Zaklinowanie postaci

Zaczęty przez Tomira, Kwiecień 07, 2013, 08:58:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tomira

No to tak: Chciałam przejść między namiotem a jakimiś skrzyniami.To dosyć dziwne ale kiedy chcę iść dalej czy wrócić postać tylko rusza się w miejscu nie zmieniając położenia. W innych grach z reguły podskoki ratują sytuacje ale tutaj to chyba nie możliwe, gram od niedawna może popełniam gdzieś błąd.Wie ktoś może co zrobić ?

Kamal

Scroll of Escape, ew spróbuj coś wykombinować używając strzałek

Tomira

Kombinuję cały dzień i udało mi się co prawda wyjść z tego miejsca ale tylko na parę kroków i od razu chodź kierowałam postać w inne miejsce wróciła tam i znowu się zaklinowała  :shock: Przez chwilę myślałam że coś nie tak z moją myszką lub klawiaturą ale teraz wydaje się że jest ok. Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś spróbował mi stamtąd wyjść, na priv mogę podać login i hasło bo póki co jestem dopiero na 11 levelu więc nie obawiam się o konto.

Kamal

Użyj scroll of escape, a jak nie masz, wpisz komendę /unstuck; przez ten czas możnaby 100 innych rzeczy zrobić, niepotrzebnie próbujesz stamtąd wyjść na siłę. :D

MastJedi

Czasami zdarzają się takie "martwe strefy".
Ale jak napisał kamal - /unstuck      i po bólu (ale to dopiero po 5 minutach tyle trwa castowanie tego skilla :) )

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

roli

Cytat: MastJedi w Kwiecień 08, 2013, 06:34:05 PM
Czasami zdarzają się takie "martwe strefy".
Ale jak napisał kamal - /unstuck      i po bólu (ale to dopiero po 5 minutach tyle trwa castowanie tego skilla :) )

Pozdrawiam
Na oficialu jak wpiszesz /unstuck to od razu cię przenosi kilka metrów w bok jeśli system wykryje, że faktycznie postać jest zablokowana, natomiast jeśli tego nie stwierdzi to wtedy 5 min i jesteś w najbliższym mieście.

MastJedi

Cytat: roli w Kwiecień 08, 2013, 09:15:40 PM
Na oficialu jak wpiszesz /unstuck to od razu cię przenosi kilka metrów w bok(...)
Nigdy cos takiego mi się nie przytrafiło :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;