Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

davai frapsa, chętnie popatrzę : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

potwierdzone alarion ma skrypty na lagi, farmiłem w czasie siegów w ToI i też je miałem
btw. nieoficjalna wersja nie byłem na sigu bo jest zbyt mighty

Redbox

Cytat: Alarion w Luty 25, 2013, 04:38:08 PM
Cytat: Smolensk w Luty 25, 2013, 04:14:33 PM
3 PT OOC vs 6 PT BS pod ich zamkiem, 300 fragów dla OOC.

STRONK

Doomcio, jesteś takim kretynem, czy udajesz takowego? Pisałem ci, że w CC mieliśmy 85 osób (DAT FACKING ZERG!) gdybyśmy tak jak psizesz zostawili AŻ 6 party w heine to by było jedynie 85 - 7*6 = 42 osoby w Rune, a tak się składa, że w Rune był PRAWIE cały nasz klan, a nie tylko 42 osoby.
Wybraliście sobie 3 najmocniejsze party z ooc do "kąsania" naszej bramy i jeszcze zmyślasz o naszej liczebności w heine. Już był miał za grosz poczucia wstydu zmyślać takie bajki : )
przypone tylko ze na mighty ieru hero luka z ooc wystarczy lucznik z awaken bowem  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Draghar

Cytat: Redbox w Luty 25, 2013, 08:20:54 PM
Cytat: Alarion w Luty 25, 2013, 04:38:08 PM
Cytat: Smolensk w Luty 25, 2013, 04:14:33 PM
3 PT OOC vs 6 PT BS pod ich zamkiem, 300 fragów dla OOC.

STRONK

Doomcio, jesteś takim kretynem, czy udajesz takowego? Pisałem ci, że w CC mieliśmy 85 osób (DAT FACKING ZERG!) gdybyśmy tak jak psizesz zostawili AŻ 6 party w heine to by było jedynie 85 - 7*6 = 42 osoby w Rune, a tak się składa, że w Rune był PRAWIE cały nasz klan, a nie tylko 42 osoby.
Wybraliście sobie 3 najmocniejsze party z ooc do "kąsania" naszej bramy i jeszcze zmyślasz o naszej liczebności w heine. Już był miał za grosz poczucia wstydu zmyślać takie bajki : )
przypone tylko ze na mighty ieru hero luka z ooc wystarczy lucznik z apo bowem  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Fixed but still retarded.

Deric

jedyne za co mogę podziękować ooc to za danie mi podwójnej satysfakcji bo i hero będzie i nadal win ratio z archerami od 3miechów bliskie 100%

NotTheFakeTazman

Cytat: Deric w Luty 25, 2013, 09:42:27 PM
jedyne za co mogę podziękować ooc to za danie mi podwójnej satysfakcji bo i hero będzie i nadal win ratio z archerami od 3miechów bliskie 100%

Mysle ze Kardi mial na twoje hero wiekszy wplyw, znudzil mu sie serwer i quitnal.

Arimas

Cytat: NotTheFakeTazman w Luty 25, 2013, 09:48:38 PM

Mysle ze Kardi mial na twoje hero wiekszy wplyw, znudzil mu sie serwer i quitnal.
Marny tekst, smęcisz o tych ruskich jak alarion o czitach

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

zapomnialeś dodać ze kardi quitnal i zabrał valakasa

Deric

ee? co ma kardi do kingsiza który był hero od początku i przed jego quitem wygrywałem z nim co najmniej 50 % walk? był jednym ogarniętym łukiem na oly szkoda że zquitował

kamiil

szkoda ze wszyscy lucznicy quitneli w pierwsze 3 miesiace

Deric

Cytat: kamiil w Luty 25, 2013, 10:31:51 PM
tak qutneły osoby obniżające "competition" dokładnie takie jak ty

Redbox

Cytat: kamiil w Luty 25, 2013, 10:31:51 PM
hue hue hue nidelugo sezon co nie?  hahaha

Itherus

AtosPortosiAmiras

zapomniales akapitu spacja nakurwic. masz tu na przyszlosc, skopiuj sobie - "                 "
Cytat: lempartus w Grudzień 17, 2012, 07:37:32 PM
Oczywiście i dzięki temu:
- mam najlepszych ludzi w klanie z całego serwera
- najwięcej hero
- zamek w aden
- zrobiliśmy 3/4 z dotychczasowych smokow
- i tylko chyba ja wiem dlaczego bramy były otwarte a wy geniusze zastanawiajcie się dalej
Pomyśl jakbyście mieli -_-' gdybym nie był taki zły ...

dziękuje mojemu klanowi za wspaniała mobilizację i obecność na siegu - z aktywnych graczy zabrakło tylko 4/100 osób to chyba najlepiej obrazuje jakim klanem mam zaszczyt kierować.
Do przeciwników: dziękuję za wspaniała pełna determinacji zabawę i do zobaczenia w środę pod Antkiem

Smolensk

kogo to interesuje? możesz mieć hero nawet przez następne 5 lat, i tak każdy ma na to wyjebane   hahaha
ta gra umarła już dla mnie  :oops:
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Cytat: Smolensk w Luty 26, 2013, 09:02:13 AM

kogo to interesuje? możesz mieć hero nawet przez następne 5 lat, i tak każdy ma na to wyjebane   hahaha

no tak, jak doomcio ma party to jest impreza, jak mu ktoś z CP quitnie to "ta gra umarła już dla mnie"

pr0tip:  spamujcie macro rekrutacyjne dalej, myślę, że nadal macie zbyt mały online : S

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Alarion w Luty 26, 2013, 10:19:20 AM
Cytat: Smolensk w Luty 26, 2013, 09:02:13 AM

no tak, jak doomcio ma party to jest impreza, jak mu ktoś z CP quitnie to "ta gra umarła już dla mnie"

pr0tip:  spamujcie macro rekrutacyjne dalej, myślę, że nadal macie zbyt mały online : S
110 ludzi nie wystarczylo aby ubic antka wiec wiesz

Alarion

110? Na ktoregos tam valdka mieli ponad 200 i im się nie mieściło do środka, tak, że party Sepsy sobie poszło tłoczących niedobitków pofragować ; D

aaa to 110 mówisz w noc z niedzieli na na pon? : >

no fakt, 110 o 01:30 to słaby online, imho lord Gavin musi dobrać jeszcze z 10 CP, będzie większy funz0r ; p

Cat Drama Maker

Mel

Z dupy masz informatorow Analion jesli Ci takie rzeczy opowiadaja  :)
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

masz rację, iEru jest i handless i z dupy informatorem. OStatnio nawet płakał, że jestem botem : X

Cat Drama Maker

Qra

Jak w 110 osób można nie ubić Antharasa ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

Cytat: Qra w Luty 26, 2013, 12:26:04 PM

Pytanie raczej brzmi jak będąc true archer hero można nie ubić łucznika ubranego r95 seta i Apo bowa bez attri :>

Shanique

ja słyszałam, że to był uber pro łuk, który się dostaje z przebudzenia, a to już zmienia postać rzeczy...

Mel

Cytat: Qra w Luty 26, 2013, 12:26:04 PM

w mniej niz 110 osob antharas padl wczoraj w nieco ponad 2h, ktos wam rzuca jakies info a wy to lykacie jak dziwki  hahaha

zyjcie dalej w swoim wyimaginowanym swiecie w ktorym to ooc jest zergiem, to ooc rekrutuje jakies smieci i to ooc ssie na oly
ja tymczasem wracam do rzeczywistosci, pa
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Qra

2 tygodnie w CH bo wszędzie wpierdol tak ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.