Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

driki

Alarion

Cytat: driki w Czerwiec 03, 2013, 11:57:24 AM
Kto to espirit?

Ja nadal espritowi nie wybaczam, że wyparował bez słowa z CP. Gorzej jak u was zrobi to samo, gra gra i nagle znika : DD Chociaż biorąc teraz Amethysta do CP (Esprit go raczej pamięta) nie mogę żałować, bo ogar podobnie dobry jak u w00diego na nuku.

Cytat: driki w Czerwiec 03, 2013, 11:57:24 AM
Alarion daj sie namówic i chodz do nas na server^^

1) polski język bee
2) Core mimo opinii haterów ma się naprawdę dobrze przy wyrównanym 2 side'owym serwerze (u was nie ma 1 side'a przypadkiem?)
3) jutro livindor u nas
4) trochę już z CP uzbieraliśmy, sam trochę przez rok już nafarmiłem. Trochę szkoda tego ^^

A serwera jak widzisz i tak wam nie hatuje, bo kto ma grać na Core, gra na Core, kto ma grać na polaczkowymPL gra na nim, a kto ma quitnąć po max 2-4 miesiącach, jak np. kamilek, BMF i inni ownatorzy (potem wrzucając jaka kronika jest beznadziejna ;p) i tak quitną, więc porządek jest zachowany ^^

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

m4tr0x

ja tam do tazmana nic nie mam. Taki mamy system w kraju, że studenciki jak on i pride bez pracy siedzą w domu i mają za dużo czasu. Na pvp się z nim nie spotykam (pr master), a na oly się ich łatwo zamiana nawet bez exploitów i bota.

JamesDoakes

Cytat: m4tr0x w Czerwiec 03, 2013, 03:34:28 PM
ja tam do tazmana nic nie mam. Taki mamy system w kraju, że studenciki jak on i pride bez pracy siedzą w domu i mają za dużo czasu. Na pvp się z nim nie spotykam (pr master), a na oly się ich łatwo zamiana nawet bez exploitów i bota.
w każdym poście przewija się "tazman", tru fanboj.

Alarion

no Kardi już udowodnił, jaka lamerka wychodzi z często źle ustawionymi scryptami (szczególnie na daily pvp były te błędy u nich), aż w końcu i programy przestały im pomagać i ekipa zawinęła się. A kamilek jakby mógł, dalej bym im dupę lizał, jakie to pt nie było cool i w ogóle : DD

Cat Drama Maker

Lore

Cytat: m4tr0x w Czerwiec 03, 2013, 03:34:28 PM

No cóż nie powiem że trochę chore takie granie "nolifienie" etc .... na szczęście mam to za sobą. Ale skoro nie ma nic lepszego do robienia w swoim wolnym czasie to jego sprawa.  CO do Tazmana to wczoraj widziałem popisy jego CP na Rune Shutgart odbijanie Giran i chyba Aden.

driki

Alarion server jest 2 side no może 3 side wychodzi czyli tazmany/pridy etc chociaz tazmany pewnie znowu dostana bana na tydzien/2 za bugowanie/exploitowanie.

Jedynie czego zazdroszczę core to livindora;d summoner jest mega na tej kronice, wszystko sobie ogarnąłem i teraz czekam tylko na kronike.

Alarion

ilu sideowy jest serwer, to się okaże na nowych epikach + aż w końcu smoki zaczną u was padać : D Ale do tego czasu taziu z ekipą walną emo quita, bo "no competition" : >

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Sobek to tam hellmana kampi imięchce mnie ddodać bo mam za haj lewel :-D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

GoStop

Hahaha matrox, uwierz expimy dużo mniej niż Ci się wydaje, max 4h w czasie ceremoni + insty przed/po. To, że mieliśmy świetny setup pod wróżki i tam się wybiliśmy nie nasza wina Zresztą już większość CP z bmf i euphori ma podobny bądź taki sam lvl jak my, po za tym to nie pierwszy GoD gdzie 2 lvl różnicy robiły ogromną przewagę :)

haran

Cytat: driki w Czerwiec 03, 2013, 04:00:47 PM
Alarion server jest 2 side no może 3 side wychodzi czyli tazmany/pridy etc chociaz tazmany pewnie znowu dostana bana na tydzien/2 za bugowanie/exploitowanie.

Jedynie czego zazdroszczę core to livindora;d summoner jest mega na tej kronice, wszystko sobie ogarnąłem i teraz czekam tylko na kronike.

Przykro mi, ale w twoich rękach summoner będzie jedynie free fragiem :c

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Alarion

2 lvle nadal robią robią wielką różnicę przez mechanikę debuffó i damage penalty. Ofc czasem da się wykorzystać jakieś błędy przeciwnika i nadal wygrać. do 99 jak pisałem, te osoby i tak nei dotrwają, więc nie ma wielkiej różnicy :)

Cat Drama Maker

driki

Cytat: haran w Czerwiec 03, 2013, 04:58:34 PM
Cytat: driki w Czerwiec 03, 2013, 04:00:47 PM

Przykro mi, ale w twoich rękach summoner będzie jedynie free fragiem :c
Ale serio...jakbyś po za marną prowokacją pokazał coś w tej grze, cokolwiek to bym jeszcze zrozumiał.

kamiil

Cytatno Kardi już udowodnił, jaka lamerka wychodzi z często źle ustawionymi scryptami (szczególnie na daily pvp były te błędy u nich), aż w końcu i programy przestały im pomagać i ekipa zawinęła się. A kamilek jakby mógł, dalej bym im dupę lizał, jakie to pt nie było cool i w ogóle : DD

mowisz o party ktore trzymalo ten erwer za jaja przez rok , tak dla przypomnienia

a te bledy wynikały tylko z tego ze czasami na gangach bylo live 2-3 osoby tylko  :D

alite

daj mi lepiej baypasa do rangera na ten server! albo podaj cene :D

JamesDoakes

Cytat: alite w Czerwiec 03, 2013, 07:34:38 PM
daj mi lepiej baypasa do rangera na ten server! albo podaj cene :D
chodzą ponoć po 50 ojro

kamil101

Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

Xaxunio

LuL

Zabiłem na subie wara i PK wpadło  :oops:
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

m4tr0x

zgadzam się z alarionem. Na core tazman i reszta też nie pokazali nic poza brakiem pracy i zajęć w życiu. Jak ich dogonoliśmy z levelem i zaczęli dostawać na pvp to od razu się "znudzili".

dobranoc wszystkim. Jedni idą spać bo jutro do pracy a inni (tazman i pride) dopiero w połowie farmy.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bula

Cytat: m4tr0x w Czerwiec 04, 2013, 12:33:37 AM
zgadzam się z alarionem. Na core tazman i reszta też nie pokazali nic poza brakiem pracy i zajęć w życiu. Jak ich dogonoliśmy z levelem i zaczęli dostawać na pvp to od razu się "znudzili".

dobranoc wszystkim. Jedni idą spać bo jutro do pracy a inni (tazman i pride) dopiero w połowie farmy.
tak