Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

szkoda, to jedynie że głos zabierają jakieś typki, co quitnely dawno temu, albo są dnem w pvp, ale nadal komentują i wypowiadają się, jakby codziennie mieli z nim do czynienia : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AyGo

AyGo

Draghar

Cytat: AyGo w Marzec 05, 2013, 09:29:22 AM
kto hero w marcu?

Cytat: AllEyesOnMyPony;107837BlackSwans: 3

AllEyesOnMyPony - Wynn Summoner

w00dy - Feoh wizard

Blackbird - Yul Archer
OutOfControl: 5

KasYra - Tyrr Warrior

iKrime - Othell Rogue

Nyweris - Iss Enchanter

Trigger - Aeore Healer

BraveHeart - Sigel Knight

Ceremony of Chaos winner: Nexes - Sigel Knight

Mel

Cytat: Itherus w Marzec 05, 2013, 08:43:34 AM
Duelista +50 raczej nie mozna miec;) nie bez powodu GM zezwolili jedynie tyrom i rogue na zmiane klasy przed samym turniejem. Łuki + nuki dostaja ogromnego boosta z broni +10 othell, tyrr nic! do tego brak enchantu  skilli sprawia ze zadają naprawdę lol dmg.

Odnośnie naszego występu wczorajszego wpierdol sakramencki, kto ogladał ten widział gdzie tkwił problem. Reszta nawet nie zdązyła sobie postrzelac :) Szkoda sie w zasadzie rozpisywać na ten temat bo nie mamy nic na swoja obronę.

No to wygląda na to że powinienem dostać w dupe wszystko bo gram i z tyrrem i dagerrem  :noob:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

driki

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 09:23:29 AM
szkoda, to jedynie że głos zabierają jakieś typki, co quitnely dawno temu, albo są dnem w pvp, ale nadal komentują i wypowiadają się, jakby codziennie mieli z nim do czynienia : )
Ale o czym ty pier****;d przestań już być takim "defenderem" swoich ziomkuff bo tak się jaracie kim wy kur... nie jesteście na pvp a na takich turniejach streamowanych widać jakimi wy jesteście "miszczami pvp".

Ale dalej żyj w swoim świecie gdzie tylko gracze na core potrafia grać pvp w tej grze:)

Alarion

Cytat: driki w Marzec 05, 2013, 10:17:50 AM
Ale o czym ty pier****;d przestań już być takim "defenderem" swoich ziomkuff bo tak się jaracie kim wy kur... nie jesteście na pvp a na takich turniejach streamowanych widać jakimi wy jesteście "miszczami pvp".

Ale dalej żyj w swoim świecie gdzie tylko gracze na core potrafia grać pvp w tej grze:)

czlowieku, nie wiem kim jestes, nie wiem gdzie grasz, ale nie widzisz, ze 90% osob piszacych na tym forum nie gra, bo juz emo qiutnelo (czy z ofa, czy z priva), ale hardo pisze "jakbym to ja tu byl, to bym rozj*** " parafrazując.  Takie kamilki, które na core pokazały, że był jednym z najgorszych graczy na pvp jakich ever widziałem, ale szczeka ostro, co sam przeciez widzisz : )

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Mel w Marzec 05, 2013, 09:59:18 AM
Duelista +50 raczej nie mozna miec;) nie bez powodu GM zezwolili jedynie tyrom i rogue na zmiane klasy przed samym turniejem. Łuki + nuki dostaja ogromnego boosta z broni +10 othell, tyrr nic! do tego brak enchantu  skilli sprawia ze zadają naprawdę lol dmg.

Odnośnie naszego występu wczorajszego wpierdol sakramencki, kto ogladał ten widział gdzie tkwił problem. Reszta nawet nie zdązyła sobie postrzelac :) Szkoda sie w zasadzie rozpisywać na ten temat bo nie mamy nic na swoja obronę.

No to wygląda na to że powinienem dostać w dupe wszystko bo gram i z tyrrem i dagerrem  :noob:

Krime testowal blowy oraz aa przy weaponie +10 w archera wchodzilo po 20k, i aa po 4-5k, a feoh byl na one hita. Wiec itherus powinien przestac pierdolic bajeczki ze dagger I tyrr sa do dupy na takim tournamencie. Polecam na drugi raz jednak zagrac bez duelist spirita a moze komus zbijecie cp pointy pant shocki
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Penance

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 10:45:57 AM

czlowieku, nie wiem kim jestes, nie wiem gdzie grasz, ale nie widzisz, ze 90% osob piszacych na tym forum nie gra, bo juz emo qiutnelo (czy z ofa, czy z priva), ale hardo pisze "jakbym to ja tu byl, to bym rozj*** " parafrazując.  Takie kamilki, które na core pokazały, że był jednym z najgorszych graczy na pvp jakich ever widziałem, ale szczeka ostro, co sam przeciez widzisz : )
Kamilek pewnie laga mial,oj tam sie go czepiacie od razu... > >

Penance

Cytat: Smolensk w Marzec 05, 2013, 11:22:05 AM

Krime testowal blowy oraz aa przy weaponie +10 w archera wchodzilo po 20k, i aa po 4-5k, a feoh byl na one hita. Wiec itherus powinien przestac pierdolic bajeczki ze dagger I tyrr sa do dupy na takim tournamencie. Polecam na drugi raz jednak zagrac bez duelist spirita a moze komus zbijecie cp pointy pant shocki
"Polecam na drugi raz jednak zagrac bez duelist spirita a moze komus zbijecie cp pointy pant shocki" po to jest,zeby uzywac

Alarion

po 1 polecam się zamknąć na ten temat, skoro potrafisz się wymądrzać tylko, a walisz excusy o wzięciu udziału przez siebie.
po 2 na pewno jeden old skill jest game breaking i tylko on pozwala pt Defra wygrywać na pvp, cool story bro tell us moar plox

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 11:28:36 AM

po 1 polecam się zamknąć na ten temat, skoro potrafisz się wymądrzać tylko, a walisz excusy o wzięciu udziału przez siebie.
po 2 na pewno jeden old skill jest game breaking i tylko on pozwala pt Defra wygrywać na pvp, cool story bro tell us moar plox
cicho alarion przeciez dzieki temu skilowi soluje jego cale pro party

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Khav

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 10:45:57 AM

Sory Alarion, ale pierdolisz głupoty.
Rozumiem twoim tokiem myślenia, skoro nie gram w piłkę kopaną, nie mam prawa wypowiadać się że nasi kopacze to partacze?
Skoro jestem partaczem w siatkówkę, nie mam prawa oceniać gry naszych siatkarzy?
Skoro nigdy w życiu nie miałem nart na nogach, nie mogę oceniać biegów Justyny i skoków naszych skoczków?
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Alarion

Wiesz co, emocje kibica rozumiem, ale jak słucham czasem tych komentarzy (czasem i w rodzinie albo znajomych), którzy nawet nie są amatorami danej czynności / sportu to trochę się we mnie gotuje. Cisnie się na usta "to załóż te narty i zrób to lepiej baranie i przestań tylko ciągle narzekać".  Taki przykłąd z Adamem Małyszem. Osiągnął bardzo dużo, więcej niż +95% skoczkó narciarksich. Była euforia, radość. Potem po paru latach zaczął przegrywać (Stopniowo coraz częściej). Nagle się okazało, że cały polski naród jest specem od skoków narciarskich (podobnie jak od katastrof lotniczych przez ostatnie lata).

Rozumiesz do czego pije?

Zdrowe emocje i umiarkowane komentarze - tak. Totalna krytyka i wymądrzanie się w dziedzinie o której nie masz pojęcia - nie, idź zrób to lepiej i przestań pierd***

Adekwatnie do turnieju: Każdy mógł wziąć udział. Ludzie z privów, ofa, emo quiterzy i obecni gracze. Wyszło, że zapisało się tyllko 10 cp (i to ze 2 mieszane z różnych grup ludzi, gdzie party liderzy nie mieli jaj by się zgłosić ze swoim CP). I na dodatek osoby które jak doszłoby co do czego nie osiągnęłyby tam zupełnie nic, to piszą i wymądrzają się jakby przezentowali postawę : "jestem tak zajebisty, że aż ta zajebistość nie pozwala mi wziąć udziału w turnieju"

Cat Drama Maker

driki

+1 Khav

To jest chore alarion, po to jest forum dyskusyjne żeby się wypowiadać, dopóki komuś nie udowodnisz ze jest "chu****" w pvp nie mozesz pisać ze ta osoba się nie zna, filmik takiego kamilka ze naprawde nie potrafi grać pvp i dopiero potem komentuj, ok?

Fakty są takie że obecnie to S.H.O.C.K cp pokazało żerowy poziom a bronisz ich zażarcie, rozumiem kółeczko wspólnej adoracji? wybacz ale dokladnie tak to wygląda, jesteście hipokrytami gadając jaki niski poziom jest ludzi na waszym servie ze nie biorą udziału w turnieju a sami nie pokażujecie żadnego "skilla w tej grze", wlasnie skilla którego mozna wywnioskować ze macie czytając wasze "flame-wary" rozpisane na kilkaset stron.

Alarion

Cytat: driki w Marzec 05, 2013, 11:59:32 AM
+1 Khav

To jest chore alarion, po to jest forum dyskusyjne żeby się wypowiadać, dopóki komuś nie udowodnisz ze jest "chu****" w pvp nie mozesz pisać ze ta osoba się nie zna, filmik takiego kamilka ze naprawde nie potrafi grać pvp i dopiero potem komentuj, ok?

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,48807.0.html  to tyle w kwestii kamilka. każdy kto z nim grał na core, powie, że jedyne do czego sięnadaje do bicia komuś mobów jako subdriver i nic poza tym.  Happy now?

Cytat: driki w Marzec 05, 2013, 11:59:32 AM
Fakty są takie że obecnie to S.H.O.C.K cp pokazało żerowy poziom a bronisz ich zażarcie, rozumiem kółeczko wspólnej adoracji? wybacz ale dokladnie tak to wygląda, jesteście hipokrytami gadając jaki niski poziom jest ludzi na waszym servie ze nie biorą udziału w turnieju a sami nie pokażujecie żadnego "skilla w tej grze", wlasnie skilla którego mozna wywnioskować ze macie czytając wasze "flame-wary" rozpisane na kilkaset stron.

nie bronię ich, temperuje tylko trochę te zapędy haterów, któzy siędzą cicho w kącie, a jak się pokaże okazja, to skaczą i ujadają jak drobne kundelki na wsi gdy ktoś przejeżdża ulicą.  Zresztą patrz post wyżej

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 11:57:55 AM
Wiesz co, emocje kibica rozumiem, ale jak słucham czasem tych komentarzy (czasem i w rodzinie albo znajomych), którzy nawet nie są amatorami danej czynności / sportu to trochę się we mnie gotuje. Cisnie się na usta "to załóż te narty i zrób to lepiej baranie i przestań tylko ciągle narzekać".  Taki przykłąd z Adamem Małyszem. Osiągnął bardzo dużo, więcej niż +95% skoczkó narciarksich. Była euforia, radość. Potem po paru latach zaczął przegrywać (Stopniowo coraz częściej). Nagle się okazało, że cały polski naród jest specem od skoków narciarskich (podobnie jak od katastrof lotniczych przez ostatnie lata).

Rozumiesz do czego pije?

Zdrowe emocje i umiarkowane komentarze - tak. Totalna krytyka i wymądrzanie się w dziedzinie o której nie masz pojęcia - nie, idź zrób to lepiej i przestań pierd***

I nadal masz myślenie do dupy. Na przykładzie Adama. Mówisz że Małysza nie ma prawa nikt krytykować kto nie był lepszy od niego? Bo jeżeli nie zrobił tego lepiej to ma przestać pierdo...?? No żarty. Wiadomo nie będę się wypowiadał na temat smarowania nart, czy zapięć w jego butach, bo nie mam bladego pojęcia.. ale np. to że miał chujowego telemarka, czy wyjście z progu, mogę zobaczyć, i mimo tego że ja pewnie bym się sturlał ze skoczni, to jak najbardziej mogę mu to powiedzieć wprost " SPIERDOLIŁEŚ TEN SKOK".
Ale jeżeli ktoś cokolwiek liznął tematu, np. skakał, zna techniki, zna szczegóły ubioru, to ma jak najbardziej prawo komentować szczegóły techniczne, mimo że nie osiągnął więcej od osoby komentowanej.

Tak samo tutaj. Osoby które grały, mają pojęcie o grze (mimo że blade) mają prawo oceniać innych, komentować, zwracać uwagę na szczegóły. (w końcu w ten sposób każdy się uczy, i ten co komentuje - może kiedyś to wykorzysta, i osoba krytykowana - wie co może zmienić).
kapisz?
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Alarion

nie popadaj ze skrajnosci w skrajność, zacytuję sam siebie jeszcze raz, żeby ci podkreślić wniosek:

Cat Drama Maker

Deric

chyba z 2k, sorry w dupie byłeś gówno widziałeś, to samo tyrr z masówki za 700 śmiech. ja nie wiem jak mógł walić za 20k skoro podczas żadnej spośród 6 walk testowych nie padłem ani razu przed właściwym końcem, a nieraz byłem pierwszym focusem a pt było z daggerem, archerem i fohem jakoś full asysta i nic, ale cóż archerem też trzeba umieć grać tak aby nie paść. DDcy nie byli problemem ale jak się jest głupim i ślepym to nie widać

Khav

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 12:41:50 PM
nie popadaj ze skrajnosci w skrajność, zacytuję sam siebie jeszcze raz, żeby ci podkreślić wniosek:

Właśnie Ci to napisałem. Jeżeli nie mam pojęcia o dziedzinie, nie wypowiadam się o sprawach technicznych, ale wypowiedzieć się na temat jakości jak najbardziej będę.
Jeśli mam pojęcie o aspektach technicznych to mimo że nie jestem specem, będę je krytykował.

Wracając do porównań w sporcie..
Jako kibic nie znający szczegółów technicznych nie będę ich komentował ( L2: jako gracz starszych kronik, nie będę komentował techniki używanych skilli ludzi grających na godzie), ale mam zamiar nadal komentować jakość oglądanego widowiska.
Jako gracz końca stawki, albo zawodnik emeryt, mam prawo i będę komentował jakość widowiska, techniki użyte podczas rozgrywki jak i zachowanie i koordynację poszczególnych zawodników - jeżeli to gra zespołowa ( L2: jako gracz emeryt, lub gracz z dolnej półki ale znający mechanikę GOD mam zamiar i mam prawo komentować wszystkie aspekty). Sprawą dyskusyjną zostaje czy mam rację i czy gadam z sensem.

Ale to jak do tej pory ty starasz się ustanawiać co kto może mówić na tym forum, co nie, ty możesz oceniać innych mimo że nie masz bladego pojęcia (np. nie byłeś nigdy w BMF a czepiłeś się ich jak rzep psiego ogona) ale inni mają przestać pierdolić.
Jak myślisz. kto tu szczeka najgłośniej?

Alarion

nie czepiłem się BMF-ów, tylko traktowałem ich jak porównanie i zobrazowanie typowych emo skoczków na zasadzie "tym razem się uda" + fakt, że poznałem ich na Core i poza party Aresa to reszta tych ludzi była na poziomie pvp kamilka, czyli dno i metr mułu. Dodatkowo to gadanie: "już skończyliśmy z l2, idziemy ownić gw 2"  a za 2 miesiace słyszę, że ownią jakiś polaczkowy priv ; D

Cat Drama Maker

badyll

Cytat: Draghar w Marzec 05, 2013, 09:54:07 AM
Cytat: AyGo w Marzec 05, 2013, 09:29:22 AM
kto hero w marcu?

Cytat: AllEyesOnMyPony;107837BlackSwans: 3

AllEyesOnMyPony - Wynn Summoner

w00dy - Feoh wizard

Blackbird - Yul Archer
OutOfControl: 5

KasYra - Tyrr Warrior

iKrime - Othell Rogue

Nyweris - Iss Enchanter

Trigger - Aeore Healer

BraveHeart - Sigel Knight

Ceremony of Chaos winner: Nexes - Sigel Knight

aralion, derfo i gosc od akapitu ze spacji nie maja hero ??

kto jeszcze mu is z tego serwera quitnac zeby w koncu im sie udalo hahaha
Arimas [Marzec 01, 17:37:30]:   kurde mialem wodke lime+mint ale gdzies mi ja wcielo O.o
Cytat: kornes w Marzec 04, 2013, 10:08:15 PM
jeżeli kogoś ominą pokaz umiejętności shockcp
http://en.twitch.tv/l2eu/b/373818789
7:15-8:15

Alarion

kim w ogóle jesteś panie "zrobię alt konto na forum i będę fajny" ? znowu jakieś badania doktoranckie? : D

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: Alarion w Marzec 05, 2013, 01:26:55 PM
nie czepiłem się BMF-ów, tylko traktowałem ich jak porównanie i zobrazowanie typowych emo skoczków na zasadzie "tym razem się uda" + fakt, że poznałem ich na Core i poza party Aresa to reszta tych ludzi była na poziomie pvp kamilka, czyli dno i metr mułu. Dodatkowo to gadanie: "już skończyliśmy z l2, idziemy ownić gw 2"  a za 2 miesiace słyszę, że ownią jakiś polaczkowy priv ; D
I widzisz, znów nie będąc w BMF oceniasz ich politykę i ich grę. Również oceniasz ludzi którzy byli w BMF uogólniając, nie mając pojęcia że część z tych ludzi, po rozpadzie BMF przeszła właśnie do HB i grała dość długi czas w HB/BS (np. moje party).
I to jest właśnie twoje śmieszne rozporządzanie kto co może pisać. Cytując ciebie: NIE MASZ POJĘCIA (o BMF) - nie pierd***l..
Pierdolisz? To nie mów że inni szczekają, komentując coś o czym (według Ciebie i twoich kryteriów) nie mają pojęcia. Zaczynasz wpadać w obłęd pokroju tazia..

kamiil

CytatTakie kamilki, które na core pokazały, że był jednym z najgorszych graczy na pvp jakich ever widziałem,

to sobie wmawiałeś farmiac na wrożkach albo gdy moby was zabijały w orbis podczas pvp  ?? :D

na obrone shocków mog powiedzieć ze zaczeli grac na core miesiac po starcie  !!