Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

a ja wyczuwam ten sam typ kolesia co grande, gdzie gra po polsku jest za mało polska  hahaha

ostatni miesiac to 2 terendory 1 katia solo i 2 katie grupy, w harnaku i soa nawet nie bylem na lilith , a jutro sobie zrobie nowa posatc z mentoringiem i l2 znowu jest spoko  8)

Quibre

To jeżeli tylko postacie utworzone po 21 będą mogły być mentee to jutro wysyp nowych charów ;p
Sam chyba coś stworze :D

driki

Co chwile postacie zmieniac bedziecie?:D

haran

Trochę bez sensu, że osoby, które zaczęły wcześniej nie dostaną certyfikatu. Ciekawe kto wymyślił taką głupotę.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

widmo25

Cytat: haran w Maj 20, 2013, 09:08:42 PM
Trochę bez sensu, że osoby, które zaczęły wcześniej nie dostaną certyfikatu. Ciekawe kto wymyślił taką głupotę.

Inova :P

Sesto

no coz  wrzucenie wszystkim tego itemku do wh ich przeroslo :)

btw pozdrawiam  moje dzisiejsze party z soa daily quest a szczegolnie  podziwiam cierpliwosc i chęć pomocy jaka wykazaliscie pomagajac tej biednej  sumonerce  dostac sie na gracie  o ktorej wczesniej nigdy nie slyszala i nie wiedziala gdzie sie udac ,jest jeszcze nadzieja w narodzie :D

roli

xRelapse

Cytat: kamiil w Maj 20, 2013, 05:59:16 PM
a ja wyczuwam ten sam typ kolesia co grande, gdzie gra po polsku jest za mało polska  hahaha
A ja jako, że jestem ekspertem przedstawiam fachowy rysunek przedstawiający ciągłość zachowań sporej ilości użytkowników tego forum:

Taka sytuacja dzieje się przed każdym startem serwera i świeżo po nim przez pewien okres, pózniej nastepuje otwarcie nastepnego serwera (błędne koło)

8)

asdf1movie

relapse idź być glamur gdzieś indziej

Khav

Relapsik. Już wiemy czym cię leczą, i jak ci obrazują twoje różne stany emocjonalne.  Dołącz jeszcze fachowe wyniki badań i kartę swojej choroby, a wszystko się ułoży w całość.

P.S. Czyli stawiam że jak piszesz pseudo mądre wywody, to stan zwątpienia (czy aby na serio nie wychodzisz na błazna). Przeczytasz to co wypociłeś, zaczniesz być dumny z siebie (optymizm), i ci momentalnie szajba odbija (podniecenie) i zaczynasz pisać językiem em0 kretynów.
Coś w tym jest.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

pewien byly klanowicz i jego problemy

Obserwowałem przez cały czas forum i nic się nie zmieniło oprócz offtopu i tego, że moje cp zostało rozwiązane, dopiero w ostatnim czasie zaczęły pojawiać się zmiany, ale na szczęście odchodzę, ponieważ na 76 trzeba mieć już cp inaczej wyawlenie a raczej tak szybko nie znajdę więc długo bym i tak nie posiedział a poza tym na forum 4game pisaliście, że to już emerytura klanu więc on długo nie pożyje a ja z moją aktualną sytuacją nie zacznę grać prędzej niż za 2 lata, ponieważ stara ciągle mi mówi żebym nie grał ale tak obraźliwie że jestem zdekoncentrowany i nie jestem w stanie grać np. zaczynam grać a ona "nie jesteś zmęczony po szkole?", a jak mnie to nie zdekoncentruje to włazi do pokoju i zaczyna oglądać co piszę i tak dalej, ostatnio grałem na angielskim serwerze to aż zacęła się uczyć angielskiego żeby wiedzieć, co piszę. No i chcę tu napisac że odchodzę a ona "co to za dyskusje klanowe po co ci to" a w tle takie strony demony więc pomyśli że jestem w jakiejś satanistycznej sekcie i zacznie mi kazać chodzić codziennie do kościoła lub przyśle egzorcystę albo wyśle mnie do psychiatryka już kilka razy kazała mi chodzić do kościoła w tygodniu, na kolendzie gadała z księdzem o egzorcyście dla mnie a w psychiatryku to już byłem z 10 razy za każdym razem inna diagnoza i tak oto mam 10 chorób psychiczny, sąd mnie ubezwłasnowolnił prawie bez rozprawy jak tylko zobaczył grubość dokumentacji medycznej. I do tego ta wredota ciągle mnie stresuje, dokucza mi, denerwuje. Tak więc odchodzę.

Aha i kontakt do sprawcy:
dane usunalem zeby mnie ktos nie oskarżył

Jeśli uważacie mnie za chorego psychicznie to możecie do niej pisać/dzwonić to się dowiecie że to ona ze mnie takiego zrobiła (zresztą tak samo ze zdrowiem fizycznym pojawiają już mi się siwe włosy i zmarszczki a mam 18 lat, ciśnienie 190/90.

Aha. 6 maja prawdopodobnie będę bezdomnym bo mi tak zagroziła że mnie wywali z domu jak nie zdam matury a z takim poziomem stresu jaki z nią mam na pewno mi tak pójdzie że będzie na start wiadomo że nie zdam.

xRelapse

Cytat: Khav w Maj 21, 2013, 05:02:49 PM
Relapsik. Już wiemy czym cię leczą, i jak ci obrazują twoje różne stany emocjonalne.  Dołącz jeszcze fachowe wyniki badań i kartę swojej choroby, a wszystko się ułoży w całość.

P.S. Czyli stawiam że jak piszesz pseudo mądre wywody, to stan zwątpienia (czy aby na serio nie wychodzisz na błazna). Przeczytasz to co wypociłeś, zaczniesz być dumny z siebie (optymizm), i ci momentalnie szajba odbija (podniecenie) i zaczynasz pisać językiem em0 kretynów.
Coś w tym jest.
szecz bioronc pszejżałeś mię

Khav

Cytat: kamiil w Maj 21, 2013, 05:47:38 PM
pewien byly klanowicz i jego problemy

Obserwowałem przez cały czas forum i nic się nie zmieniło oprócz offtopu i tego, że moje cp zostało rozwiązane, dopiero w ostatnim czasie zaczęły pojawiać się zmiany, ale na szczęście odchodzę, ponieważ na 76 trzeba mieć już cp inaczej wyawlenie a raczej tak szybko nie znajdę więc długo bym i tak nie posiedział a poza tym na forum 4game pisaliście, że to już emerytura klanu więc on długo nie pożyje a ja z moją aktualną sytuacją nie zacznę grać prędzej niż za 2 lata, ponieważ stara ciągle mi mówi żebym nie grał ale tak obraźliwie że jestem zdekoncentrowany i nie jestem w stanie grać np. zaczynam grać a ona "nie jesteś zmęczony po szkole?", a jak mnie to nie zdekoncentruje to włazi do pokoju i zaczyna oglądać co piszę i tak dalej, ostatnio grałem na angielskim serwerze to aż zacęła się uczyć angielskiego żeby wiedzieć, co piszę. No i chcę tu napisac że odchodzę a ona "co to za dyskusje klanowe po co ci to" a w tle takie strony demony więc pomyśli że jestem w jakiejś satanistycznej sekcie i zacznie mi kazać chodzić codziennie do kościoła lub przyśle egzorcystę albo wyśle mnie do psychiatryka już kilka razy kazała mi chodzić do kościoła w tygodniu, na kolendzie gadała z księdzem o egzorcyście dla mnie a w psychiatryku to już byłem z 10 razy za każdym razem inna diagnoza i tak oto mam 10 chorób psychiczny, sąd mnie ubezwłasnowolnił prawie bez rozprawy jak tylko zobaczył grubość dokumentacji medycznej. I do tego ta wredota ciągle mnie stresuje, dokucza mi, denerwuje. Tak więc odchodzę.

Aha i kontakt do sprawcy:
dane usunalem zeby mnie ktos nie oskarżył

Jeśli uważacie mnie za chorego psychicznie to możecie do niej pisać/dzwonić to się dowiecie że to ona ze mnie takiego zrobiła (zresztą tak samo ze zdrowiem fizycznym pojawiają już mi się siwe włosy i zmarszczki a mam 18 lat, ciśnienie 190/90.

Aha. 6 maja prawdopodobnie będę bezdomnym bo mi tak zagroziła że mnie wywali z domu jak nie zdam matury a z takim poziomem stresu jaki z nią mam na pewno mi tak pójdzie że będzie na start wiadomo że nie zdam.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

xRelapse

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

JamesDoakes

Cytat: xRelapse w Maj 21, 2013, 08:19:23 PM

twoje robienie z siebie idioty też przestało być zabawne dawno temu :oops:
teraz nie rozczaruj mnie lapsiku i wklej obrazek ze swoją maścią

xRelapse

Maść ci nie pomaga, chyba się nie przyjmuje, pracuje nad tabletkami mój fanie.

Cam3ll

L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Sesto

kamiil

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

OsamaInAden

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

OsamaInAden

wylacz antywira, restart kompa, uruchom przy wylaczonym antywirusie stronke i powiedz czy dziala :)