L2Evoke [IL OFF] Lowrate (5x) - Launching soon!

Zaczęty przez L2Evoke, Październik 06, 2013, 05:13:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kubiw

Nie wiem czemu flamujesz gościa który nie jest nawet liderem , oceniając jakiś klan :)

Szeol

Ile czasu Krusnik nie jest liderem Incursion? Tydzień?

HuBa

szeol to gówniaż któremu się priorytety w życiu poprzestawiały , synku ta gra to nie wszystko :O

bula

Cytat: HuBa w Maj 09, 2014, 04:16:33 PM
szeol to gówniaż któremu się priorytety w życiu poprzestawiały , synku ta gra to nie wszystko :O
synku, to forum o grze mmorpg, jezeli to nie wszystko to co tutaj robisz? wyjdz na dwor, taka piekna pogoda

Szeol

Pamiętam jak Huba, kiedy doszli do nas do klanu, przyszedł na TSa i mówił, że mądrze piszę na tym polskim forum :D
Nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać czytając posty o mnie typu "gówniarz ze złymi priorytetami" jeśli Wasi członkowie piszą o "obciąganiu po hero" etc. Smutna prawda jest taka, że NoStress nam w klanie potrzebne nie było jak czas pokazał (zawsze to powtarzałem :P ), pomijając fakt że Wasz CL wykazuje bardzo skromną wiedzę na temat l2 a do tego wydaje mu się, że wie wszystko (i jest mega konfliktową osobą), podobnie jak kilku innych Waszych memberów, będąc do tego graczami typu "ja i tak wiem lepiej". Z resztą chyba cały klan prezentuje taką logike skoro biegacie za Hihotem w tę i z powrotem :P Oczywiście pomijając fakt, że to Wy uciekliście z klanu bo nie dostaliście epika, do którego, według ogólnych zasad, byliście w redropie a chcieliście go bez redropa (pomijając fakt, ze byliście nasłabszym pt czego nie trzeba chyba udowadniać więc nie wiem z jakiej racji mielibyście dostać cokolwiek poza kolejką), to tak ap ropo priorytetów. Życze Wam powodzenia na siege, na pewno sie przyda, ale przecież Shira w jeden dzień jest w stanie nabić 400 fragów więc bez problemu, prawda? :D Misterios mu pomoże bo przecież chłop już od 2 tygodni pisze, że nie gra na Evoke a stoi po kilka godzin dziennie pod naszym CH i nas overbuffuje :D Hero też sporo więc sie obronicie :D

wlador

No to NoStress już nie mają zamku, więc teraz jesteśmy jedynym typowo Polskim klanem z zamkiem ;D.

veinzord

siemka,
opłaca sie dalej grać na tym serwerze ?

składak

Dołączam się do pytania czy można tu coś jeszcze pograć??? czekam z utęsknieniem od jakiegoś czasu czy restartu nie ogłoszą na wakacje... PlusOne niby startuje ale 1x to dla mnie przesada... myślicie że serv utrzyma się tak do końca wakacji?? i czy znajde na średnich lvlach ludzi do bicia tu jeszcze myślałem żeby sobie tu pograć po trochu na luzie ale boje się że mi restart walna za miecha.

DancingB

Byłem dzis w giran, to powiem ze sa ludzie, ale chat martwy.
Dla mnie padlina. Wyszedłem i szukam dalej

czg x8

Murtag

Server wciąż dobrze prosperuje. Ciężko przewidzieć jak wakacje wpłyną na online, ale o wipe nie ma co się martwić. To nie ten typ servera, co to zamyka i otwiera projekty częściej i gęściej niż miesięcy w kalendarzu.
Czy opłaca się grać? Jeśli szukasz low ratowego interluda z europejskim community, to L2Evoke od 7 miesięcy jest bezkonkurencyjny pod tym względem i nic nie zapowiada, żeby miało się to zmienić.

mrhunter

narcyzlord121

sprubuje tutaj nie zniose tes cyrylicy na aphrodite

mrhunter

Bardzo polecam zagrac na tym serwerze :D Ludzi ciagle przybywa

PepsiQQ