Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

suranel

2 strony płaczu, że nova wpadnie i was przekopie bardziej niż ruscy.

Alarion

w czym nas ruscy przekopali, poza tym, że zaczęli od początku na bocie i wszelkich znanym im z cadmusa exploitach (który na początku goda było naprawdę sporo) i jako pierwsi wbili 99, by potem quitnąć, jak wpierdol zaczęli dostawać gdy ich reszta z lvlem podgoniła i skończyło się damage penalty 97 vs 99 lvle?  W pewnym momencie i scrypty i dobry gear im nei pomógł, więc podp** valakasa z pierwszego udanego raidu po wejściu glory days i poszli w...

Obecnie realia się trochę zmienily i większość z nas, to nie tazie, co quitują po max kilku miesiącach.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Doti

Cytat: Alarion w Grudzień 18, 2013, 10:37:17 AMTeż nie wiesz do czego gotowi są ludzie, którzy nie mają ochoty z takim ścierwem grać na serwerze ^^
Może nas oświecisz? Do czego są zdolni? Kolejne bajki?
Na ekipę z dobrym i dobrze obsługiwanym targeterem potrzeba 3-5 razy więcej ludzi. Popatrz teraz na wielu ciołków pokroju Ifrida, którzy siedzą tylko w największym klanie żeby ich feedować na oly (ostatnio się nie udało  :D) bo sami nic nie potrafią ugrać. Macie trochę takich i oni uciekną w pierwszej kolejności.
Mnie tam wszystko jedno. Odpocząłem na Innovie 2 lata od programów ale mogę do nich wrócić. Zawsze jakieś urozmaicenie.

Neural

Płaczecie wszyscy o Martlexa i tą całą Nove zanim nie wiem czy mają zamiar kupić postacie czy je wybotować  to im się zejdzie mogą kupić w ciul adeny ale niektórych itemów nie dostaną łatwo i szybko i nie będą tak sfarmieni jak nasze topowe party przez długi czas.
A jeżeli faktycznie zacznie się jazda na programach jestem Ciekaw co zrobi innova w przypadku petycji większości serwera, lagi w końcu naprawili :) to i może pobanują . Niech dadzą episodion a nie tam jakaś nova o to możemy się martwić w marcu może kwietniu.
Co do tego jak by mieli kupić postacie to swoją drogą dobra inwestycja sprzedać postać martlexowi i odzyskać ją za kilka miesięcy :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Shanique

nie doczytałeś jednego szczegółu... oni już mają postacie 98+ (przynajmniej tak piszą)

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Dzondzy

Z takim nakładem $$$ jaki od nich leci na dote (Nie na darmo przydomek Master Card team) to różnice w sprzęcie między Wami zniwelują do możliwego minimum, i kwestią czasu będzie aż wszystkie aukcje polecą do ich kieszeni. Nie dramatyzuje ale tak będzie. :P

PepsiQQ

Wy chyba nie rozumiecie albo nie chcecie zrozumieć meritum tej sytuacji.

Nova oznacza dla was jedynie to, że zamiast zabijać będziecie robili za dywan, spory, ładny, czasami się podwinający ale wciąż dywan. I nie będzie tutaj żadnej dyskusji, bo to tak jakby BMF planowało zniszczyć CLF (oni przynajmniej tak naiwni nie byli i nigdy by tego nie zrobili).

Nova zmiotla wszystko od bartza po teraz, pelno ruskich. To zbiorowisko najlepszych graczy (i jest to najlepszy ally) - biorac pod uwage community amerykansko-europejsko-rosyjskie, o koreanskim nie mam pojecia.

Milego carpeta i wesolych swiat.

He4DSh0t

Cytat: PepsiQQ w Grudzień 18, 2013, 04:12:11 PM
Wy chyba nie rozumiecie albo nie chcecie zrozumieć meritum tej sytuacji.

Nova oznacza dla was jedynie to, że zamiast zabijać będziecie robili za dywan, spory, ładny, czasami się podwinający ale wciąż dywan. I nie będzie tutaj żadnej dyskusji, bo to tak jakby BMF planowało zniszczyć CLF (oni przynajmniej tak naiwni nie byli i nigdy by tego nie zrobili).

Nova zmiotla wszystko od bartza po teraz, pelno ruskich. To zbiorowisko najlepszych graczy (i jest to najlepszy ally) - biorac pod uwage community amerykansko-europejsko-rosyjskie, o koreanskim nie mam pojecia.

Milego carpeta i wesolych swiat.

hahaha
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

kamiil

tylko po co oni idą na core  :shock:, ani tu dobrych graczy , ani donatorow/ noliferów

ihateelfs

TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

Biz0n

Cytat: kamiil w Grudzień 18, 2013, 04:24:57 PM
tylko po co oni idą na core  :shock:, ani tu dobrych graczy , ani donatorow/ noliferów

U siebie już "wygrali", a czytając fora pewnie doszli do wniosku, że na Core znajdą godnych przeciwników lub ewentualnie chcą udowodnić, że nigdzie nie mają sobie równych i podbiją kolejny server :D

ps zapraszamy na lilith   8)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Shanique

wtt aeore na core na healera nalilith :<

NotTheFakeTazman

Alarion zapomniałeś że te wasze 300 osób to w 90% trash (widzę po nickach z waszych frapsow) łącznie z waszym liderem który był przekopywany w każdy możliwy sposób... A gdy tylko się zacznie jak ktoś ładnie napisał na forum 4game (they do everything to win) to ten trash bardzo szybko wam odpadnie. Z drugiej strony jestem ciekawy jak zapełnią 2 letnią przepaść itemową, bo całe party do 99 zrobić to 1/2 miesiące.

O mass petycjach zapomnijcie i nawet się nie kompromitujcie, bez dowodów z frost/ingame innova NIE MOŻE nic zrobić a jak takowe posiada to zbanują ich bez waszych reportów.

Co do merga lilith z core, oczywiście że do ostatnich dni będą pisali że jest to niemożliwe bo przecież sami się nie zwolnią... Serwer będzie tak długo stał aż będzie z tego zarobek.

O co chodzi z tym valkasaem ukradzionym przez ruskich? Było to party który totalnie dominowało serwerem przez rok? W 7 osób od początku serwera robili po 5+++ hero. Jeżeli ktoś zasłużył na valakasa do TYLKO oni nikt inny, te wasze random dkp systemy wam poprzestawiały w głowach i teraz taki dzikpl który nigdy nie widział epica na swojej postaci ma prawo się odzywać, to samo jest na lilith...

misiek440

jestem ciekawy który klan pierwszy przyliże dupe tej  "novie" aby zabrać zamek bsom :P

Shanique

Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 18, 2013, 05:22:51 PM
Alarion zapomniałeś że te wasze 300 osób to w 90% trash (widzę po nickach z waszych frapsow) łącznie z waszym liderem który był przekopywany w każdy możliwy sposób... A gdy tylko się zacznie jak ktoś ładnie napisał na forum 4game (they do everything to win) to ten trash bardzo szybko wam odpadnie. Z drugiej strony jestem ciekawy jak zapełnią 2 letnią przepaść itemową, bo całe party do 99 zrobić to 1/2 miesiące.

O mass petycjach zapomnijcie i nawet się nie kompromitujcie, bez dowodów z frost/ingame innova NIE MOŻE nic zrobić a jak takowe posiada to zbanują ich bez waszych reportów.

Co do merga lilith z core, oczywiście że do ostatnich dni będą pisali że jest to niemożliwe bo przecież sami się nie zwolnią... Serwer będzie tak długo stał aż będzie z tego zarobek.

O co chodzi z tym valkasaem ukradzionym przez ruskich? Było to party który totalnie dominowało serwerem przez rok? W 7 osób od początku serwera robili po 5+++ hero. Jeżeli ktoś zasłużył na valakasa do TYLKO oni nikt inny, te wasze random dkp systemy wam poprzestawiały w głowach i teraz taki dzikpl który nigdy nie widział epica na swojej postaci ma prawo się odzywać, to samo jest na lilith...

Nudny jestes... zabieraj zabawki i spadaj tam gdzie twoje miejsce.
Nic tylko współczuć Lilith takiego bałwana.

@misiek
o to, to ty sie nie martw...

misiek440

jakieś zakłady? jeśli tylko przyjdą to wcześniej czy później kogoś przygarną lub wejdą w układ bo za dużo ludzi wychodzi z założenia lepiej mieć niż być :D

darkmelody

Cytat: Shanique w Grudzień 18, 2013, 05:37:39 PM

Nudny jestes... zabieraj zabawki i spadaj tam gdzie twoje miejsce.
Nic tylko współczuć Lilith takiego bałwana.
Tru, +1

On widzę jest dumnym wojownikiem internetów, liczy się dla niego tylko zerg w grze, 24/7 expienie, i potem pisze "wygraliśmy serwer lejemy wszystkich" ;3

Shanique

dobra... obstawiaj, który klan pierwszy się złamie i kiedy :P

misiek440

ciężko powiedzieć, ja ich nie znam ale jeśli są tacy uber pro że aż jest płacz przez dwie strony  hahaha to z kimś się będą musieli dogadać, chyba że nagle mają +100 osób które kupuje postaci i sprzęt za real $$

Thombstone

Nie no 100 osob i kazda kupi postac? To jest troszke nierealne. No ale kto tam wie.
Nie ma co sie spinac, od botow to sie nie ucieknie, szajstwo bedzie wszedzie.
Wgle ta "Nova" to 1 klan czy jakies aliance? Nie czytam tej paplaniny na 4game bo ciezko z angielskim.
Server ma 2 lata i nowy klan musialby ostro dotowac by dogonic tych niby pro 99lvl (wiadomo o kim mowie).

Doti

Cytat: Shanique w Grudzień 18, 2013, 05:47:58 PM
dobra... obstawiaj, który klan pierwszy się złamie i kiedy :P
Łamać się? Trzeba zabrać Aden i nie ważne czy z nimi czy bez. Jeżeli myślicie, że stworzy się wielkie ally z obecnego serwera przeciw nowym to się mocno zdziwicie. Zwłaszcza, że te wszystkie lolki pokroju Ifrida jako pierwsi będą was lać pod nowym sztandarem. Nazbieraliście tych śmieci tyle, że aż miło. Po ostatnim rozdaniu hero pewnie już jest drama bo wasz wynik w porównaniu z poprzednimi miesiącami jest beznadziejny.

misiek440

czytaj ze zrozumieniem, raczej jestem skłonny powiedzieć że BA lub RG się z nimi dogada niż rg lub Ba z bsami :P i wterdy nie będzie im przeszkadzało że grają zbotami :oops: :D, w najlepszej sytacji wyjdą cp napalone na itemy i "mieć", i przejdą pod ich klan...wszytko pod warunkiem że są uber pro :D

montezuma

klan Nova jest dobry i maja b. dużo dobrego sprzętu, ale sobie z nimi radzimy na dimension serwerze :PP. ostatnio parę razy mieliśmy pvp klan vs klan i przegrywali, ale walka była długa. Mieliśmy 20 osób więcej ale na ich terenie wiec nie mogliśmy używać resa, na bitwę poza ich siege zone już się nie zgodzili :)
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami.