Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neural

Alarion się szczyci onlinem na serwerze jak chcesz  zobaczyć jak się szczyci PVP wygranym to poglądaj frapsy :).
Doti: Co do uciekających CP to raczej mało prawdopodobne  bo ostatnim CP które od nas uciekło było cp Kingsiza :)  dawno temu,
Prawdopodobnie ludzie u nas zostają bo mamy najsprawiedliwszy system dzielenia dropów :).
Aczkolwiek to co pisał Spctrs (czy jak mu tam ) że od rana wszyscy siedzą na gainaku i farmią kamyki na Amethysta mnie rozwaliło :D, ale dziwnych rzeczy można się dowiedzieć od ludzi z przeciwnego sida .
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

lempartus

Różnica pomiędzy normalnym klanem a bandą randomów jest taka że ten pierwszy zawsze jest przygotowany na pvp a drugi idzie jak owce na rzeź

P.S. My też mielismy CC na instancje :P
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

KungFuPanda

To tylko pozazdrościć party na instancje. Iistina za mocna dla waszych subek, że all na mainach i 2 heali?

Redbox

Cytat: KungFuPanda w Wrzesień 25, 2013, 02:25:34 PM
To tylko pozazdrościć party na instancje. Iistina za mocna dla waszych subek, że all na mainach i 2 heali?
po co isc na subach i robic cos 30 minut dostac za to 0,004 % jak mozna mainem zrobic w 10 minut ?
Logika RG...

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

lempartus

stosując Twoją logikę mogę napisać : Wstydzisz się swojego nicku w grze i dlatego zakładasz alt konto ?

a drugie widzę że nic nie zrozumiałeś z tego co wcześniej napisałem i dlatego my mamy Aden i ponad 20 hero a wy byliście szczęśliwi ,że skupiliśmy się na innadril  a nie rune
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Alarion

A czy to wielka różnica, czy ubijesz epic istine w 8 minut czy 7 minut?  A nie wspomnę o tym, że lecicie wtedy jak banda randomów na rzeź, podczas gdy z tymi 2 healerami którzy tak wam wadzą, to przynajmniej byście takich excusów nie mieli po PvP ; p

Zaraz mi powiesz: "no tak, epic istina to 8 min, a co z epic octavisem?"
Tylko, że na epic octavisie, to możesz się switchnąć (co ja np. robię z healera na summonera) 5 sekund przed kliknięciem "enter" po ew. wygranym/ obronionym pvp.

Nic bardziej mnie nie śmieszy, niż CC z 4-5 party, które zmiata się 1-2 PT, a oni tłumaczą potem, że byli na subkach i takie tam.

Ale tak ogólnie to chodziło mi bardziej o pokazanie co ciekawgo dzieje się na naszym dead serwerze, który wg większości tutejszych forumowiczów, miał umrzeć już ze 20 x ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Bonasky

Nie nie.. my mogliśmy wejść o wiele wcześniej, tylko ktoś inteligentny wymyślił, że mamy czekać na kogoś tam i wyszło jak wyszło ;)

btw. lemp gadasz tak jakby 100% rg było debilami, kretynami i dopiero raczkowało w grze... pierdolisz od rzeczy, wszyscy robią to co im każą i tyle w temacie ;p
Aeore Cardinal 99 i maleje :<

Banana Power!

Doti

Cytat: lempartus w Wrzesień 25, 2013, 03:20:00 PM
byliście szczęśliwi ,że skupiliśmy się na innadril  a nie rune
Hehe dobre. Może by było tak jak ze 2 miechy temu jak lole z BS latały bez ładu i składu po wszystkich zamkach a na koniec siege zostali na lodzie bez niczego  :D to dopiero trzeba być nieogarami.

KungFuPanda

skoro się udzielam na forum bsów to zapewne jestem forumowym trolem z bsów

misiek440

po co się przelogowywać na suby na e. istine, przecież to jakiś absurd :shock:, więc nie wiem o co wam chodzi, żalicie się że składu nie macie czy jak, jak tak to pr i tyle zamiast transferu crp a nie płacz że "byliśmy bez helerów" , a kiedy na mass pvp będziecie z helerami?, przecież to są spontany i walka w ternie a nie ustawki.....jak to ktoś napisał mamy się was pytać czy możemy was bić czy jak, masz mieczyki nad głową jesteś wrogiem i trzeba to sobie uświadomić a jak nie to poddać wara i tyle w temacie

Shanique

Cytat: KungFuPanda w Wrzesień 26, 2013, 09:40:55 AM
skoro się udzielam na forum bsów to zapewne jestem forumowym trolem z bsów
podaj mi adres forum BS... też bym się po udzielała :<

bula

https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=3368&p=27866#post27866

CytatWiemy, że jesteście w doskonałej formie, wiemy, że jesteście gotowi do walki i wiemy, że tym razem gracze z polskiego serwera Lineage 2 dołączają i zwyciężą w Igrzyskach!

core bez szans :C

Doti

Cytat: bula w Wrzesień 27, 2013, 07:30:44 PM
core bez szans :C
Pewnie lolki a może zrobić coś takiego z NcWest? Mało się tam loguje ale z tego co widziałem to lol hero z naszego pro serva nawet na listę by się nie załapali.
Oczywiście za chwilę Analion powie, że to przez bottrainy itd.  :D

Dickert

Jako, że polski off doczołgał się do Linvi i pewnie temat był wałkowany parokrotnie, ale nie mogę się doszukać, to pytam ludzi obeznanych. Jakie daily/ogólnie insty/farma jest opłacalna w Lindviorze pod względem expa/dropu, żeby można było w miarę się posuwać do przodu. Głównie pytam o przedział 95-99. Np. fortuna po 95 daje już chuja expa, a ponoć na linvi nic tam nie dropi, więc chyba nieopłacalne, jak z resztą rzeczy?

likas

jeżeli nie jesteś factorem, to szukasz innych non-factorów i idziesz na crossroad (nowa lokacja w okolicach orc village), musi być tank, healer, sporadycznie przyda się brez, iss box na ratowanie ;). Trudno opisać jak tam się expi, ale efekty są takie:
vit +pa, bicie mobka przez ok. 30 sekund = 200kk expa a na runkach/nevicie to już eldorado ;)
słabsze mobki bije się krócej = 100kk expa
dodatkowo lecą specjalne kluczyki do mobka za ~700kk expa.

Jak masz dużo wara, to częściej będziesz padał po prostu :P.

Daily: nie opłaca się
insty: opłaca się tylko jak nie masz party na "świeżym powietrzu".

W kwestii dropa:
Ogólnie, krótko rzecz ujmując - jest bieda - nic nie leci, a ncsoft próbował w tej kronice zrobić powrót do korzeni - czyli spoil + craft, tylko lecą śmieszne ilości matsów, recki jeszcze rzadziej. Nie wiem jak to u was będzie, na core każdy zdążył się ubrać po prostu, więc jakaś równowaga jest, a na polaczkowie, to za 2 miechy się zacznie pewnie masowe ubieranie w r99.

Dickert

No o r99 to nawet nie myślę, zależy mi na dokompletowaniu r95 (spodni mi brakuje hvy).

Ten crossroad można iść nawet na 95 całym pt?

likas

ta, widuję tam ludzi w TW nawet przed 95, więc nie ma problemu, to tylko kwestia ogaru, przyda się 2 lethali żeby to sprawniej szło.

Tylko oczywiście, trzeba się "naauczyć tej lokacji", tank schodzi na 2-3 hity, pozostali na 1 hita, więc trzeba kite'ować, sleepować, ogólnie trochę roboty jest, ale efekty są wymierne ;).

widmo25

na co jeszcze warto zwrócić uwagę na nowej kronice jest?

lempartus

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Shanique

nadal można robić octavisa na 1 pt... ciągle to sporo expa w krótkim czasie

MastJedi

Gainak.....
95....
tia...

1. Powiem tak - da się wszystko, ale i tak w full party 95+ orbis3 AoE >>> Gainak, a 97+ HF AoE >>>>>>>>>>Gainak.
2. Na Gainak niskimi lvlami najlepiej iść w party łuczników + sumoner. Dagger też może się załapać, ale musi być nieczuły na padanie. Dla ludzi nie znających tej lokacji, powiem, że wszystko co poniżej 99 (lvl i sprzęt) a i wiele 99 pada na gainaku od jednego strzała. Albo 2ch... Generalnie sprawa polega na tym, że tank agruje moba i gania z nim, spamując aggro. A reszta zabija. Dlatego bez sensu jest jakikolwiek close range dd. Więcej będzie biegał, niż bił. Łucznicy też maja half kile i mogą spamować skile.

Shanique - do Octavisa musisz mieć party boxów, coby wejść, a nie każdy dysponuje 2ma kontami z postaciami 95+. No i ten czas nie taki krótki w 1 party :P

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Shanique

Cytat: MastJedi w Październik 01, 2013, 12:29:10 AM
Gainak.....
95....
tia...

1. Powiem tak - da się wszystko, ale i tak w full party 95+ orbis3 AoE >>> Gainak, a 97+ HF AoE >>>>>>>>>>Gainak.
2. Na Gainak niskimi lvlami najlepiej iść w party łuczników + sumoner. Dagger też może się załapać, ale musi być nieczuły na padanie. Dla ludzi nie znających tej lokacji, powiem, że wszystko co poniżej 99 (lvl i sprzęt) a i wiele 99 pada na gainaku od jednego strzała. Albo 2ch... Generalnie sprawa polega na tym, że tank agruje moba i gania z nim, spamując aggro. A reszta zabija. Dlatego bez sensu jest jakikolwiek close range dd. Więcej będzie biegał, niż bił. Łucznicy też maja half kile i mogą spamować skile.

Shanique - do Octavisa musisz mieć party boxów, coby wejść, a nie każdy dysponuje 2ma kontami z postaciami 95+. No i ten czas nie taki krótki w 1 party :P

Pozdrawiam

Pomyliły Ci się 2 lokacje, a mianowicie Gainak z CR ;)
To o czym piszesz to CR. I nie zgodzę się, że dager to ostateczność w pt :P NA CR można się wybrać nawet w TW secie (jak już likas wspomniał). Wszystko rozbija się się o ogarnięcie pt no i czy idziesz tam na expa, czy na kasę. W kwestii expa to może i faktycznie full 95, czy 97 pt nie zrobi szału na CR, ale jeśli chodzi o power lvl to chyba nie ma lepszej lokacji (1 nuker + 1 iss + postać low lvl- to już Alarion gdzieś tam wspominał). Pt marzenie na CR to lethal pt z 1 healerem, 1 issem i 1 tankiem, choć tak naprawdę każdy skład sobie poradzi ;)

Gainak in war (o czym wspominał Lempartus) to lokacja, która nie daje expa w ogóle, za to daje wyśmienitą kasę (choć po ostatnim uptacie zmniejszyli chyba drop rate)

Jeśli chodzi o octavisa... to faktycznie trzeba mieć drugie pt boxów, żeby wejść, ale powiedz gdzie indziej w 35 min na 98 wbijesz kilka %? (nie licząc plvl na CR) :P

ihateelfs

double xp od dzisiaj do 8 października a ja w piątek lecę do Anglii na 5 dni, OH GOD WHY?!
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

darkmelody