GW2 - I jak Wam się podoba?

Zaczęty przez Madith, Październik 09, 2012, 12:11:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Masz racje, ze samemu gra w MMO szybko sie nudzi, ale nie o to mi chodzilo. W GW2 tez mam co robic, ale nie jest to nic dla mnie ciekawego. Nie pisze, ze to jest zla gra, po prostu nie spelnila moich oczekiwan. Tak samo w diablo 2 przesiedzialem kilka lat, a w d3 max 3 miesiace. Albo gry sie zmienily, albo ja :)

Arimas

Cytat: Ryane w Listopad 03, 2012, 03:05:38 PM
Masz racje, ze samemu gra w MMO szybko sie nudzi, ale nie o to mi chodzilo. W GW2 tez mam co robic, ale nie jest to nic dla mnie ciekawego. Nie pisze, ze to jest zla gra, po prostu nie spelnila moich oczekiwan. Tak samo w diablo 2 przesiedzialem kilka lat, a w d3 max 3 miesiace. Albo gry sie zmienily, albo ja :)
Borderlands 2 co-op
Tona śmiechu

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

DIO

Cytat: Arimas w Listopad 03, 2012, 03:48:55 PM
Cytat: Ryane w Listopad 03, 2012, 03:05:38 PM
Borderlands 2 co-op
Tona śmiechu
Potwierdzam, wart uwagi tytuł

impos89

CytatZ dziewczyna to bawie sie w inny sposob
Żyje z nią 7 lat :P problem tkwi w tym, że od pół roku do półtora będę w delegacji, więc szukamy jakiegoś sposobu, aby nie zabiła nas rutyna 10 minutowych telefonów do siebie w formie raportu...
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Arimas

Cytat: impos89 w Listopad 04, 2012, 11:43:08 AM
CytatZ dziewczyna to bawie sie w inny sposob
Żyje z nią 7 lat :P problem tkwi w tym, że od pół roku do półtora będę w delegacji, więc szukamy jakiegoś sposobu, aby nie zabiła nas rutyna 10 minutowych telefonów do siebie w formie raportu...
LOL? może to

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

milan9

http://de.twitch.tv/prydatv - stream mojego klanu z wvw, jak kogos interesuje "competitive" wvw.

kotfilon

Na Guild Wars 2 czekałem praktycznie od zapowiedzi w 2007 roku, w między czasie ograłem mnóstwo innych tytułów. Ale jak się GW2 pojawiło to zaczął się mój drugi renesans (pierwszym było L2 :P )

Tutaj macie moją videorecenzję Guild Wars 2, pozdrawiam

Grande

Już w najbliższych miesiącach gw2 doczeka się dużych updatów trybów pvp + wielu mniejszych zmian w trybach pve.

Grande

Nowe duże zmiany zostaną wprowadzone już 28 stycznia wraz z nowym world eventem który ma nosić nazwe Flame & Frost : Prelude.
(wiele osób pewnie skojarzy pierwszą kronike z l2 która tak samo się nazywała). Zostanie przebudowany system nagród za achievementy których zostanie dodana cała masa wraz z nową walutą dostępną w grze o nazwie Laurels. Całe W3 doczeka sie wielu dużych zmian również w których nowe nagrody można będzie zdobyć.
https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/january-2013/?update  tutaj w wielkim skrócie co ma być dodane w styczniu i jak widać na stronie to dopiero początek zmian, co z resztą zapowiadała sama Arena net od pewnego czasu.
Natomiast dość mocno zostaną przebudowane same klasy dojdzie sporo skili z tego co można było usłyszeć w ostatnim streamie pracowników areny, ale na to pewnie sobie poczekamy jako że nie padły żadne daty.
Z ciekawszych rzeczy chodzą słuchy że w tym roku doczekamy się nowej grywalnej rasy oraz klasy które prawdopodobnie pojawią się w jakims płatnym dodatku.

OsamaInAden

hej,
jak tam GW2 gra ktos jeszcze? u mnie w klanie pustki na forum... moze tutaj sie czegos dowiem :)

sobek

Grande

Cytat: OsamaInAden w Maj 08, 2013, 12:44:06 PM
hej,
jak tam GW2 gra ktos jeszcze? u mnie w klanie pustki na forum... moze tutaj sie czegos dowiem :)
Sporo guildi które grały od premiery powoli zaczyna dopadać zmęczenie, szczególnie tych nastawionych tylko na pvp, kilka leprzych guildi z gw2 spotkałem ostatnio w neverwinter online, gildie w której ja gram częściowo zamieniliśmy na multi gaming, to jednak nadal co pare dni lubimy sobie pyknąc jakąś misje czy kilka rundek tournamentów, chodz myśle że tak naprawde 99% tych osób wróci do gw2 za jakiś czas jako że ostatnio bardzo dużo się ruszłyo w kwestii pvp, update z zeszłego tygodnia bardzo mocno zbliżył gre do e-sportu, wojny z miesiąca na miesiąc zmieniają się już prawie nie do poznania, co miesiąc nowy dungeon czego chcieć więcej ostatnio nawet znajomego spotkałem który mówił że ma już ponad 2.5k godzin przegranych i nadal nie czuje znudzenia.

OsamaInAden

wielkie dzieki za nakreslenie sprawy :) a jak srednio wychodzi cena legendarek ? mowie np o 2 recznym mieczu lub short bow ? Sorry ale na necie mobilnym za duzo sciagania danych wiec bede wdzieczny za odp.

Grande

Cytat: OsamaInAden w Maj 09, 2013, 01:28:33 PM
wielkie dzieki za nakreslenie sprawy :) a jak srednio wychodzi cena legendarek ? mowie np o 2 recznym mieczu lub short bow ? Sorry ale na necie mobilnym za duzo sciagania danych wiec bede wdzieczny za odp.
Cena na allegro nadal się utrzymuje w granicach 1.5k zł. W grze za mieczyk tak koło 2.5k-3k golda (oczywiście mówie o twilight i sunrise bo cena eternity oczywiście jest 2x większa). Łuk jest tańszy ale nadal trzeba się liczyć z wydatkiem koło 2k golda. Ogólnie ceny legendarek cały czas się utrzymują na poziomie takim samym jak pół roku temu mimo że powoli są dodawane alternatywne sposoby zdobycia prekursora.

DonArtoriuss ala Zaarbalt

Z ciekawosci sie zapytam, jak mozna zdobyc takowe legendarki?

Grande

OsamaInAden

Ja tez z ciekawosci zapytam Grande- masz juz Legendarke? :)

Grande

Cytat: OsamaInAden w Czerwiec 13, 2013, 11:50:03 AM
Ja tez z ciekawosci zapytam Grande- masz juz Legendarke? :)
Brakuje mi już tylko prekursora do legendarki i licze na to że może kiedyś mi poleci ze skrzynki na wojnach albo z misji guildyjnych, bo tyle czasu nie mam ani cierpliwości aby wyfarmić tyle golda na cofie i kupić go na TP, a za mf nawet się nie biore bo to śmietnik bez dna do którego się wrzuca golda z taką szansa na uzyskanie prekursora że udaje się jednemu na kilka tysięcy.
Ale znam ludzi co już 2 legendarki mają złożone tylko że obecnie to wyznacznik szczęścia niż umiejętności, ale na ostatnich streamach areny net poruszali kwestie prekursorów i planują w niedługim czasie dodanie chain questów z których będzie można go uzyskać.

Prokrastynator

istnieje nadal możliwość wysłania klucza na maila żeby zagrac na próbę? oorientuje się ktoś jak to teraz wygląda
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Grande

Cytat: Prokrastynator w Sierpień 12, 2013, 07:36:23 PM
istnieje nadal możliwość wysłania klucza na maila żeby zagrac na próbę? oorientuje się ktoś jak to teraz wygląda
Nie ma takiej możliwości, jak gram w tą grę już rok czasu to tylko raz był jeden weekend gdzie była taka możliwość.

Alarion

sobek już chyba z rok sprzedajesz to gw ; D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Prokrastynator

Cytat: Grande w Sierpień 15, 2013, 09:07:01 AM
Cytat: Prokrastynator w Sierpień 12, 2013, 07:36:23 PM
Nie ma takiej możliwości, jak gram w tą grę już rok czasu to tylko raz był jeden weekend gdzie była taka możliwość.

czyli nie ma żadnej opcji wypróbowania gry, trzeba kupić?
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi