Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Astalavista

Mógłbyś uzasadnić dlaczego akurat tyrant ??

Redbox

bo niszczy w expie farmie i na pvp daje rade

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Astalavista

Moglibyście podać jakiś dobry poradnik jak ogarnąć Tyrka ?

Redbox

zejsc na zealota i nacisnac f1

Astalavista

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Astalavista

Wybrać Destroyera/Eva Templara/Łucznika ?? Gram na L2 World Of Ages (H5 Mid Rate) !! Pomocy

Arimas

Astalavista

Cytat: Arimas w Sierpień 18, 2013, 11:29:56 PM
Eva Templar
Dlaczego akurat Eva Templar ?? Mógłbyś krótko uzasadnić ?

Arimas

Redbox

Cytat: Astalavista w Sierpień 19, 2013, 12:04:18 AM
Cytat: Arimas w Sierpień 18, 2013, 11:29:56 PM
Eva Templar
Dlaczego akurat Eva Templar ?? Mógłbyś krótko uzasadnić ?
et tank pod oli, nie do zajechania bez taktyki i sprzetu. Oczywiscie tez musisz miec sprzet odpowiedni ale nie mus to byc OE 100 zeby wygrywac walki. Na 1 na 1 open wiele nei ugrasz bo to tank.
łuk- oli odpada, poprostu lucznicy sa słabi. Na open pvp daje rade jak ma odpowiedni staff i bufy a i tak przegra z kilkoma klasami dosc srogo.
Deska- bez dobreg eq, bufow, palladyna ew sk w pt o nabijaniu fragow mozesz pomazyc. Na oli srednie

Astalavista

Gram na L2WoA jest buffer itd. S Grade Set'a ogarne + Vesper broń w ciągu dnia . Glad ma zepsutego Sonic Bustera nie jest to AoE ... I zastanawiam się czy zrobić Deske , czy łucznika czy kogo jeszcze ??? Jak łucznika to jaka rasa ????

Arimas

swigon96

Gram na nastarszym polskim serverze l2, raty x3 kronika high five, mam pieniądze na sprzęt, do 8x raczej nastawiony pod solo exp, co będzie dobre na pvp i pve? Tyrant maybe?

smerf2803

Gracia final jaki tank i summoner najlepsi ? agrade pvp w plenerze

Ryltar

Cytat: smerf2803 w Luty 07, 2014, 07:45:18 PM
Gracia final jaki tank i summoner najlepsi ? agrade pvp w plenerze

HK zasadniczo sra na każdego tanka pod każdym względem.

Utility jak każdy tank pod pvp ma więcej canceli i na mass pvp aoe cancel.Pod oly też jest konkretny (tylko chyba PK stanowi jakieś zagrożenie).

Z Summonerów to się nie znam ale 2 bane chyba dają Arcana Lordowi przewage.Jego smart cube też jest lepszy bo leczy (dla reszty to jest stun i chyba poison albo drain nie pamiętam już).

Trason

H5 mid klasa pod oly farma samemu fullbuff jest (bez klanu) Tyrant czy SK?

Arimas

Cytat: Trason w Luty 21, 2014, 08:23:31 PM
H5 mid klasa pod oly farma samemu fullbuff jest (bez klanu) Tyrant czy SK?
Kebab

swigon96

H5 świeżutki server, czyste OLY, soul breaker ? Gladiator ? Exp nie gra roli. Porządna olympiada tylko
Pozdrawiam

Arimas

Cytat: swigon96 w Marzec 17, 2014, 07:51:04 PM
H5 świeżutki server, czyste OLY, soul breaker ? Gladiator ? Exp nie gra roli. Porządna olympiada tylko
Pozdrawiam
Wygrywa to co ma lepszy sprzęt i ogar

swigon96

a jeśli miałbym wybierać między gladem a sb co powinienem wybrać ? :)

Arimas

Cytat: swigon96 w Marzec 18, 2014, 10:30:42 AM
a jeśli miałbym wybierać między gladem a sb co powinienem wybrać ? :)
To czym Ci się lepiej ogarnia

swigon96

a tak to każdy może zniszczyć każdego? Soul breaker dalej jest złodziejem buffów ?

thorrum

Czytając te pytania i odpowiedzi zaczynam sie zastanawiac czy to dobry dział. Chcemy ze znajomymi zaczac grac na ofie i moje pytanie brzmi jakie trio sie oplaca zrobic. Kumpel chce grac yul a ja bym zrobil iss i zastanawiamy sie nad 3 posacia. Co bedzie najlepsze do pvp/pve tank/nuker/a moze summoner. Tak wiem ze teraz juz sie nie oplaca  w trio ale jakos do tego 95+++ trzeba dobic. A oprocz tego jakie rasy i klasy byly by najlepsze do tego.