Poradnik Duelist H5

Zaczęty przez Meander, Luty 23, 2013, 01:31:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szakalaka

poprawione, ktos pisal wyzej i mnie troche wprowadzil w blad;p

driki

Buła co nie zmienia faktu ze Dye na - con to jest jeden wielki fail;p glad ma malutki m def więc jedynym jego "survi" może być ogromna ilość cp/hp, odejmując 9 con robisz z niego papiera który może być zdjęty zanim się rozkręci...a dex mu da nic, w dobie obecnych buffów duży atak speed sam się wyciąga, speed sie nie liczy w dobie rushów aż tak bardzo a crit chance nie istnieje u glada razem z evasion:)

Co do seta to vesper>moir set, glad ma wystarczający resist na stuny a jeszcze wieksza ilość hp z seta>pare pkt-ow atak speeda z resist stunem.

ThunderEagle

To ja mam pytanie, jeżeli chodzi o fryte + agu (nie wiem czy tu jeszcze nie dochodzi /useskillforce), to działa to tak na serwerach l2j ? czy mowa tylko o l2off'ach ?   Bo zawsze chcialem to wyprobować, lecz nigdy nie było serwera h.rate l2off, ewentualnie nie bylo grupy na low rate off'owy. Prosił bym o odpowiedz

Redbox

Cytat: ThunderEagle w Kwiecień 16, 2013, 12:29:13 PM
To ja mam pytanie, jeżeli chodzi o fryte + agu (nie wiem czy tu jeszcze nie dochodzi /useskillforce), to działa to tak na serwerach l2j ? czy mowa tylko o l2off'ach ?   Bo zawsze chcialem to wyprobować, lecz nigdy nie było serwera h.rate l2off, ewentualnie nie bylo grupy na low rate off'owy. Prosił bym o odpowiedz
mozesz jasniej ?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

ThunderEagle

chodzi o tak zwany spam AoE Skillami glada, gdyz jest to mozliwe, tylko nei wiem, czy mozna uzyskac ten efekt na serwerach l2j.

driki

Meander

Powiem ci tak jest to mozliwe na l2 j ale nielicznych tylko z 5 serverów l2j na których gralem miały taki własnie reus z fryta = agu reflesh

ShoOock

Mam pytanie odnosnie certyfikatu rezist crit ile daje najlepiej na przykladzie np normalnie dagger udezy cie za 3k a majac certyfikat np za 500 he he ale tak powaznie prosilbym o dokladne wytlumaczenie