Przestroga

Zaczęty przez haran, Czerwiec 08, 2013, 03:42:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

haran

Chciałbym przestrzec przed pewnym graczem. Byliśmy z jego drużyną na Istinie. Sprawiał wrażenie uczciwego człowieka, więc mu zaufaliśmy. Napisał nam, że on sprzeda to, co wyleci z Istiny, a potem wyśle nam Adenę. Nic nie wzbudziło naszych podejrzeń, przecież wszyscy jesteśmy Polakami, Ludźmi (celowo z wielkiej litery). Minęły już 2 tygodnie, a on nas zbywa. Raz mówi, że jeszcze się nie sprzedało, innym razem, że ktoś inny to ma. Czujemy się skrzywdzeni, ale to nic. Mamy nadzieję, że w jego sercu kiedyś zagości uczciwość i zajmie miejsce tej szaleńczej chciwości.

Chciałbym przestrzec przed pewnym graczem, a jego nick Senti.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Arimas

Ufa się tylko ludziom których wiesz jak znaleźć w razie scamu  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Judasz

Cytat: haran w Czerwiec 08, 2013, 03:42:15 PM
Nic nie wzbudziło naszych podejrzeń, przecież wszyscy jesteśmy Polakami, Ludźmi.

Ty tak na serio ? hahaha

Carllana

Łatwo komuś zniszczyć reputacje pisząc takie coś. Jeśli masz screeny które to udowodnią to co innego, pomimo nie chodzi o to że nikt Tobie nie wierzy.

kamiil

haran

Cytat: Carllana w Czerwiec 08, 2013, 05:11:49 PM
Łatwo komuś zniszczyć reputacje pisząc takie coś. Jeśli masz screeny które to udowodnią to co innego, pomimo nie chodzi o to że nikt Tobie nie wierzy.

Senti ma konto na tym forum, więc nie ma problemu, żeby się do tego ustosunkował.
Teraz zaczął blokować jak się go tylko pyta o drop.

Cytat: kamiil w Czerwiec 08, 2013, 06:32:46 PM
a co wypadło ??

Jakieś zupełne syfy, Tunika TW i jakiś śmieszny weapon z tego co pamiętam.

Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

kamiil

ale o co chodzi, random w random party doatał dropa koniec tematu

nobody1

tyle stracic, ja bym quit

haran

Kamill, czy Ty umiesz czytać? Wszystko było ustalone przed zabiciem Istiny.

Co do podejścia Sentiego (chociaż z nim zasady były uzgadniane):

Cytat: Senti w Czerwiec 06, 2013, 05:52:03 PM
Cytat: DredziQ w Czerwiec 06, 2013, 05:07:18 PM
Senti co z dropem z Istiny?

Już pisałem że nie do mnie z tym :)

Nie będę każdemu od was z osoba pisać :)
Jak chcecie spamić to sobie spamcie :P
Trololo.

A jak mówicie sobie na ts żeby pisał to każdy to gratuluje :P
Ja mam na to wyrąbane :P

Nie chodzi o straty, tylko o jego zachowanie...

Senti

Blokuje bo robicie nowe posty i inne cuda i walicie kretyńskie pmy. Powiedziałem co miałem powiedzieć. Ja dropa nie podniosłem i kasy za drop ani dropa nie mam. CPL miał a ja z tym cp już nie gram i mnie to nie obchodzi. Chcecie spamcie sobie dalej. Tyle mojego pisania. Ja się nikomu tłumaczyć nie będę. A dla tych ciekawskich z tego co pamiętam to wyleciała tunica tw i jakiś inny śmieć.