Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

driki

Cytat: kamiil w Czerwiec 09, 2013, 08:09:48 AM
driki to rasowy przedstawiciel bmf
Przestańcie mnie porównywać z "Clovery

Nie przystoi...

Clovery

Neefrete

Cześć mam pytanie czy komus zadarzyła się taka  rzecz  logujac się na konto moja postac leźy na ziemi tylko w pelerynie a  przycisk wejdz jest nie aktywny  pisałem do suporta ale na razie brak odpowiedzi

bleble12

Cytat: Neefrete w Czerwiec 11, 2013, 06:15:24 AM
Cześć mam pytanie czy komus zadarzyła się taka  rzecz  logujac się na konto moja postac leźy na ziemi tylko w pelerynie a  przycisk wejdz jest nie aktywny  pisałem do suporta ale na razie brak odpowiedzi

Pewnie naruszyłeś jakiś punkt w regulaminie czytaj BAN.

nope

haran

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

driki

Dziwny event, zapewne luczników i tyr warków/dagger zboostuje zaś sumonerzy i feohy mogą mieć słabiej pod kątem pvp...

Euphorii nie pomoże to raczej, bo każdy owe bronie będzie miał...ciekawa potyczka bedzie zaś miedzy PH a BMF-ami:)

Redbox

Cytat: driki w Czerwiec 11, 2013, 09:25:05 AM
Dziwny event, zapewne luczników i tyr warków/dagger zboostuje zaś sumonerzy i feohy mogą mieć słabiej.
najwiekszy bust z takiej broni dostana wlasnie luki i magowie. Dla daggera p atak to nie robi wielkiej roznicy chyba ze na pve, tyr tez wielkiego bosta nie dostanie. Fajny event

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

driki

Może magowie owszem w postaci sporego m ataku, a co z atri?

Redbox

aa nie zauwazylem ze atri brak, to w sumie bez atri i inni ddcy boosta nie dostana

haran

Euphorii nie pomoże to raczej, bo każdy owe bronie będzie miał...ciekawa potyczka bedzie zaś miedzy PH a BMF-ami:)

Tak, a do tej pory prawie wszystkie miało PH :)

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

YatamanuS

Alarion

omg Yata : DDD

twoj brahol nic nie mowil, ze grasz kiedy ostatnio wpadl do mnie. dopiero zaczynasz na polaczkowie?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

driki

Cytat: haran w Czerwiec 11, 2013, 09:51:53 AM

Tak, a do tej pory prawie wszystkie miało PH :)
Tutaj nie chodzi o ilość hero w danym klanie tylko o ilość ludzi i w tym weapon(na evencie)

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

YatamanuS

Cytat: Alarion w Czerwiec 11, 2013, 10:26:22 AM
omg Yata : DDD

twoj brahol nic nie mowil, ze grasz kiedy ostatnio wpadl do mnie. dopiero zaczynasz na polaczkowie?

pogrywam od startu ale bez namietnosci i tylko 88 wyn:D

MastJedi

Jeśli ta broń ma podobne właściwości jak ta na NCWest,  to nikt jej nie brał do PvP (ssie), ale w PvE byla niezla. Solo bosy sie nia jedzie na niskich lvlach :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

driki

Jest dokladnie tak jak mówisz, pod pvp ta bron po kilku malutkich testach sprawdza sie słabo:X na pve już dużo lepiej.

YatamanuS

40-60 wbilem w niecalego bufa:-). I nie byl to warlord:-D

driki

Alarion

czym to sie rozni od hero broni? bo ja z hero 2 handed bronia w robe, z valdkiem, m atak hat na full buffie krecilem na daily pvp 64k m ataku i dps na pvp mialem sporo lepszy niz blessed retri +4 r99, mimo, ze hero bronie atri nie maja tez chyba...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Alarion w Czerwiec 11, 2013, 02:52:26 PM
czym to sie rozni od hero broni? bo ja z hero 2 handed bronia w robe, z valdkiem, m atak hat na full buffie krecilem na daily pvp 64k m ataku i dps na pvp mialem sporo lepszy niz blessed retri +4 r99, mimo, ze hero bronie atri nie maja tez chyba...
przypadkiem nie maja 250 wsadzone?

YatamanuS

tez slyszalem ze maja wbudowane 300 atri

JamesDoakes