Overlord - Poradnik

Zaczęty przez Lokken, Sierpień 24, 2007, 11:21:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

PuFF

bo ol nie ma duzego casta i m atacku..........

wojna191

wiem, że ol nie ma ani dużo castu ani m.atk :P Czy może mi ktoś podać najlepsze jego zdaniem skład full buffów i dye dla pvp?

PuFF

deye na pvp jako mag -4 str +4 dex -4 str +4 con -4 men +4 wit buffy wszystkie na m atack/pdef/mdef/ressisty itp

Chiniol

odradzam gre na pvp serverze, ale jesli juz zaczoles sensowne zestawy dye dla ola:

1) +5wit -5men / +4con -4str
2) ten co wyzej czyli "-4 str +4 dex -4 str +4 con -4 men +4 wit"

oczywiscie jesli to jest pvp server mozliwe sa pewne odstepstwa, nie jest wykluczone ze Twoj Ol lepiej sobie bedzie radzil z lukiem lub dagerem niz z drainem i takie kwiatki ... :), wtedy trzeba zoptymalizowac dye pod setup gma :).

jesli chodzi o bufffy wez wszystkie jakie daje Ci npc buffer w miescie :) przyjemnym dodatkiem mogl by byc konik na reuse skili :)

k1k1

Kronika Freya:
Armor light czy robe Moirai Armor is an S80  na oly i na mas pvp. Z tego co widze  niektorzy uzywaja light bo łatwiej złozyć.

Kronika H5 i to samo pytanie. A dodatkowao co OL w H5 dostanie fajnego?

Paskudny

Cytat: k1k1 w Maj 07, 2011, 08:37:58 AM
Kronika Freya:
Armor light czy robe Moirai Armor is an S80  na oly i na mas pvp. Z tego co widze  niektorzy uzywaja light bo łatwiej złozyć.

robe ofc, ile razy można to wałkować, w h5 doszedł chyba chain heal, mogę się mylić bo nie grałem na Frey'i, nie wiem też jak z haste ))

Arimas

Cytat: k1k1 w Maj 07, 2011, 08:37:58 AM
Kronika Freya:

Co wy z tymi s80 i w ogóle co to za pomysły z light armorami?!

TYLKO I WYŁĄCZNIE Major Arcana Robe bo daje 17% M.atk i +1 INT a to właśnie M.atk jest jedynym statem na którym powinien się skupiać OL

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

radek888

Czy ol w ic hvy z daggerem haste pvp dawałby rade na serverze mid z mana potami?

lukasz09091

Cytat: radek888 w Maj 07, 2011, 05:18:39 PM
Czy ol w ic hvy z daggerem haste pvp dawałby rade na serverze mid z mana potami?

rade z czym?

Arimas

Cytat: lukasz09091 w Maj 07, 2011, 05:36:27 PM

rade z czym?
Jakby serwer prowadził statystyki zgonów poszczególnych postaci, to ta zapewne miała by najwięcej..

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

k1k1

Cytat
TYLKO I WYŁĄCZNIE Major Arcana Robe bo daje 17% M.atk i +1 INT a to właśnie M.atk jest jedynym statem na którym powinien się skupiać OL

Resta sie też z tym zgadza ze zamiast robe s 80 MA robe set?  na oly i do pvp

Paskudny

Cytat: k1k1 w Maj 08, 2011, 03:59:53 PM
Cytat

Resta sie też z tym zgadza ze zamiast robe s 80 MA robe set?  na oly i do pvp
mhm, landrate debuffów lepszy masz, resist stun, który bez epiców będzie bolał i to bardzo, jedyny minus seta to 4 części, bo możesz wbić mniej atri ;p

raiderek

Skoro masz mana poty to wielkiej filozofii nie ma, po co bawić się w jakieś eksperymentalne buildy skoro możesz trzaskać drainem bez obaw o mane, mało tego, spamować healami pomiędzy drainami, więc robe only.
Wasting time since 2004
Ru off.

Jigga

Mam zamiar zacząć grać na L2.WS właśnie OLem i chciałbym wiedzieć, czy rozwiązania przedstawione w tym poradniku, można stosować także na High Five ? A jak nie, mógłby mi ktoś pokrótce napisać, co musiałbym zmienić, aby ta gra jakoś wyglądała ? Chodzi o solo exp, bo wątpię, żebym szybko znalazł jakiś pomocny klan. Z góry dzięki =).

Draghar

Jak wygląda kwestia expienia OLem w GoD?

Stanąłem na 65+. Solo exp nie idzie całkowicie, więc jedyne co zdobywam z expa to daily, kama, laba, ToI Q, i prawde mówiąc nie mam nawet pomysłu gdzie iść expić.

sosula

Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Redbox

fod vos lub dziury na pavels nawet

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

katlin

Pytanie odnosnie certow pod oli.
Mysle ze must be to: celka, acumen z summonera na 100%, ale jaki brac 3? Kronika h5
Soultaker 82 lv - AL x5

bula

Kwadrat