Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

ja pierdole grac solo queue na weekend to jest tragedia, trolli jest MASA, nigdy czegos takiego wczesniej nie zaznalem jak podczas wczoraj i dzisiaj :s Nigdy tyle meczy nie przegralem przez trolli.

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

Na normal games też nie lepiej.
Wpierw 3-5 ktoś nie kliknie accept
A potem kolesie bierze zyre na mida i nie potrafi nią nic zrobić
Albo ashe na bota (koleś 800+win i gold elo) + leona, przegrywa bota vs sivir+talon i to w taki sposób jakby pierwszy raz w lola grała ta ashka

O albo pantheon feeduje teemo bo nie chciało mu się postawić warda i go chogath CCował

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kamal

U mnie dzisiaj the hook flame - najpierw blitz mnie, że tak pięknie hookował tarica a ja go nie zabijałem (blitz/varus vs taric/ez), później na threshu, że "no hooks" vs taric/twitch przy tristanie prawie martwej od poke'a.

Poza tym w hooj fiddlesticków na midzie, adc Fiory i Jaxy na bocie...

DredziQ

Dostałem na urodziny od kumpli skina PAX Jaxa.
JAK CIĘ FELEK SPOTKAM NA SOLO QUEUE Z TWOIM SMURFEM TO CIĘ ROZ(&*@*&@*@*$&*@& MOIM ZAJEBISTYM PAX JAXEM.
ON MA NAWET PACMANA NA PLECACH
/jaramsię

xXxFelekxXx

Cytat: DredziQ w Kwiecień 22, 2013, 12:40:18 PM
JAK CIĘ FELEK SPOTKAM NA SOLO QUEUE Z TWOIM SMURFEM TO CIĘ ROZ(&*@*&@*@*$&*@& MOIM ZAJEBISTYM PAX JAXEM.
/jaramsię

Póki co , ciągle przegrywasz ze mną solo q :D ale gl :D

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

DredziQ

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 22, 2013, 01:06:18 PM
Cytat: DredziQ w Kwiecień 22, 2013, 12:40:18 PM
/jaramsię

Póki co , ciągle przegrywasz ze mną solo q :D ale gl :D
Karty niedługo się odwrócą!

Arimas

Bot fight, ogólnie byliśmy w dupie ale udało mi się jako nunu złapać 3 osoby w full naładowanego ulta,
1 sec do castu> nasz darius pulluje ich 3 do siebie, dosłownie o centymetr od zasięgu mojego w pełni naładowanego ulta który zadał by ponad 1k dmg. Efekt? Enemy wukong pentakill.

A no i useless hecarim jungler który nie potrafił zrobić jednego dobrego ganka a w końcu jak poszedłem do sklepu to koleś nagle wpadł i przez to, że mnie tam nie było, ich vayne i karma sobie uciekły z 20% hp

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xXxFelekxXx

Cytat: Arimas w Kwiecień 23, 2013, 12:07:13 AM
Bot fight, ogólnie byliśmy w dupie ale udało mi się jako nunu złapać 3 osoby w full naładowanego ulta,
1 sec do castu> nasz darius pulluje ich 3 do siebie, dosłownie o centymetr od zasięgu mojego w pełni naładowanego ulta który zadał by ponad 1k dmg. Efekt? Enemy wukong pentakill.

A no i useless hecarim jungler który nie potrafił zrobić jednego dobrego ganka a w końcu jak poszedłem do sklepu to koleś nagle wpadł i przez to, że mnie tam nie było, ich vayne i karma sobie uciekły z 20% hp

To brzmi jak Silver V :D .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Kamal

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 23, 2013, 10:53:46 AM
Cytat: Arimas w Kwiecień 23, 2013, 12:07:13 AM

To brzmi jak Silver V :D .

Toś poszybował w górę :D

Arimas

ja nawet 30 lv nie mam :p normal game
Ale był jakiś koleś z diamodem a i tak lamił

mpxx24

Cytat: Arimas w Kwiecień 23, 2013, 05:11:21 PM
ja nawet 30 lv nie mam :p normal game
Ale był jakiś koleś z diamodem a i tak lamił
każdemu zdarza się słabszy dzień/mecz
diament(ani żadna inna dywizja/liga) nie zobowiązuje do ciągłego grania na tym samym poziomie :P

swoją drogą, any info kiedy wyjdzie nowy champ ?
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Kamal

Policz jeszcze ze 3 tygodnie, bo wychodzi razem z całym eventem Freljordowskim

Mnie bardziej interesi siostra Vi i rework Heimera ^^

Arimas

Cytat: Kamal w Kwiecień 23, 2013, 08:03:39 PM

O.O
Skąd ty masz to info

Kamal

Cytat: Arimas w Kwiecień 23, 2013, 08:29:08 PM
Cytat: Kamal w Kwiecień 23, 2013, 08:03:39 PM

O.O
Skąd ty masz to info
http://www.youtube.com/watch?v=atFhEUJaCoo&feature=youtu.be&t=19m48s
Lore bejbe, lore

Rickert

Rickert

Spoko, to moja normalna reakcja po solo queue grze, troche gorzej jakbys mnie slyszal ale ogolnie to zaraz znowu odpale ta jebana gre i sobie zagram :<

DredziQ

l2 polski serwer zaprasza na chwile relaksu! :D

Rickert

pojebalo xD nie tykam tego gowna

Arimas

Tresh > berk shoes, frozen mallet, zephyr, you can't out run this xD
Bez problemu da się złożyć mid game supportując top

Arimas

Jutro fajne promocje na champy i skiny
Fiddle me timbers!

DredziQ

Kamal

jedyny legit skin fiddla to suprise party fiddlesticks

DredziQ

No, no. Zac w play offach od strony EG i jeszcze widziałem jak azjaci dzisiaj nim grali.
Ciekawie.

Kamal

Zapomniałeś dodać, że top lane ;)

Aktualnie "Froggen PLZ" ^^