[L2 OFF] Dragon-Network Tarantula Interlude Stack-Sub 20x start 15 stycznia 2014

Zaczęty przez ShakeMoon, Grudzień 29, 2013, 11:04:48 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seVen

pvp to tam dopiero za miesiac bedzie z takimi ratami :D

Salamon

widze że szybkie quity, co jest panowie? pękacie? 40 lvl można wbić w godzine-dwie, a jak trzeba poświęcić pare dni żeby nabić 60 to już za dużo? ojojoj
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

maxtorek

milo wspominam gre na dragoniex15 c3 czy tam c4 nie pamietam. solowalo sie rbki, na kandrze sie levelowalo krysze, dc serwera co 2 godziny i za kazdym razem anakim :)

pant

zobaczymy co to warte, pewnie pełne expowiska wszędzie :p

Do solo gry summoner bedzie spoko? nie mam mozliwosci odpalenia boxa :/

Asgota

Gra się świetnie, Lagów nie ma większych problemów też, exp, jak exp nikt nie mówił że to będzie HR, raty w raz z lvlem idą w dół więc nic dziwnego, quity się posypią zostaną prawdziwi gracze :)
To jest właśnie to przyzwyczaić się do Vitality na 5x a potem na IT "co tak wolno leci?"

PepsiQQ

nasze top xp cp ma 66, najszybciej to sie randomom expi, a oni zamiast podwyzac to co restart zanizaja te raty

w tym tempie to powodzenia zycze :D bo 70 to zajmuje mhmm - dla czlowieka ktory gralby po 4h duzo za duzo. a tutaj dobic trzeba 78/78/75 min GL&HF takim ludziom:D

Asgota

czy ja wiem rate dropu i spoilu poszły w górę, a ten exp w 2 osobowym pt to jest w końcu 180%? czy 125%?

moootil

jest jakaś różnica jeśli zrobię np bd/pr bądź pr/bd bo nie mam pojęcia czy staty zostją z głównej czy z suba ? i jak jest z olympiada też startujemy jako 1 postać czy po subie ?

Salamon

tak w ogóle nawiasem mówiąc, tu nie ma czegoś takiego jak dynamic exp rate, w zależności od lvla, to byłoby dla nich zbyt skomplikowane do zrobienia... po prostu pewien zakres mobów daje x30 tego, pewien zakres mobów x20 i coraz niżej, co będzie skutkowało tym, że mądrzejsi będą bili jeszcze zielone i niebieskie moby które załapują się na wyższy pułap expa

do tego założe się, że tak nakombinowali z tym expem z mobów że wole nie zgadywać jak to śmiesznie będzie wyglądało na 70+ lvl mobach, typu ketra/varka/IT etc
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

Gandam

http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

PepsiQQ

Mnie tylko ciekawi czy oni nie są chorzy umysłowo, nasze top cp na serwerze max lv 72.

Zwolnij własnie strasznie exp, dla osoby z onlinem 4h wyexpienie maina( z boxem do 78 zajmie min. 1,5 miecha), potem albo do 79 albo raz jeszcze 40+  [2 miechy na czysto do tego doliczmy czas na skręcenie ttsa, dc seta) to min 2 miechy z pomoca klanu ... carebear pve :D

baxu

Ja wlasnie zaczynam tam grać, robie EE i mam nadzieje ze nie bedzie wiekszego problemu ze znalezieniem cp/clanu, ktos cos?
Addicted

baxu

Śmieszny to tam dopiero jest enchant rate, widziałem ludzi latajacych z latarami +16 ;) ! Jeden koleś ma już bopa na +11, nawet moj ziomek zeby sprawdzic i sie przekonac spalil sage staffa na +11 i delusiona na +12 QQ :<
Addicted

PepsiQQ

XP w CP nie ma sensu, 80 najszybciej w duo/trio, full pt to strata czasu, recki S też pewnie po stackach.

Generalnie ludzie expią w 2 osoby(+2 boxy) lub w 3 (najbardziej się opłaca w 2)

mag+se lub ee [aktiv]+ box bd 52, se 52  /pp 58 -> szybszego koksu nie ma w grze i przy tych ustawieniach nie bedzie w fogu aoe tez wolno idzie.

Generalnie jak ktoś wbija to naprawdę w 2 max 3 os, albo w więcej ale expić będziecie w 2 kach może 3kach.