Lilith (PL) - Screeny, PvP, Flame, Spam!

Zaczęty przez roli, Styczeń 17, 2013, 05:11:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Biz0n

Cytat: Szeol w Lipiec 24, 2013, 05:27:26 PM
My gramy sobie aktualnie w 5 znajomych wieczorami od jakiegoś miesiąca i też nastawiamy sie na to, że po updacie i wakacjach coś ruszy, na razie pozostaje nam prowokowanie wszystkich na lewo i prawo. Dla mnie to pierwsze zetknięcie z GoDem więc jedyną sensowną nauką jest dostawanie po dupie i analizowanie co było źle  ^^
W takim razie zapraszamy do PH- jesteśmy tu jedynym cp, a dzięki wywołanym wcześniej wojną na brak pvp nie narzekamy- fakt faktem często z dużo lepiej ubranymi i wykoxanymi pt, ale wychodzimy z założenia, że pvp na aktualnych kronikach może przynieść sporo radości i nie musi przy tym być wygrane ;D
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Gandam

aplikacje na PM moge zlozyc? czy only in game?
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

bula

Cytat: Gandam w Lipiec 24, 2013, 06:46:40 PM
na twoim miejscu zajalbym sie skladaniem aplikacji do ruskich na averii

Sesto

juz kogos takiego jak ty  przerabialismy na core  jeszcze tego nie wiesz ale  robisz z siebie kretyna

co do pvp ciezko sie bic w random party   skoro przez pierwsze 2-3 min  sie trudno doprosic o knighta  chociaz

Alarion

str0nk iss is str0nk. Przypomniał mi się typek z random party (wtedy poszedłem pierwszy raz w random party z poza klanu, choć i w klanie się perełki zdarzały), dzięki któremu uświadomiłem sobie ponownie, dlaczego z tego miasta nie ruszam chociaż bez ludzi z klanu:
Otóz wpadły na nas wartagi, o dziwo randomy były gotowe walczyć. Zatem by nei wyjść na troskliwego misia, zacząłem jako jeden healer trzymać ich jakoś przy życiu. Kiedy po 5-6 min w końcu mnei zabili, okazało się, że nie miałem nobla (nie poprosiłem papa Sproot'a o configi ;X). Dostałem reza i proszę o buffa. Nic. dorwałem self buffa, spaliłem celkę, UD, a ten baran nadal stoi w miejscu i nie bufuje. PvP oczywiście skończyło się bardzo szybko.

Pozwoliłem sobie zapytać się wstając do CH, dlaczego ten kretyn nie chciał mnei zrebuffować. On na mnei z caplsockiem, żebym nie uczył go grać issem i skupił się na pilnowaniu nobla (tka jakby w l2 nie było cancela), bo w czasie agro od tanka nei da się buffować.. Potem dowiedziałem się od kogoś, kto go zna, że typo bufuje z macra tylko i faktycznie, byle co może ci to macro przerwać...

to było na lvlach 95-96 gdy jeszcze altar nie wymagał robienia kampanii na niego i ludzie radośnie spamowali runy na niego.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Gandam

Cytat: bula w Lipiec 24, 2013, 07:02:16 PM
na twoim miejscu zajalbym sie skladaniem aplikacji do ruskich na averii

zakladam swoj side!

Cytat: Sesto w Lipiec 24, 2013, 07:12:49 PM

juz kogos takiego jak ty  przerabialismy na core  jeszcze tego nie wiesz ale  robisz z siebie kretyna

co do pvp ciezko sie bic w random party   skoro przez pierwsze 2-3 min  sie trudno doprosic o knighta  chociaz

to kiedy nastepny serwer?

Aeore Healer 97 Lilith

stayinthelight

Cytat: Alarion w Lipiec 24, 2013, 07:30:28 PM
str0nk iss is str0nk. Przypomniał mi się typek z random party (wtedy poszedłem pierwszy raz w random party z poza klanu, choć i w klanie się perełki zdarzały), dzięki któremu uświadomiłem sobie ponownie, dlaczego z tego miasta nie ruszam chociaż bez ludzi z klanu:
Otóz wpadły na nas wartagi, o dziwo randomy były gotowe walczyć. Zatem by nei wyjść na troskliwego misia, zacząłem jako jeden healer trzymać ich jakoś przy życiu. Kiedy po 5-6 min w końcu mnei zabili, okazało się, że nie miałem nobla (nie poprosiłem papa Sproot'a o configi ;X). Dostałem reza i proszę o buffa. Nic. dorwałem self buffa, spaliłem celkę, UD, a ten baran nadal stoi w miejscu i nie bufuje. PvP oczywiście skończyło się bardzo szybko.

Pozwoliłem sobie zapytać się wstając do CH, dlaczego ten kretyn nie chciał mnei zrebuffować. On na mnei z caplsockiem, żebym nie uczył go grać issem i skupił się na pilnowaniu nobla (tka jakby w l2 nie było cancela), bo w czasie agro od tanka nei da się buffować.. Potem dowiedziałem się od kogoś, kto go zna, że typo bufuje z macra tylko i faktycznie, byle co może ci to macro przerwać...

to było na lvlach 95-96 gdy jeszcze altar nie wymagał robienia kampanii na niego i ludzie radośnie spamowali runy na niego.

cool story, mogę autograf?

Alarion

nie ma sprawy, wpisz się w kalendarzyk do QQuentimka, znajdzie ci jakiś termin na pewno.

Cat Drama Maker

Dickert

Alarion

nie ja wyskakuje z dupy kontami mającymi 5 postów i hateuje jak random, ale widzę nudzi się ludziom  )))

Cat Drama Maker

stayinthelight

Retrospekcje alariona jak zawsze na poziomie, tylko topiki pomylił znowu. Chyba że szuka nowej publiki bo na kore mają dość jego wymyślnych anegdot :D

Khav

Cytat: Sesto w Lipiec 24, 2013, 07:12:49 PM

Nie ty pierwszy mu to mówisz, lecz jak grochem o ścianę. Niech zacytuję samego zainteresowanego.Cytaty z forum l2ex...
Cytat: GandamOk, skutki uboczne slawy. Nie mniej jednak patrzcie na to z kim gracie sami, a nie do okola.  :lol:
Cytat: GandamEGO to tylko uboczny efekty zajebistości !
Cytat: Gandamprzeciez jestem celebryta na tym serwerze  :lol:

Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

driki

Gandam

haha pewnie masz na scianach wypisane moje slowa  8) mam tylko nadzeje ze nie obserwujesz mnie z jakiegos dachu  hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

Sam dobrze wiesz, że te twoje błazenady mam wpisane na forum l2ex w sygnaturę (tak jak tutaj mam wpisane wypowiedzi głupków forumowych w sygnę).
Nie mam zamiaru cię obserwować, nie jesteś wart tracenia mojego czasu na to. To że jesteś błaznem na tyle charakterystycznym że zapadasz w pamięci, wystarczy aby twoje posty i kolejne osoby uważające cię za kretyna nie zwróciły mojej uwagi.

Żeby nie było.. Jako gracz ogarniasz, ale jako forum user.. stwarzasz pozory

"your cojones are too small"
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Gandam

Gwiazdą więcej uchodzi płazem, takie życie  :oops:

Aeore Healer 97 Lilith

driki

Ja myślę ze wy zazdrościcie gandamowi, ten człowiek jest szczęśliwy i spełniony a wy atakujecie go swoim jadem.

kinus

Cytat: Khav w Lipiec 25, 2013, 05:46:39 PM
Sam dobrze wiesz, że te twoje błazenady mam wpisane na forum l2ex w sygnaturę (tak jak tutaj mam wpisane wypowiedzi głupków forumowych w sygnę).
Nie mam zamiaru cię obserwować, nie jesteś wart tracenia mojego czasu na to. To że jesteś błaznem na tyle charakterystycznym że zapadasz w pamięci, wystarczy aby twoje posty i kolejne osoby uważające cię za kretyna nie zwróciły mojej uwagi.

Żeby nie było.. Jako gracz ogarniasz, ale jako forum user.. stwarzasz pozory

"your cojones are too small"
Co więcej ma jakiś problem/fetysz dotyczący dywanów.

Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

Gandam

fetysz? LOL
wielu sie ulozylo plackiem, a dywan to slowo ktore kazdy w swerze L2 rozumie  :afro: po co mam sie rozpisywac jak ladne wzory tworzyliscie przed moim pt ? :)

Aeore Healer 97 Lilith

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Gandam

Aeore Healer 97 Lilith

bula

Gandam

banalny siege, euphoria i WoH jak zwykle mozesz co najwyzej sobie screeny porobic  hahaha

Aeore Healer 97 Lilith

driki

przecież gówno+gówno to ciągle gówno:X czego ty gandam* wymagasz od tazmanow;d

*Dla rudej lisicy :)

Clovery

Cytat: driki w Lipiec 29, 2013, 05:09:38 AM
przecież gówno+gówno to ciągle gówno:X czego ty tazman wymagasz od tazmanow;d

a bardziej po polsku? Czy to juz szczyt Twoich mozliwosci?