Prophet,DA,WL-co najlepsze dla Hawkeye??

Zaczęty przez Madzia19, Czerwiec 09, 2006, 07:00:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jakis subek dla Hawkeye?

Prophet
12 (50%)
WL
2 (8.3%)
DA/Paladin
10 (41.7%)

Głosów w sumie: 24

Głosowanie skończone: Czerwiec 09, 2006, 07:00:46 PM

Madzia19

Mam pewien dylemat-mianowicie nie wiem jakiego subka mam wziąć dla mojego Hawkeye. Prosiłabym was o pomoc. Niestety szukałam w wielu miejscach, lecz nie mogłam znaleź prostej jednoznacznej odpowiedzi.Więc robię tą ankietę i proszę was o pomoc.

Feanor

Z tych trzech to chyba DA/Paladin, ale ja bym wziął SwSa albo BD... Oczywiście zakładając że zostają ci skille z HE...
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

Arthas

Jezeli grasz na servie gdzie suby dzialaja jak na officjalu to kazda klasa.
A jezeli bedziesz miała skille obu charów to z tych trzech tylko prophet.

Madzia19

Gram na Dragonie, nie mogę wybrać klasy z poza mojej rasy - więc SWS i BD odpadają (a szkoda). Chodzi mi głównie o pvp  :D (to najfajniejsza zabawa w tej grze). Mam jeszcze jedno pytanie, nie wiem czy warto czekać na skille z C4 które dostaję na 78lvl, mam już lvl pozwalający zrobić suba - jeśli ktoś gra HE i ma już te skille prosiłabym o napisanie coś na ten temat (mam dalej lvl-ować czy nie warto). Dziękuję wam za pomoc i pozdrawiam.  :P

Feanor

Najlepiej zrob 78 i dopiero wtedy Suba... Zwłaszcza jeżeli nie możesz się przełączać między klasami.
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

GlooM

on gra na dragonie jak napisal a tam mozna przelaczac...
imo najlepszy dla HE z tych 3 jest PP bo da ci naprawde poteznego kopa do atk spd, troche patk, defa i mdefa.

eSkel

WL daje kopa do evasion i hp, a takze wkrotce cp.....

Feanor

Do defa też z light armor mastery... No i detecty xxxx weakness, przydaje się w PvE. No i można ładnie stuny ładować z Thunder Storma :D
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

harnas

Do pvp najlepszy byłby TH albo DA.TH nei wymeniłeś, więc zostaje DA.On chce do pvp suba, a na większych pvp i siegach prophet lub inny buffer zazwyczaj jest pod ręką.A chodzenia do wysoko lvl spotów zazwyczaj odbywa sie razem z bufferami.Bierz DA.DA + HE = wierzyczka.NA siegach podczas rushów wroga lub na arenie włączasz UD, SNipe a jak jeszcze ejsteś zbuffowany (co na siegach jest wskazane) to zanim skończy ci sie UD zabierzesz z sobą wiele istnień....
nick Harnas zawsze i wszędzie....

Ameno

Witam :D Wróciłem, po długiej nieobecnosci ;P Tęskniliście? ;D
A teraz koniec offtopa.

Co do tematu, widze, ze chodzi Ci o to, ze skille przechodzą na drugą postac... wiec z tych klas to tylko prophet. Nie rozumiem nad czym tu się zastanwiac... :P WL to odpada od razu z biegu... DA, hmm... po co Ci sub DA? Zeby miec panterke? Jego siła to stun, a ty nie będziesz mogła go uzywac... A buffy propheta się przydadzą :D

Pozdro

myha

jak skile obu klas sie lącza to myśle że prophet jednak w pvp orzywa sie tylko self buf wiec nikt cie nie bufnie inny a tak z propheta self bufy dla łucznika sie pryzdazą nie iwme tylko czy ststy się zmieniają bo jak tak to lepszy jednak bedzie DA/Pal
Auto Giełda:
http://mmoto.eu

Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

major76

Cytat: Madzia19Mam pewien dylemat-mianowicie nie wiem jakiego subka mam wziąć dla mojego Hawkeye. Prosiłabym was o pomoc. Niestety szukałam w wielu miejscach, lecz nie mogłam znaleź prostej jednoznacznej odpowiedzi.Więc robię tą ankietę i proszę was o pomoc.

ja tam nie wiem, ale mozemy to omowic w realu ;P
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Dev

Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77

Koni

Major76 nie chce spekulować ale fajne xxxx19 raczej w Lineage nie grywają  8)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

eSkel

Grywaja.. grywaja.. nie wyobrazasz sobie jacy ludzie siedza przy tej grze:P :mrgreen:

Filer

Wydaje mi się, że bardziej pasowal by tu PROPHET. Dlaczego? bo są bufy które zwiększająci staty i umiejętności, poprostu robi cię (jako hawkeyea) silniejszego 8)