ostatecznie działał na Core, ponieważ jego online nie przekracza 1000 osób na raz

widzę że napisać grubemu boltem, to i tak za mało i nie zrozumie
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi