Arts

Zaczęty przez Saladin, Styczeń 19, 2006, 05:57:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pred

Czasami niektorzy maja taki talent ze az ciezko uwierzyc.  :o
Grats  :D

ainaarwen

pawlack namaluj cos jeszcze z l2, bo sal sie zbyt pewnie czuje w roli nadwornego artysty :D

Pawlack

Dzięki za komenty :D

30 minut. Bazgroł wyścigowy :) to dopiero speedpaint :P I prawie jak lineage ale ten elf sie po prostu opalał :D

Shaman

dobra pawlack to teraz chce wiedziec czy ty to malujesz w realu i skanujesz czy na kompie tworzysz?  :)

Mjut

robi to na 99.9% na photoshopie  :D

Pawlack

użuwam Tabletu Wacom i photoshopa :) Ale obstawianie photoshopa na 99,9% nie jest słuszne, bo większość ludzi używa programu Corel Painter :)

ainaarwen

ile kosztuje tablet do takich rysunkow? na allegro jest duzo ale nie wiem czy te tanie sa w miare dobre

serdel

Cytat: ainaarwenile kosztuje tablet do takich rysunkow? na allegro jest duzo ale nie wiem czy te tanie sa w miare dobre
hmm no przynajmnie z 1.5k złotych trzeba wyłożyc :]

Mjut

ja mialem kiedys tablet za 500 zl :P Taki dupiaty, sprzedalem na allegro za 650 xD

Btw. Serdel ty grasz w World of Warcraft? Bo widzialem na priv servie nick "Serdel"

ainaarwen

Cytat: Mjutja mialem kiedys tablet za 500 zl :P Taki dupiaty, sprzedalem na allegro za 650 xD

Btw. Serdel ty grasz w World of Warcraft? Bo widzialem na priv servie nick "Serdel"

dupiaty - hehehe, chcialbym takiego miec, ale szkoda mi kasy na taka zabawke (pewnie znudzilaby mi sie po 3 dniach, jak wszystko zawsze - l2 tez :D)

serdel

Cytat: Mjut
Nie, L2 mą miłością :]

Pawlack

Mój wacom graphire kosztował coś 450 zł i jest dobry :P
za 1,5 k zł można kupić Wacom Intuos a5 ale jest to już sprzęt zupelnie profesjonalny. Kupiłbym sobie ale jak uda mi się sprzedać gitarę i piec :P
Wacomy są tylko dobre i bardzodobre. Nie polecam - wszystkiego innego. Miałem kiedyś pentagrama ale to bród syf i malaria :P
Do zabawy w domu na trzy dni można kupić najtańsze co jest by zobaczyć jak to działa itd. poniżej 100zł, ale najlepiej pozyczyć od kogoś kto ma :P

Mjut

CytatNie, L2 mą miłością :]

najwyrazniej pomylka :P

Saladin

Teraz dość duża porcja artów, spwowdowana dość dużą nudą w szkole.
Z góry przepraszam za "prześwity" na niektórych skanach, potem może zrobie lepsze.

Art 21: Angel of Death

Big: www.lineage2.bo.pl/arts/angelofdeath.jpg

Art 22: Thief

Big: www.lineage2.bo.pl/arts/thief.jpg

Art 23: Korsarz

Big: www.lineage2.bo.pl/arts/korsarz.jpg

Art 24: POGO!

Big: www.lineage2.bo.pl/arts/pogo.jpg
Nie udzielam pomocy przez PM...

Skrzat

fajny korsarz i gitarzysta, reszta wyglada jakby byla robiona w pospiechu ;p
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Ryltar

To ostatnie to wyglada jagby sal i jego kumple bili sie o kawalek jedzenia :P

Skrzat

ta, chyba sami jego kumple bez sala, widzialem pare filmikow jak wszyscy sie bija a sal z boku stoi i sie patrzy mieczak jeden ;p
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Saladin

Art 25: Kuchiki Byakuya
Jest to postać z anime/mangi Bleach, jeszcze nie ukończony, ale wrzucam dla opini publicznej

Wersja BIG: www.lineage2.bo.pl/arts/byakuya_big.jpg

Carollo

Znowu odnoszę dziwne wrażenie, że głowa jest za mała...

EDIT: albo i ręce za długie, bary za szerokie... nie wiem coś nie tak z proporcjami, ale całkiem niezłe i tak ;p

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Raiden

Sal.... my chcemy orka, my chcemy orka...

Saladin

Cytat: CarolloZnowu odnoszę dziwne wrażenie, że głowa jest za mała...

EDIT: albo i ręce za długie, bary za szerokie... nie wiem coś nie tak z proporcjami, ale całkiem niezłe i tak ;p
Fakt, w barach za szeroki, już jest poprawiony (ale nie ma jeszcze w necie, jak skończe to wrzuce)

NightBird

Sal my chcemy Drizzta Do'Urdena

jesli nie wiesz kto to to masz pare wskazuwek
- Mroczny elf
- Z dwoma sejmitarami
- z przyjaciółką - panterą
- najlepiej w mrocznym klimacie
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

ainaarwen

co do ostatniego rysunku to niezbyt mi sie podoba, ale tylko dlatego, ze nie lubie mangi. proponuje kontynuacje rysowania postaci/broni/obojetnie-co z lineage

Saladin

Dwa rysunki z wakacji:
Art 26: Łucznik

Big: http://lineage2.bo.pl/arts/bowman.jpg

Art 27: Czarny Wojownik

Big: http://lineage2.bo.pl/arts/black.jpg

Ryltar

Sal na swoim przykaldzie maluje.