Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: Kamal w Czerwiec 23, 2013, 10:39:26 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 22, 2013, 09:48:00 PM
Półfinał gopl4lola , prawdopodobnie na clan poland ^^ a jak wygramy to finał na Gf Gaming (team mistral). Jak ktoś chętny do oglądania /kibicowania mi to zapraszam na spectate :D .

Link do drabinki (szukajcie Buntownicy) : http://www.esl.eu/pl/lol/go4lol/5on5/167/rankings/

Ps. 3cie miejsce , stomp w półfinale ...

feeder + warto było we wczesne oracle zainwestować

Tia, wiem ze oglądałeś ale widzę że bronze robi swoje skoro wyciągasz takie wnioski :D . Inwestowanie w oracle mija się z celem jak ma się w early 3 lvle straty, bo padasz z nim przy najbliższej okazji.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Kamal

Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 23, 2013, 10:53:48 PM
Półfinał gopl4lola , prawdopodobnie na clan poland ^^ a jak wygramy to finał na Gf Gaming (team mistral). Jak ktoś chętny do oglądania /kibicowania mi to zapraszam na spectate :D .

Link do drabinki (szukajcie Buntownicy) : http://www.esl.eu/pl/lol/go4lol/5on5/167/rankings/

Tia, wiem ze oglądałeś ale widzę że bronze robi swoje skoro wyciągasz takie wnioski :D . Inwestowanie w oracle mija się z celem jak ma się w early 3 lvle straty, bo padasz z nim przy najbliższej okazji.

Fakt, lepiej mieć enemy wardy z lewej na wolfach, obydwu bananach, blue, tribrushu; na prawej na wraithach, redzie i wejściu od inner turreta, a przy okazji mając dwa własne.

BTW 3 lvl w plecy? w 12 min?

Wiedząc, że cały team warduje, inwestuje w oracle - ale to widocznie tylko nooby na bronze tak robią.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rickert

powiedziec cokolwiek na temat xxxfelkaxxx to taka cykajaca bomba

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

UgliBiBagli

-1

okay

/Arimas: Regulamin się kłania.
QQ

xXxFelekxXx

Cytat: Kamal w Czerwiec 23, 2013, 11:04:41 PM

Fakt, lepiej mieć enemy wardy z lewej na wolfach, obydwu bananach, blue, tribrushu; na prawej na wraithach, redzie i wejściu od inner turreta, a przy okazji mając dwa własne.

Wiedząc, że cały team warduje, inwestuje w oracle - ale to widocznie tylko nooby na bronze tak robią.

Yo 3 lvl w plecy w 12 min, tak widać jak oglądałeś , btw. nie moja wina że na bronzie obydwa teamy nie wardują nawzajem mapy, aczkolwiek nikt niema tyle golda gdy się przegrywa 7:1 by kupić oracla  w 12stej minucie , trochę logiki nie zaszkodzi.

Ps. do reszty etc rickert : Idźcie grać dalej na swoje goldy , znawcy gry którzy nie potrafią wyjść z gold/plat po 2 latach gry, i hejtujcie dalej, dzięki wam mogę poczytać co znawcy z trash elo sądzą o tej grze.

mpxx24

Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 24, 2013, 01:09:15 AM
Cytat: Kamal w Czerwiec 23, 2013, 11:04:41 PM

Yo 3 lvl w plecy w 12 min, tak widać jak oglądałeś , btw. nie moja wina że na bronzie obydwa teamy nie wardują nawzajem mapy, aczkolwiek nikt niema tyle golda gdy się przegrywa 7:1 by kupić oracla  w 12stej minucie , trochę logiki nie zaszkodzi.

Ps. do reszty etc rickert : Idźcie grać dalej na swoje goldy , znawcy gry którzy nie potrafią wyjść z gold/plat po 2 latach gry, i hejtujcie dalej, dzięki wam mogę poczytać co znawcy z trash elo sądzą o tej grze.
to jakie miałeś elo, czy też w jakiej dywizji/lidze jesteś - nie jest najlepszym odzwierciedleniem 'wiedzy o grze'

znam sporo ludzi z 'silver trash elo' których wiedza o grze jest naprawdę przeogromna, a brakuje im po prostu ogrania czy też ich 'mechanika gry' najzwyczajniej w świecie kuleje.

trochę mi wstyd czytać takie rzeczy wiedząc że grasz na ~moim poziomie, trochę samokrytyki by się przydało

peace out.
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 24, 2013, 01:09:15 AM

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

LinC

xXxFelekxXx

3 punkty dla LinCa , za filmik którego nie widziałem , reszta słabo :P .

evilmg

Flame w granicach rozsądku jest tutaj tolerowany, ale przynajmniej trzymajcie się tematyki tego działu.

Cam3ll

Czemu Qtpie został usunięty?
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Arimas

To nie ja, on jest LoL related więc sam się dziwie :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

UgliBiBagli

no wlasnie, gdzie moj qtpie? ;c
QQ

Kamal

Kamal

Szkoda, że na podstawowym dalej będzie wyglądał jak leśny dziad

BRy mają nawet ładną stronkę

http://promo.leagueoflegends.com/pt-br/spirit-guard-udyr/

DredziQ

Fajny skin ale wg. mnie dupy nie urywa. Za dużo się chyba spodziewałem po tym czekaniu przez 4 miechy.
No i ogólnie udyr mi średnio podchodzi jako champ. :P

UWAGA MÓJ PIERWSZY FILMIK ZWIĄZANY Z LOLEM:
http://www.youtube.com/watch?v=igqnJbjK4F8

Arimas

Dupy nie urywa?
Każdy stance ma ewolucje wyglądu
Unikalne teksty przy zabijaniu jungli
Unikalne taunty na czampów..

serio

Cytat: DredziQ w Czerwiec 27, 2013, 10:59:57 AM
Fajny skin ale wg. mnie dupy nie urywa. Za dużo się chyba spodziewałem po tym czekaniu przez 4 miechy.
No i ogólnie udyr mi średnio podchodzi jako champ. :P

Aż dałem dislike na yt O.O
Ez jest hujowy
Nieśmieszne jołki
40k ip to nic a nie powód do dumy ;p

DredziQ

Nie musisz mi pisać co w tym skinie jest bo wszystko obczaiłem. :P
Nie mówię, że skin jest zły - po prostu na mnie nie wywarł tak mocnego wrażenia.
Prawdopodobnie przez to, że tak jak mówiłem Udyr w ogóle mi nie podchodzi.
Pewnie gdyby był skin na podobnym poziomie wydany do Vayne lub innego champa którym się jaram, to skakałbym z radości. ;)

A ten dislike to na pewno przez Amirasa!  8)

Arimas

Cytat: DredziQ w Czerwiec 27, 2013, 11:42:38 AM
Nie musisz mi pisać co w tym skinie jest bo wszystko obczaiłem. :P
Nie mówię, że skin jest zły - po prostu na mnie nie wywarł tak mocnego wrażenia.
Prawdopodobnie przez to, że tak jak mówiłem Udyr w ogóle mi nie podchodzi.
Pewnie gdyby był skin na podobnym poziomie wydany do Vayne lub innego champa którym się jaram, to skakałbym z radości. ;)

A ten dislike to na pewno przez Amirasa!  8)
1 mój, drugi nie wiem czyj ale już był zanim dałem swojego :P

A co do Vayne to imo przydał by się mały rework a raczej upgrade tekstur

nobody1

jestem szmatom :<

co do filmiku, to przecietny, glos masz ciekawy, ale tresc i wykonanie oceniam na 2/10  :mrgreen:

Cam3ll

L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Arimas

Cytat: nobody1 w Czerwiec 27, 2013, 01:10:49 PM
jestem szmatom :<

co do filmiku, to przecietny, glos masz ciekawy, ale tresc i wykonanie oceniam na 2/10  :mrgreen:
Ha!

Cytat: Cam3ll w Czerwiec 27, 2013, 01:27:19 PM
Cytat: DredziQ w Czerwiec 27, 2013, 10:59:57 AM
Dislike za chińskie bajki.
O właśnie, za to też dislike ;d

DredziQ

Zwrot chińskie bajki musiał się znaleźć ze względu na to jak ludziom przez to żyłka pęka. 8-)
Sam oglądam anime i to całkiem sporo, ale ludzie wojujący z tą frazą przypominają mi tych, którzy walczą z 'bynajmniej to nie przynajmniej'. Zamiast po prostu olać to oni dyskutują z ignorantem, który i tak powie 'e guwno mówi sie bynajmniej bo tak inteligentniej i muj tato tak mówi'.
POZA TYM OLEWAM WAS BIEDAKI JA MAM 40K IPKÓW A WY JESTESCIE JAKIEŚ GOLDY, FELEK DOŁÓŻ IM!