[L2off] GF x30 PlayDefo.com

Zaczęty przez Paffel, Maj 25, 2014, 11:41:32 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Paffel

Cały czas da sie grać Oo dziwne że nie mozesz wbic

zapraszam pobić rusków :P

Estrian

Pany, dajcie znać żeby popykać razem a nie randomowo :D

Hoshi

Mam pytanko, czy ten server w ogole dziala ? : D

Estrian

DzuDzak

w końcu coś sie ruszyło ? jakieś zgrupowanie większe PL/ENG czy dalej latanie randomowo po serwerze bo wlazłem wczoraj na TSa ET co zapowiadało chyba ze ida w 3 CP na TSie 1 osoba siedziała i to na AFK więc? Ja się zastanawiam czy iść samemu już od dawna mi sie nie chce grać w L2 bo to nie single player a team player.

GameOverr

Witam, szuakmy ludzi do wspolnej gry. Jest nas 4(Tyr,wc, spoil, pr) Jesli jestes zainteresowany i grasz postacia typu dd,support zapraszamy do wspolnej gry :) PM na forum lub w grze Khazz,Vero,Estrian

Hoshi

No faktycznie autoupdater zaczal dzialac :P ma ktos jakies zangielszczenie calego klienta? Czy tylko to co wyzej ktos dodal

GameOverr

Musisz sam poszukac jakiegos, ja sciaglem z 3trzy zanim mi zadzialalo.

GameOverr

Up Szukamy swsa, bisha, ee/se, tanka, lub DD typu glad, soul breaker, dagger

kHRYSTAL

o kurwa, nie wiedzialem ze to serwer bez buffera i mana potek, NAJS, WBIJAM!

Hoshi

poszukiwane zangielszczenie, sciagnalem ze 4 i zadne nie dzialalo :x

Cezary93

Jak uruchamiasz przez ich launcher to logiczne, że podmieni pliki i nie zadziała...
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

ecconom

avenavo

olejcie ten ruski 13.06 wstaje fajna GF na offowych plikach i bez uzerania sie z ruskimi

ecconom

ecconom

Hoshi

Cytat: Cezary93 w Czerwiec 03, 2014, 10:12:47 PM
Jak uruchamiasz przez ich launcher to logiczne, że podmieni pliki i nie zadziała...

Nie uruchamiam przez ich launcher ... po prostu nie moge znalezc dzialajacego.

Cezary93

Cytat: Hoshi w Czerwiec 04, 2014, 09:26:06 PM
Cytat: Cezary93 w Czerwiec 03, 2014, 10:12:47 PM

Nie uruchamiam przez ich launcher ... po prostu nie moge znalezc dzialajacego.
zainstaluj jeszcze raz GF i podmień z systemu od playdefo l2.exe i l2.ini i sprawdź
Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D