[L2off] x35 Sublimity Reborn (Exile : 15 Marzec)

Zaczęty przez MostDope, Luty 05, 2014, 09:13:10 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szeol

ciewor

Działa ten serwer w końcu czy nie ?

Niby miał wstać ok 8 rano, a na stronie pisze ze jest serwer offline i zalogować się nawet nie mogę.

Pytam tutaj bo nie mam z nikim kontaktu kto by tam "grał" :(

omgrotflman

Z tego co wczoraj napisali to otwarcie zostało przesunięte na dzisiaj (niedziela) 18/19 GMT.

Valfan

"Community. Exile will relaunch 5:00 PM GMT. We have chosen for this time because of the variaty of timezones our community resides in. We have South Americans, North Americans, Europeans and now also Russians who are GMT +4. We respect our entire community!
A countdown to launch can be viewed here: http://launch.l2sublimity.com
More information regarding launch will be given soon."

sebus7

Gouranga

Do dupy moj low padl ta "legenda" też chyba nie da rady wystartować;/ może pora sobie odpuścić

AnterRal

Ta legenda wystartuje predzej czy pozniej. Na razie zbyt duzo chetnych do gry (4k+ prob zalogowania w momencie odpalenia serwa) by maszyna wytrzymala. Polowa zrezygnuje i uda sie ruszyc z solidnym community nie uciekajacym za 2 dni gdzie indziej.

Rickert

Mysle ze warto poczekac, online ogromny jak na mid rate.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Nemezis

Czy ja wiem czy taki ogromny, patrzac na zdjecie to pierwszy lepszy typowy rusek ma tak samo na starcie. Ale nie wtracam sie glebiej w temat bo mi po prostu nie pasuja custom servy a jak na nich nie gram to nie bede sie zaglebial dalej w temat. Tylko online jest raczej normalny i nie ma sie czym podniecac.(chyba ze ktos chce prownywac ten online z jakims deathlandem badz neo to zeczywiscie jest OGROMNY)

Rickert

Pierwszy typowy rusek lol. Gralem na ruskich serverach, na spotach nic sie nie dzieje, jedynie ten online widac na epickach i siegach.

Tutaj masz spoty zajebane, pvp o normalne RB, pvp na PI i w EF.

btw.

Szukamy drivera na BP pm w grze "Rickert

albo tutaj na forum.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

CptRobson

Kolakow

Sprzawdziłem oto werdykt: Farmerski rozregulowany server

adamozz

Destro useless klasa całkowicie, Frenzy nie działa z polearmami i ma reuse 2 razy wiekszy niż normalnie.

Nie mam pojęcia co przyciągneło tyle ludzi na taki dziwny custom server. Już nie wspomne o wyglądzie tych ich phoenix broni, top blunt wygląda jak Meteor a łuk jak Dark Elven Long Bow...

Dobrze, że 25 kwietnia wstaje nowy l2mid, bedzie gdzie pograć w normalne l2.

korniszon153

No trochę lipa ten serwer, dota na prawie wszystko.

karliksnk

no lipa straszna ludzie farmia zeby sie uzbrojic a tu dota wpada w drugi tydzień i kupa ludzi w setach i +16 latarach  wiec jaki tu sens grac serwer max max miesiac gm zarobi i zostaną sami doci bo szkoda im będzie 80$ czy więcej za sprzęt

Aresik

Super server! 500 zł i masz set i weapon +16! Ogólnie donate zbalansowany, coś dla graczy z małą ilościa czasu na gre ale z gotówką. W ciągu 3-5 dni jestes w stanie zrobić set i weapon +12/+13 jeśli nie masz gotówki. Kolejne 5 dni i masz broń +16 z wymiany z handlu, także jeśli masz duzo czasu na gre a nie pracujesz to warto tu grać.

adamozz

Ktoś wie czemu server zaczął sie wyludniać ?