Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

misiek440

nie gram na betach nawet na open, wystarczająca jest na innvoie po dwóch latach lagoserwer hahaha

PepsiQQ

OBT w Rosji będzie bez wipe'a po prostu zastrzegają sobie prawo do przerw technicznych. Praktyka pokazuje, że i tak nie będzie ich zbyt wiele o ile w ogóle będą (mowa o ponad programowych).

Szykować i5tki, 8gb ramu i 560ti i możecie pykać w najpiękniejsze, bazowane na książce open world pvp MMO ^^

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

https://4gameforum.com/showthread.php?t=24562

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

No to będzie zabawnie, BA + RG vs BS + LTu vs Nova, czyli legit vs legit vs scripters )))
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

darkmelody

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 17, 2013, 05:25:17 PM
OBT w Rosji będzie bez wipe'a po prostu zastrzegają sobie prawo do przerw technicznych. Praktyka pokazuje, że i tak nie będzie ich zbyt wiele o ile w ogóle będą (mowa o ponad programowych).

Szykować i5tki, 8gb ramu i 560ti i możecie pykać w najpiękniejsze, bazowane na książce open world pvp MMO ^^
To idź sobie posadzić drzewka i kup działkę na domek już ;3

Alarion

Cat Drama Maker

PepsiQQ

Z czego się cieszycie :D? To teraz forum już  w ogóle padnie, bo będziecie carpetować i się skończy fapowanie na forum. Nova jeszcze jak CT1 było na bartzcie niszczyło wszystko i tak samo będzie tutaj.

Alarion

Cat Drama Maker

Arimas

Sun40, martel, pelle, what the fuck is going on here  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Qra

To już wiemy dlaczego tyle tematów o botach w MOS TOI itd się pojawiło. Chłopacy się przeprowadzają z US i wprowadzają swoje standardy.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

NotTheFakeTazman

dzikipl itd wrócą na swoje miejsca tak jak było przez kilka pierwszych miesięcy serwera.

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Qra

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 17, 2013, 09:11:39 PM
dzikipl itd wrócą na swoje miejsca tak jak było przez kilka pierwszych miesięcy serwera.

Liczę na to że ty również wrócisz na swoje. Dla przypomnienia na pewno to nie jest tutaj.
BS - prawdziwa historia.

NotTheFakeTazman

Cytat: Qra w Grudzień 17, 2013, 09:36:16 PM

Liczę na to że ty również wrócisz na swoje. Dla przypomnienia na pewno to nie jest tutaj.

Jak grałem i was deptałem to cichutko siedziałeś.

darkmelody

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 17, 2013, 09:42:11 PM
Cytat: Qra w Grudzień 17, 2013, 09:36:16 PM

Jak grałem i was deptałem to cichutko siedziałeś.
Ju are so stronk, dumny pixelowy wojownik  :afro:

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Doti

Neural

:oops: :) Lagi się skończyły na serwerze to nawet nie zauważyłem :D zapowiada się ciekawie pytanie tylko czy skrypty będą rządzić czy może GMi jakoś dadzą rade zobaczymy :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

MastJedi

Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Shanique

czyli co... Core ma teraz przerąbane? :(

Alarion

się przekonamy, bez wątpienia nasze comunity tak łatwo się nie podda jak te z Naia / chronos, wiemy z kim mamy do czynienia, myślę, że nasze roboty z chronosa nas nie doceniają : )

Cat Drama Maker

Doti

To jest bardzo proste. Jeżeli nowa ekipa zacznie jechać na targeterach to reszta też zacznie. Wcześniej czy później. Ja pewnie wcześniej  :D. Botów już mamy w opór więc zrobi się druga Naia, tyle że dalej z kiepskim online. Jak Innova nie będzie umiała szybko zareagować to im serwer padnie.

kamiil

alarion sie cieszy ze bedzie mial ruskie part 2  hahaha

Alarion

ja się cieszę? mylisz się kamilku. : )

Też nie wiesz do czego gotowi są ludzie, którzy nie mają ochoty z takim ścierwem grać na serwerze ^^

Cat Drama Maker