DESTRO NA L2 TOXIC ( BUFFY )

Zaczęty przez siwy911, Czerwiec 18, 2013, 12:39:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

siwy911

Witam, wczoraj wbiłem sobie na l2 toxic, i mam taka prosbe do was :)
Chodzi mi o full buffy od gm buffera
Dostepne buffy :
- might, shield, haste, focus, agility , windwalk , guidance, acu, greater empower, wild magic, resist shock, bless shield , adv block , berserker spirit , prophecy of water, prophecy of fire , prophecy of wind , chant of victory, chant of spirit , death wisper, mental shield , bless body , bless soul vamp rage , magic barrier , concetration,

dance - fury , fire , light , warrior , vampire , mystic , inspiration , siren , concetration
songi - earth , water , wind , hunter , warding , vitality, renewal , invocation , champion

to tyle :) Dziekuje z gory za pomoc :))
pozdro

Saw

Cytat: siwy911 w Czerwiec 18, 2013, 12:39:26 PM
Witam, wczoraj wbiłem sobie na l2 toxic, i mam taka prosbe do was :)
Chodzi mi o full buffy od gm buffera
Dostepne buffy :
- might, shield, haste, focus, agility , windwalk , guidance, acu, greater empower, wild magic, resist shock, bless shield , adv block , berserker spirit , prophecy of water, prophecy of fire , prophecy of wind , chant of victory, chant of spirit , death wisper, mental shield , bless body , bless soul vamp rage , magic barrier , concetration,

dance - fury , fire , light , warrior , vampire , mystic , inspiration , siren , concetration
songi - earth , water , wind , hunter , warding , vitality, renewal , invocation , champion

to tyle :) Dziekuje z gory za pomoc :))
pozdro

No kolego trochę inicjatywy z własnej strony może ?

bula

bo kazdy uzytkownik forum wie co to jest l2 toxic