Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fossil

Na ruskim też dużo więcej CP się nie zgłosiło ostatnio, więc mogło być gorzej:d chociaż są grupy xd

Alarion

tam było około 20 teamów na 11 ruskich serwerów (choć oczywiście też wstęp wolny był dla każdego, nawet ruskich grajacych na privach).
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

He4DSh0t

Cytat: Gandam w Marzec 04, 2013, 02:42:00 PM
szkoda ze nie bedzie mozna popatrzec  :beksa: :beksa: :beksa:
Będzie stream z komentarzem :O
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

KoCzi

Taaaa i Gm pytal sie mnie jak sie czyta moj nick :p

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Marzec 04, 2013, 02:58:14 PM
Cytat: kamiil w Marzec 04, 2013, 02:24:55 PM
Cytat: fossil w Marzec 04, 2013, 01:58:57 PM
tylko 10 Cp w Core Battle Tournament... ale smutno :beksa: :beksa:
stronk  hahaha

Dlatego że większość to takie kamilki. Dużo miau, ale mało mleka. Pieprzy trzy po trzy na każdym temat (szczególnie te na które nie ma bladego pojęcia) a jak dochodzi co do czego i możliwość wykazania się, to znajduje się 1000000000 excusesów dlaczego nie będą brać udziału. A przecież chodzi tu o fun i zabawę na pvp!

aha zapmniałem dodać, wziąć udział mógł każdy, nawet nei grajacy na core : ) 500kk wpisowego podzielić na 7 (albo 9 osób jak się gra z osobami "zapasowymi") to grosze, a całość, a nawet więcej można odzyskać zajmując 1, 2 lub 3 miejsce.

A moze poprostu taka jest liczba cp ktore maja +- 7 osob? Nie no zapomnialem ze na Core gra 10k osob i wszyscy bawia sie swietnie.

Obsess

Nie czaje tylko czemu tak mało osób się zgłosiło do turnieju z tak symbolicznym wpisowym i z taka fajna nagrodą za 1 miejsce.

http://allegro.pl/zotac-geforce-gtx-660ti-amp-edition-2gb-1111mhz-i3059022190.html

Szkoda, że nie wiedziałem, może coś by się zebrało :P

Edit:
Aha chyba nie za wiele osób przeczytało regulamin, a ktoś rozsądnie w zapowiedzi turnieju nie podał nagrody za 1 miejsce, żeby się sępy nie zleciały ;p

Quentim

Dlatego że większość to takie kamilki. Dużo miau, ale mało mleka. Pieprzy trzy po trzy na każdym temat (szczególnie te na które nie ma bladego pojęcia) a jak dochodzi co do czego i możliwość wykazania się, to znajduje się 1000000000 excusesów dlaczego nie będą brać udziału. A przecież chodzi tu o fun i zabawę na pvp!

to chyba świadczy o poziomie serwera : )

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Marzec 04, 2013, 03:30:30 PM
Cytat: kamiil w Marzec 04, 2013, 02:24:55 PM
Cytat: fossil w Marzec 04, 2013, 01:58:57 PM
tylko 10 Cp w Core Battle Tournament... ale smutno :beksa: :beksa:
stronk  hahaha

aha zapmniałem dodać, wziąć udział mógł każdy, nawet nei grajacy na core : ) 500kk wpisowego podzielić na 7 (albo 9 osób jak się gra z osobami "zapasowymi") to grosze, a całość, a nawet więcej można odzyskać zajmując 1, 2 lub 3 miejsce.

A moze poprostu taka jest liczba cp ktore maja +- 7 osob? Nie no zapomnialem ze na Core gra 10k osob i wszyscy bawia sie swietnie.
niestety z 10k ludzi tylko 10 cp bylo stac na udzial, true story

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

NotTheFakeTazman

Gdyby ruskie wiedzialy o turnieju i nagrodzie to ownatorzy core by zeszli na ziemie i zamykali top50.

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Marzec 04, 2013, 04:16:27 PM
Gdyby ruskie wiedzialy o turnieju i nagrodzie to ownatorzy core by zeszli na ziemie i zamykali top50.
a ty bys nei byl top1? dziwne

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Deric

ruskie to by się zesrały patrząc na ich poziom z poprzednich turniejów

Arimas

Ale które ruski? te z CORE czy te z ruoffa czy może ci z erpegie klab gdzie każdy ma radar albo inny syf?

ninja edit: zapomniałem dać quote  :(

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deric

Cytat: Arimas w Marzec 04, 2013, 04:50:44 PM
Ale które ruski? te z CORE czy te z ruoffa czy może ci z erpegie klab gdzie każdy ma radar albo inny syf?
mówię to po filmikach z poprzedniego all mighty z ruska

Gandam

Amber CP i S.H.O.C.K Team sa tylko polskie?
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Deric

Cytat: Gandam w Marzec 04, 2013, 05:13:40 PM
Amber CP i S.H.O.C.K Team sa tylko polskie?
jeszcze sQuam i Unique

Gandam

ok, dzieki
teraz jeszcze info o steam by sie przydalo ^^

Aeore Healer 97 Lilith

Alarion

Znaczy kto? Party kardiego na Z rangerze? Może ruskie z cadmusa na programach, które bały się wziąć udział z rosyjskim all mighty, bo bez programów tak trochę nieogar...?

A w ogóle czemu taziu nei wpadłeś ponabijać jak ninja? w00t happened?

To właśnie lubię:

"Gdybyśmy sięwszyscy spotkali na 1 serwerze to byśmy wam pokazali..."
"Gdybyśmy mieli turniej na równych wobec wszystkich zasadach to byśmy im pokazali...."

Co będzie tym razem?

"Gdybyśmy tylko mieli 500kk na 7-9 osób to byśmy im pokazali..." ?

Excuse m0ar kamilki, tazmanki i reszta : D

Cat Drama Maker

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Marzec 04, 2013, 06:06:48 PM

Znaczy kto? Party kardiego na Z rangerze? Może ruskie z cadmusa na programach, które bały się wziąć udział z rosyjskim all mighty, bo bez programów tak trochę nieogar...?

To właśnie lubię:

"Gdybyśmy mieli turniej na równych wobec wszystkich zasadach to byśmy im pokazali...."

Co będzie tym razem?

Ruskie ktorych wymieniles maja sie nijak do ruskow z rpg, wjechali by w was na rangerach to by tam nic z was nie zostalo.

Czlowieku otrzasnij sie, nie mam nic wspolnego z ta gra i nie mialem pojecia o zadnym turnieju w niej organizowanym. Poza tym zebranie nawet 5 osob graniczylo by z cudem a nawet jakby sie znalazly to spodziewam sie ze sciagniecie i zainstalowanie l2 by ich pokonalo.

TTerrorPropaganda

Cytat: Arimas w Marzec 04, 2013, 12:52:43 PM
Eido, Ciebie to na prawdę śmieszy?
Chodzi mi o to czy wywołuje to w tobie taki normalny śmiech czy tylko mówisz lol a wyglądasz tak:

Tak cieszy mnie to, jak bardzo się stara, a jeszcze bardziej ze mu nie wychodzi. Poza tym widzę ze piórka urosły panu arimasowi od kiedy został adminem, w domu wszyscy dumni z tego powodu? był szampan i rodzinna impreza?
kard jak to jest ze wymyślasz jakiś tekst o książce telefonicznej, a potem przypisujesz go komuś?Nabijasz się z własnej głupoty, obarczając o nią kogoś innego, może to się da jeszcze leczyć?

Alarion

Cytat: NotTheFakeTazman w Marzec 04, 2013, 06:19:21 PM
Cytat: Alarion w Marzec 04, 2013, 06:06:48 PM

To właśnie lubię:

Co będzie tym razem?

Ruskie ktorych wymieniles maja sie nijak do ruskow z rpg, wjechali by w was na rangerach to by tam nic z was nie zostalo.

co tylko pokazuje, jacy żałośni są, że nie potrafią tego zrobić bez wspomagaczy : )

Cytat: NotTheFakeTazman w Marzec 04, 2013, 06:19:21 PM
Czlowieku otrzasnij sie, nie mam nic wspolnego z ta gra i nie mialem pojecia o zadnym turnieju w niej organizowanym. Poza tym zebranie nawet 5 osob graniczylo by z cudem a nawet jakby sie znalazly to spodziewam sie ze sciagniecie i zainstalowanie l2 by ich pokonalo.

ale dalej spamujesz "jakby to bym / onu was ścisneli bla bla bla" Po cholerę się w ogóle takie kamilki i wy wypowiadacie, skoro tylko gdybać umiecie?

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Teraz ma się odbyć ten turniej? będzie jednodniowy?  przegrany odpada?

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

sobek

Cytat: Shanique w Marzec 04, 2013, 07:26:23 AM
Cytat: sobek w Marzec 03, 2013, 11:11:55 PM

Kard a ty jak zwykle głosisz te swoje mongolskie teorie :D Tak się zastanawiam jak zakompleksionym człowieczkiem trzeba być aby poprzez wrzuty na forum upublicznić swoje dane i jeszcze "straszyć" (czyli ośmieszyć sam siebie) kogoś tam z forum pseudo pozwem :D

Piszesz coś o moim chłopaku .. Kardziczku zrozum w końcu Twoje marzenia to nie moje... nie ten poziom.

Pif Pafff... strzał w stopę

Cytat: sobek w Grudzień 10, 2012, 06:39:15 PM
pofbmombkxvmbxvbnvmmobn !!!!!, wracam ze sklepu do domu dzwoni moja kobieta i mówi ... wiesz co chciałem włączyć komputer i zaczął się palić !!!!
...

kur co za dzień.

PS po tym jak ten tekst był w mojej sygnaturce Sobek zedytował "chciałem" na "chciałam", ale kto wie... może to próba ukrycia prawdy? :P

Panie Sobek, nauczymy się używać <edytuj> bo za duble posty są % :P

Fakt, edytowałem bo poprawiłem literówkę :P

Czepianie się takiej śmiesznej omyłki zabawne, jednak przypominanie jak i mongolskie teorie o próbie ukrycia prawdy... to już jak bycie  kiedyś w klanie DA na bocie. Po prostu słabe.