Problem z karmą dla zwierzaka.

Zaczęty przez Trolosław, Czerwiec 05, 2013, 10:05:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Trolosław

Witam. Mam problem z karmą dla małego zwierzaka Kuguara. Po zakupie karmy dla zwierzaka próbuję umieścić ją w ekwipunku zwierzka. Lecz to nie działa. Klikam na nią dwukrotnie też nic. To samo dzieję się z przyprawą dla zwierzaka. Próbowałem zakupić inne pożywienia dla innych petów- wiadomo nie działają. Karma w moim ekwipunku nie jest tak jakby włączona (jest przyciemniona). Nie wiem co się dzieje. Proszę o pomoc.

Trolosław

Dodam że zwierzaka zakupiłem mając 56 lev, może za wysoki na takiego zwierzaka?

MastJedi

jak jest taka zamglona to znaczy, że nie działa i to znaczy, że nie masz odpowiedniej karmy dla niego.
Dla wyrośniętych zwierzątek jest inna karma. a 56 lvl to wyrośnięte zwierzątko :)
Niestety, nie gram na polaku, więc Ci eni powiem :)
Rada - kup u NPCa po jednej i zobacz która zadziała :)
Nie wiem, czy przyporawa o której piszesz, to przypadkiem nie spice z Beast farm. One służą do zupełnioe czego innego :)
żarcie dla Twojego peta dostaniesz u NPCa w _każdym_ mieście. Na angielskich serwerach nazywa sie Pet manager.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Trolosław

Już działa. Po następnym zalogowaniu się zwierzaka nakarmiłem (dodałęm do ekwipunku zwierzaka)  "przyprawą małego zwierzaka" mimo tego że ta przyprawa była w moim ekwipunku w ciemno czerwonym kolorze. Pozdrawiam.:)