Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

driki

Co ty się tak tym przejmujesz alarion;d

Jak ktoś chce bocić to sobie boci, problem?

driki

Co ty się tak tym przejmujesz alarion;d

Shanique

Alarion nie chce, żeby kolegę zbanowali ;)

roli

Bot nie działa, ale pokazuje online. Nie wiem gdzie żeś Alarion w moim poście przeczytał, że botuje ~_~

ps Dzięki za troskę.

#edit
Z resztą jak już miałbym stawiać bota to na mainie, lub na traina po adene, a nie na mentor bo za wolno koksa :P ręcznie znacznie szybciej.
Widzisz Buła dobrze zrozumiał i napisał, "ciebie zabolalo to ze roli napisal ze wg bota jest 1.7k online, a nie 3k+".
Oczywiście moją intencją nie było zadawanie komukolwiek bólu, ani sprawiać komuś tym kłopotu, ale chodziło mi raczej o sam fakt pokazywania online. Alarion wyszukujesz w postach treści, których tam nie ma.

Podobne wnioski wyciągnąłeś z wcześniejszej wiadomości, w której napisałem, że staff innvoy to nieudacznicy. Gość pisze, że online nie przekracza 1k, tymczasem sniffer pokazuje zupełnie co innego. To miał być argument (wg mnie dość nietrafny) dotyczący przyczyny nie wdrożenia evo road na pl off. Co w dalszym ciągu uważam za fail.

Redbox

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 14, 2013, 12:17:42 PM
Cytat: Redbox w Luty 14, 2013, 11:49:48 AM
Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 14, 2013, 11:22:45 AMczyli z tego co mówicie obsługuje  Wtedy to by miało sens :)
ty juz o sensie nic nie mów
Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 13, 2013, 03:57:05 PM

nie wspominając o top 10 z racji małej konkurencji, gdzie nawet mi się zdarzyło na nim być nie raz, nie mówiąc już o top 10,

Powiedz, musisz bardzo mnie nienawidzić? Za to ze się z ciebie nabijam, i zabieram szacunek ludzi forum :P. Nie krepuj się, napisz jaki zły jesteś, warknij, zapluj monitor, tupnij nóżką, jestem pewny ze poczujesz się wtedy lepiej.
PS Masz racje zrobiłem błąd miało być top5, przyznaje się do błędu
A czy wy musieliscie na sile kreowac mnie na gwiazde oli ? Wasze bajki sprawily ze uroslem do miana legendy niczy Twoje bajki o PI.
Jestem pewnien ze boli Cie moje dobre zdanie o tobie. Kreowales sie na filozofa a zdania nie potrafisz zlozyc z sensem. No nic probuj dalej, kiedys opanujesz sztuke skladania zdan.
Twój post tylko udowodnil status połowy tego forum "wchodze tu dla zbity", dla zbity to wolalbym pójsc na dwór ale co kto lubi. I nie, nie zaplułem monitora w przeciwieństwie do Ciebie. Pozbieraj owies z klawiatury.

a teraz Ty tupnij szybciutko, razem z gronem hejtów którzy dalej będą twierdzic ze wszystko wiedza lepiej odemnie samego.
A sorry ty nie tupniesz tylko kopytkiem stukniesz o podłoge.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Dyma

i zabieram szacunek ludzi forum
główny cel każdego człowieka - szacunek na polaczkowie...

Cytat: bula w Luty 14, 2013, 01:10:50 PM
rozumiem ze tobie chcialoby sie expic alty recznie, ale nie kazdy jest takim fanem bicia mobow i robienia questow/instancji
po co zapier...lać od rana do wieczora 6 dni w tygodniu; lepiej opier..lić bank
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

JamesDoakes

Cytat: roli w Luty 14, 2013, 11:17:31 AM
Czepiacie się gościa, że nie umie pisać po polsku, że na serwerze jest większy online niż podaje staff innovy i na pewno tak jest, ale to tylko pokazuje jacy nieudacznicy pracują w tej korporacji. Nie mając racjonalnych argumentów ruskie wymyśliły jakieś brednie i tyle. Po prostu (prawdopodobnie)nie chcą / nie mogą (mniej prawdopodobne imo) tego feature z jakiejś przyczyny w polskiej edycji l2.
I tu moim zdaniem trafiłeś w sedno, cały ten post o jakiś ograniczeniach technicznych to bzdura, a motywacja jest taka sama jak z blokowaniem wprowadzenia mentora przez kilka miesięcy - $$. Innova to jeden wielki joke, a wprowadzenie ER na tych samych zasadach jak na ncwest (odbieranie nagród manualnie przez stronę) nie obciążyło by serwera bardziej niż kliknięcie questa u npc.

Także, nie ma co flejmować na ncwesta, bo tam nie traktują ludzi jak ku**y do wydymania ;)

Razyda

Cytat: Redbox w Luty 14, 2013, 03:04:53 PM
a teraz Ty tupnij szybciutko, razem z gronem hejtów którzy dalej będą twierdzic ze wszystko wiedza lepiej odemnie samego.

Ta skromnosc :).

Qra

Czepiacie się gościa, że nie umie pisać po polsku, że na serwerze jest większy online niż podaje staff innovy i na pewno tak jest, ale to tylko pokazuje jacy nieudacznicy pracują w tej korporacji. Nie mając racjonalnych argumentów ruskie wymyśliły jakieś brednie i tyle. Po prostu (prawdopodobnie)nie chcą / nie mogą (mniej prawdopodobne imo) tego feature z jakiejś przyczyny w polskiej edycji l2.

Mają argument ale nie wypada pisać że chcą więcej zarobić na "szczurach" które wydadzą więcej $$ na vit potki kryształy itp itd.

Wszyscy wiemy że na początku liczyć się będzie tylko level wiec kto szybciej wbije zostanie hero i pro ownake serva.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

TTerrorPropaganda

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 14, 2013, 11:22:45 AMczyli z tego co mówicie obsługuje  Wtedy to by miało sens :)

nie wspominając o top 10 z racji małej konkurencji, gdzie nawet mi się zdarzyło na nim być nie raz, nie mówiąc już o top 10,

Powiedz, musisz bardzo mnie nienawidzić? Za to ze się z ciebie nabijam, i zabieram szacunek ludzi forum :P. Nie krepuj się, napisz jaki zły jesteś, warknij, zapluj monitor, tupnij nóżką, jestem pewny ze poczujesz się wtedy lepiej.
A czy wy musieliscie na sile kreowac mnie na gwiazde oli ? Wasze bajki sprawily ze uroslem do miana legendy niczy Twoje bajki o PI.
Jestem pewnien ze boli Cie moje dobre zdanie o tobie. Kreowales sie na filozofa a zdania nie potrafisz zlozyc z sensem. No nic probuj dalej, kiedys opanujesz sztuke skladania zdan.
Twój post tylko udowodnil status połowy tego forum "wchodze tu dla zbity", dla zbity to wolalbym pójsc na dwór ale co kto lubi. I nie, nie zaplułem monitora w przeciwieństwie do Ciebie. Pozbieraj owies z klawiatury.

W jednym się nie pomyliłeś, poplułem monitor, ale ze śmiechu jak cie przeczytałem. Człowieku ja nawet nie wiem kim jesteś, a ty mi tu o kreowaniu cie na gwiazdę piszesz. Ktoś pisał ze jesteś wiecznie 2 , a ja podchwyciłem tylko tekst, bo drama musi się kręcić

Dickert

Cytat: kornes w Luty 14, 2013, 11:17:31 AM
Także, nie ma co flejmować na ncwesta, bo tam nie traktują ludzi jak ku**y do wydymania ;)

Masz rację, na NCwescie jak k***y do wydymania traktują legitów.

Redbox

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 14, 2013, 06:04:57 PM

W jednym się nie pomyliłeś, poplułem monitor, ale ze śmiechu jak cie przeczytałem. Człowieku ja nawet nie wiem kim jesteś, a ty mi tu o kreowaniu cie na gwiazdę piszesz. Ktoś pisał ze jesteś wiecznie 2 , a ja podchwyciłem tylko tekst, bo drama musi się kręcić
raz byłem drugi i na tym zakonczyłem. Czyli jestes osiołkiem któy podchwycił tekst na piaskownicy i bedzie go powtarzał w nieskonczonosc

ps aby nie pluć moniotra proponuje troche lekcji kultury brać bo to tak chamsko pluć na moniotor

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

roli

Cytat: Dickert w Luty 14, 2013, 06:06:37 PM

Masz rację, na NCwescie jak kurwy do wydymania traktują legitów.
Naucz się cytować, bo to nie są moje słowa...

driki

Cytat: Dyma w Luty 14, 2013, 03:31:14 PM
rozumiem ze tobie chcialoby sie expic alty recznie, ale nie kazdy jest takim fanem bicia mobow i robienia questow/instancji
Śmieszny jesteś xD

Po co jeść rosół co niedziele jak mozna go wpier**** w każdy dzień.

lempartus

Jesli o godz 16 tej online wynosi 1700 osob po ponad roku to chyba calkiem niezly wynik zważywszy że 90 % Cp zaczyna grę po 19 tej. Z czystej ciekawości jakbyś mógł sprawdzić online o godz 20 tej.

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Dickert

Wybacz roli, pomyliły mi się linijki.

bula

Cytat: Dyma w Luty 14, 2013, 03:31:14 PM

nie no, jeszcze lepiej niz opierdolic bank, jest porownywac zycie do gry

way to go Amber CP

Alarion

bula oszustwo pozostaje oszustwem, czy w necie czy poza nim. Serio będziesz kolejnym co będzie do cheatowania dorabiał ideologię? bardzo dobrze wychodzi to ludziom z ncwest "bo wszyscy tak robią, to ja też będę:" itd.

Jak wszyscy wokół ciebie zaczną robić coś niezgodne z zasadami, też zaczniesz tak robić?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

driki

kur...ty nigdy nie piles piwa w miejscu publicznym albo nie paliłeś zielonego? przeciez to nielegalne...

Alarion

Dobra, postawię to pytanie inaczej : Fajnie by ci sięgrało, gdyby było jak na NCwest albo rpg? Że bez Z rangera ani rusz na pvp?

Wszystko jest kwestią skali. Zauważyłem, że jak tylko garstka osób "łamie" prawo to jeszcze im przyklasną, ale jak już zdecydowana większość tak robi, to się nagle ludzie z ręką w nocniku budzą, że coś jest nei halo.

Postawię analogiczne pytanie tobie: "Fajnie by ci się chodziło po mieście, jakby na każdej ławce / murku siedział ktoś i pił alkohol albo palił? "

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

driki

Tak, fajnie by mi się chodziło bo coś póki mnie nie przeszkadza i nie dotyczy mnie, może byc.

To że ktoś używa bota/zrangera jego sprawa i nie zmienisz tego, widocznie koleś jest tak chu**** ze sobie nie radzi i musi sobie czymś pomóc albo po prostu ma inny powód...a ciągłym gadanieim jakie to jest złe nie zmienisz tego i musisz pogodzić się z tym albo stwórz super mega anti cheat guarda.

bula

Cytat: Alarion w Luty 15, 2013, 09:13:54 AM
bula oszustwo pozostaje oszustwem, czy w necie czy poza nim. Serio będziesz kolejnym co będzie do cheatowania dorabiał ideologię? bardzo dobrze wychodzi to ludziom z ncwest "bo wszyscy tak robią, to ja też będę:" itd.

Jak wszyscy wokół ciebie zaczną robić coś niezgodne z zasadami, też zaczniesz tak robić?
oczywiscie ze oszustwo jest oszustwem

tylko dlaczego nikt nie zamyka w wiezieniu za uzywanie bota? przeciez to to samo co okrasc bank  :o

a co do zrangera, ty za kazdym razem jak widzisz "bot", myslisz "program do pvp", a tak sie sklada ze nie kazdy, kto uzywa bota do expienia uzywa go tez do pvp

srsly, przestancie z tym porownywaniem gry do zycia bo to juz powoli staje sie chore

Shanique

Cytat: driki w Luty 15, 2013, 09:53:26 AM
Tak, fajnie by mi się chodziło bo coś póki mnie nie przeszkadza i nie dotyczy mnie, może byc.

To że ktoś używa bota/zrangera jego sprawa i nie zmienisz tego, widocznie koleś jest tak chu**** ze sobie nie radzi i musi sobie czymś pomóc albo po prostu ma inny powód...a ciągłym gadanieim jakie to jest złe nie zmienisz tego i musisz pogodzić się z tym albo stwórz super mega anti cheat guarda.
A nie przeszkadzałoby Ci to, że tak chu.. koleś, który normalnie nie potrafiłby wygrać pvp nawet z keltirem, nabija Cię za pomocą programów i jeszcze Ci się w twarz śmieje, że lama jesteś?

W 100% popieram walkę z botami!

Quentim

Jeśli to by mi przeszkadzało to zmieniłbym serwer albo gra, a nie płakał na forum albo żalił sie mamusi.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

bula

Cytat: Shanique w Luty 15, 2013, 10:28:56 AM
Cytat: driki w Luty 15, 2013, 09:53:26 AM

A nie przeszkadzałoby Ci to, że tak chu.. koleś, który normalnie nie potrafiłby wygrać pvp nawet z keltirem, nabija Cię za pomocą programów i jeszcze Ci się w twarz śmieje, że lama jesteś?

W 100% popieram walkę z botami!
Cytat: bula w Luty 15, 2013, 09:56:07 AM
a co do zrangera, ty za kazdym razem jak widzisz "bot", myslisz "program do pvp", a tak sie sklada ze nie kazdy, kto uzywa bota do expienia uzywa go tez do pvp