[L2j] L2 AVERIA - H5 x7 - 31.01.2015

Zaczęty przez Samael85, Styczeń 08, 2014, 05:37:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AyGo

Wlasnie nie! Bo taki kolo ktory ma w crescie constantina i w podpisie "Lubie mokre szparki" bedzie siedzial przed kompem drapiac sie po dupie i pierdolil o ruskim serwerze, ze ruskie go nie interesuja. Druga sprawa skad przeczucie ze kazde polaczki idacy na ruski serwer graja tylko po to zeby cos ugrac? Niektorzy poprostu nie lubia GoDa i graja na privach bo lubia wszystki do H5.

Cytat: dualc0re w Styczeń 23, 2014, 02:48:59 PM

Nie interesuje mnie czy mają je od mikołaja  czy z dupy słonia.

L2OFF >>> L2J i tyle w temacie

To niech zaczna i nie glos herezji.
AyGo

Samael85

Cytat: driki w Styczeń 23, 2014, 10:11:36 AM
@Samael85
Bo każdy jest takim betonem jak ty i nie odróżni czy server ma off pliki czy l2j, zapewne nawet ty nie widzisz tej jebanej różnicy miedzy plikami, bo masz wyjebane czy coś dziala poprawnie czy nie;d

Wyjebane moze i tak ale jak cos dziala zle na l2j to ci to naprawia na normalnych serwach gdzie potrafia a na twoim pro l2off  napisze ci taki rumunski czy bugarski gm ze tak ma byc bo to jest off i pocaluj go w dupe   i sh lata z pantera  pliki l2off  pierwsze lepsze download z google   czy torenta   

dualc0re

Cytat: AyGo w Styczeń 23, 2014, 04:40:22 PM
Wlasnie nie! Bo taki kolo ktory ma w crescie constantina i w podpisie "Lubie mokre szparki" bedzie siedzial przed kompem drapiac sie po dupie i pierdolil o ruskim serwerze, ze ruskie go nie interesuja. Druga sprawa skad przeczucie ze kazde polaczki idacy na ruski serwer graja tylko po to zeby cos ugrac? Niektorzy poprostu nie lubia GoDa i graja na privach bo lubia wszystki do H5.

Cytat: dualc0re w Styczeń 23, 2014, 02:48:59 PM

Nie interesuje mnie czy mają je od mikołaja  czy z dupy słonia.

L2OFF >>> L2J i tyle w temacie

To niech zaczna i nie glos herezji.
jebie mnie ten serwer wiec po co spinasz poslady. Chyba tylko z powodu zlych doswiadczen z dziecinstwa zaciskasz zwieracze. Jak nie chcesz nic ugrac to po co idziesz? Kolejny free frag dla ruskiego zerga. Poza tym mowimy o plikach off a nie jakie podrobek z ruskiego bazaru. Zgodze sie ze liczy siecprzede wszystkim kwestia grywalnosci ale faktu ze real l2off > l2jot nie zaprzeczysz
AIM HIT DESTROY >aHd<

AyGo

Jakby cie jebaly te serwery to bys nie pisal w kazdym temacie z ruskim serwem l2j swoich bredni. Po co ide? Ide z ludzmi z ktorymi gram, idziemy na obiecujacy serwer z duzym online gdzie mozna sie pobawic, powalczyc na spotach z ruskimi czy int graczami, ide po to zeby grac, a nie ugrac, bo jak wiadomo factory zdominuja serwer ale to nie znaczy ze po za ich wojnami nie bedzie co robic. I nie martw sie nie spinam sie, trolluj dalej, jest z czego smiac na TS... A czy L2off>l2j moge sie sprzeczac ile bede chcial trololo

@Samael betonie:D
AyGo

Samael85

Dear players, you can try our x7 server right now!
This is not open beta-testing, this is just an opportunity to check profession, skills, etc.
ALT+B menu is currently as in x50 server and will be reworked soon.

Test server will be off on January 30, so don't try very hard :-)

Test sever stable running is not guaranteed.
We update and restart it rather often.

AyGo

AyGo

Dexter69

driki

Cytat: Samael85 w Styczeń 23, 2014, 04:59:51 PM
Cytat: driki w Styczeń 23, 2014, 10:11:36 AM
@Samael85
Bo każdy jest takim betonem jak ty i nie odróżni czy server ma off pliki czy l2j, zapewne nawet ty nie widzisz tej jebanej różnicy miedzy plikami, bo masz wyjebane czy coś dziala poprawnie czy nie;d

Wyjebane moze i tak ale jak cos dziala zle na l2j to ci to naprawia na normalnych serwach gdzie potrafia a na twoim pro l2off  napisze ci taki rumunski czy bugarski gm ze tak ma byc bo to jest off i pocaluj go w dupe   i sh lata z pantera  pliki l2off  pierwsze lepsze download z google   czy torenta
Ale rozumiesz zwierzaku ze naprawione=/=sfixowanie? To że ci zmienia na l2j serverze działanie skilla/respawn moobków/cokolwiek nie znaczy ze to już działa poprawnie, gram w tę grę od 2005-2006, grałem na masie l2jotów tak samo jak grałem na servach prywatnych z plikami off oraz na serverach retailowych, największym problemem w community są takie kur** betony jak ty, które ni chuja nie wiedzą co i jak powinno działać a szczekają ze ich server jest "najlepszy" bo coś "zmieniają".

PepsiQQ

Reji

Polski klan otwiera rekrutację!
Zapraszam do klanu Hunters który wraz z startem Averii, zacznie zabawę na serwerze.
Rekrutujemy CP, jak i pojedynczych graczy. Obecnie mamy 40+ aktywnych osób.
Więcej info znajdziesz na forum
www.hunters-clan.phorum.pl dział Rekrutacja.

Zapraszam!
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

kraha

Wbiłem tak orientacyjnie, zobaczyc co i jak tam, przyznam ze na becie dzisiaj od groma ludzi bylo, niekoniecznie ruskich, moze byc bardzo ciekawie.

kHRYSTAL

no dzisiaj na samej becie było ponad 1k online ,))

NightBird

1. czy te ich dodatkowe opcje beda zangielszczone ? (typu ten academy finder itp) ?
2. po co ludzie customuja l2 odbiegajac od norm, mowa tu glownie o dancach 3min. ? (to pytanie retoryczne ;p)
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

kraha

Cytat: NightBird w Styczeń 29, 2014, 10:41:38 PM
1. czy te ich dodatkowe opcje beda zangielszczone ? (typu ten academy finder itp) ?
2. po co ludzie customuja l2 odbiegajac od norm, mowa tu glownie o dancach 3min. ? (to pytanie retoryczne ;p)

1. Z tego co piszą, to na start wszystko powinno być zangielszczone, bądź też w kilka dni od startu. Jak będzie się okaże, z tego co zauważyłem na becie i tak sporo rzeczy jest już po angielsku, a więc jest progres.
2. Ruskie uwielbiają grzebać i bawić się customami :D zawsze coś muszą wymyślić.

AyGo

Melee cp lf se/bd prime 19-24. Pm tu lub w grze "aygo
AyGo

TheVerrier

i jak tam po starcie? jakies PL klany widoczne? bugi?online?

kraha

Nie wiem jak tam działa ten counter na stronie, ale online wyjebiście duży, AyGo pewnie może powiedzieć jak tam na spotach z wyższymi lvl, ja na 6x mogę powiedzieć, że ciężko momentami o moba. Klany są ;) dość sporo int community :)

MilkyViz

Ludzi jest od groma wszędzie i pełno :) Klanyj jakieś tam są, ale i tak głównie ruskie.

Btw. Szukamy SWS'a do Consta (Możliwość dania konta)

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

In progress:
Milky - Cardinal [Averia x7]

Joey

na razie jest spoko bardzo dużo ludzi, przypomina rpg-club tylko poprzerabiane ;) i możliwe że więcej osób.

TheVerrier

brzmi ciekawie, tylko martwię się o te moje doczyty w giran  :beksa:

kHRYSTAL

mozna wylaczyc off-shopy w .cfg i szukac itemow za pomoca npcka - item broker'a, dzieki temu masz zero lagow i mozesz znalezc jaki chcesz item w 2 sekundy ; )

Amarin

Mele CP LF DESTRO Prime time 18/24. Wiecej info na PM.
-----=BeMyFrag=-----

Veed

Witam, posiadam WIN8 zainstalowałem L2 i wgrałem system Averi. Gra się odpala, logowanie przebiega pomyślnie, pojawia się wybór serverów- wybrałem chyba wszystkie i cały czas wyskakuje "DC". Wgrałem system innego server(tales) i wszystko śmigało.
Proszę o pomoc :)

Paran0ya

Cytat: Veed w Luty 04, 2014, 09:07:58 PM
Witam, posiadam WIN8 zainstalowałem L2 i wgrałem system Averi. Gra się odpala, logowanie przebiega pomyślnie, pojawia się wybór serverów- wybrałem chyba wszystkie i cały czas wyskakuje "DC". Wgrałem system innego server(tales) i wszystko śmigało.
Proszę o pomoc :)
ściągnij cala paczkę 500mb i loguj się na server (PL) powinno działać.