Witam!

Zaczęty przez Neruziel, Październik 16, 2013, 08:44:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neruziel

A więc witam po ponad 4 latach grania w world of warcraft postanowiłem wpaść do świata L2 już kiedyś grałem troszke na priv i troszke na globie no i tu pojawia się problem. Wszedłem na NCsoft i nie moge się zalogować. Pamiętam ,że na globie grałem już za czasów F2P (ncsoft już nie prowadzi swoich serwerów?). Potem wyskoczył mi komunikat ,że coś tam migrate. No i w końcu znalazłem stronke 4game. Czy to są oficjalne serwery? Czy grając na Polskiej wersji mam dostęp do wszystkich serwerów czy tylko tych umiejscowionych u nas w Polsce? Przepraszam za chaotycznie napisany temat. Pozdrawiam :)

Arimas

Serwery Polskie, Europejskie i Rosyjskie są prowadzone przez Innova
Amerykańskie przez NCsoft

Nie mają nic ze sobą wspólnego.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Neruziel

A nadal są questy na klasy?

Shanique

tak, ale jest to tak skonstruowane, że nawet nie będziesz wiedział, a obudzisz się na 42 lvl ze skończoną 2 klasą. Wszystkie ważniejsze Questy (1,2,3 klasa, nobles, sub-class quest itp) są skrócone i ułatwione na maxa. Żaden z nich nie zajmuje więcej czasu niz 20 min.

Neruziel

Dobra i ostatnie pytanie bo nie chce zakładać nowego tematu. Czy od zawsze na globie Lineage 2 były lagi? Bo dość często potrafi się przyciąć a wątpie by to była wada techniczna bo takie gry jak SKYRIM czy Wiedźmin 2 działają na moim komputerze bez problemu a tutaj niemiłosiernie się nie raz potrafi przycinać. A z tego co pamiętam jak grałem na priv na starym komputerze bo dajże to było na serwerze graveland lagów nie miałem.

Shanique

Nie wiem na którym z oficjalnych serwerów grasz, ja gram na Core i tutaj nie ma żadnych lagów.

haran

Lilith też bez lagów.

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Arimas

Lagi to wina neta.
Lagi to nie to samo co przycinanie przez komputer.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Neruziel

Neta nie mam za szybkiego bo tylko 4 MB/s gram na lilith.