Problem z grą

Zaczęty przez grozen619, Luty 05, 2013, 07:41:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

grozen619

Witam, klika dni temu naszła mnie ochota zagarnia na serwerze Goddess of Destruction. Po przeczytaniu kilku wypowiedzi zdecydowałem się na serwer Innova. Wbiłem na stronę http://lineage2.eu/en/ po naciśnięciu opcji "Play English Version" ukazała mi się następna strona, a mianowicie https://eu.4game.com/lineage2/play/. Po zalogowaniu i pobraniu gry byłem pewien, że moim oczom ukaże się całkiem nowy świat L2, lecz jednak tak się nie stało... Po wybieraniu opcji "Graj" zobaczyłem dość nie ciekawy komunikat "Frost Security" "Game loading error. Please, restart your computer. Should the error reoccur after the restart, please contact the technical support" Orłem z angielskiego to ja nie jestem, ale domyśliłem się, że muszę zresetować komputer. Niestety po restarcie nic się nie zmieniło... próbowałem odpalić grę poprzez l2.exe, ale podczas włączania gry wywalało komunikat Frost error, pojawiał się czarny ekran, i gra po 2 sekundach się wyłączyła. Zdesperowany cała tą sytuacją postanowiłem przeinstalować grę, lecz nawet taka czynność w niczym nie pomogła... Nie mam już pomysłów co może być nie tak. Bardzo proszę o jakaś poradę lub pomoc.

P.S: Nie wiem czy temat napisałem w dobrym dziale, jeśli nie to bardzo proszę o przeniesienie.
P.S.2: Czytałem wiele tematów dotyczących mojego problemu lecz żadnej go nie rozwiązał.

misiek22pl

uruchom CMD jako administrator i wpisz komendę:

bcdedit /set testsigning off

następnie restart kompa powinno pomóc

raissa

Cytat: misiek22pl w Luty 05, 2013, 11:58:37 PM
uruchom CMD jako administrator i wpisz komendę:
bcdedit /set testsigning off
następnie restart kompa powinno pomóc
Misiek, jestes wielki !! Dwa dni walczylam z problemem i bylam juz bliska formatu ale Twój sposób rozwiązania okazał się w moim kompie  jako jedyny skuteczny. Bardzo dziękuję i uważam ze Misiek22pl zasługuje na pochwałę  :bump:

Saladin

Pomijając, że dział zły, to misiek dostajesz plusika. Temat zamykam :)
Nie udzielam pomocy przez PM...