Ol pomocy

Zaczęty przez benek199831, Marzec 29, 2013, 12:41:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

benek199831

Witam!
Nigdy nie grałem w l2.Bardzo dużo czytałem o postaciach oraz mam pewne pytania dotyczące ol'a.
Mianowicie czy jest możliwe by grać nim jako coś podobnego do woja (tzn. np. nastawić się na auto-attack z np. duel'ami, oczywiście?)
Ps.Nie wiem o co chodzi z przebudzeniami i czy ktoś mógł by mi to wytłumaczyć na przykładzie ol'a w miarę zrozumiałym języku ponieważ nie znam się na skrótach w l2.
Z góry Dziękuje

biscuss

Overlord moze byc wojem. najlepiej sie sprawdza w heavy i bluncie, tylko w godzie nie oplaca sie to, poniewaz gdy masz buffy od mentora to zakladasz robe i magiczna bron i mozesz drainowac bez konca.Tym sposobem mozesz wyexpic 3 razy szybciej niz jakbys bil recznie. Jak zdobiedziesz 85 lvl to bedziesz mogl zrobic 4 profesje tzn przebudzic sie. Zamieniasz wszystkie swoje stare skille na nowe i od tej pory jestes Iss Enchanterem. Solowac sie nie oplaca po przebudzeniu takze bedziesz chodzil tylko w party a jako ze jestes bufferem to nie bedziersz mial problemu ze znalezieniem party.

benek199831

Wielkie dzieki.
A kim mógłbym grać z duelami na pvp nie biorąc pod uwagę glada oraz tyranta?(z powodów osobistych :))

benek199831

Aha i jeszcze jedno.
Czy opłaca się grac overem tzn. czy jest dobry na pvp czy tylko do buffowania?

Fabienne

Zaklinacz Iss czyli iss enchanter którym po przebudzeniu staje się ol biega z dualami ( sword lub blunt) jednak mimo wszystko jest to tylko bufer, dużego dmg nie ma.

benek199831

A kim mógłbym grać z duelami na pvp nie biorąc pod uwagę glada oraz tyranta? Wiem że się powtarzam

Kamal

Nie duelami (pojedynkami), dualami (dual swordami) ;) Właściwie czemu muszą to być duale?
Nie pograsz nieprzebudzonymi postaciami na PvP za dużo, w dodatku tylko jednej się opłaca nosić duale przed przebudzeniem - gladowi ;). Nastaw się bardziej pod przebudzoną postać tj. Tyr Warriora. Tyr Warriora zrobisz jeszcze z Destroyera, Warlorda, Berserkera, Warsmitha.

Jedynie kto jeszcze lata z dualami swordami/bluntami poza nimi to Iss enchanterzy, bądź Othell Rogue, tylko, że w jego przypadku to są dual daggery ;)

benek199831

Dzieki więc raczej rougue zagram