[L2Off - Gracia Final] Lineage 2 Magic 20 JUNE 2014

Zaczęty przez lineage2magic, Maj 16, 2014, 03:15:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

silver ranger

również wybieram się na serwer. Wstępnie będę grał jakimś DD - SR najprawdopodobniej. Jeżeli szuka ktoś DD do cp piszcie. Posiadam TS'a.

Furia18

Ja również wybieram się na server, będę grał oczywiście gladem, szukam zwykłego klanu bez no liferów, tylko żeby sobie fajnie pograc.

Kebustosz

aoe party grające pon-pt  w godz 19:30  00:00 szuka 2 osób które podołają z podanym online , wolna klasa to EE i berserker.

Jumanji

Ja mam pytanko tylko czy macie kontakt bezpośredni do administratora tego serwera? Jeśli tak napiszcie do mnie na adres: [email protected] lub jestem dostępny na swoim serwerze TS3.

Z góry dziękuję,
Jumanji
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

2stowa2

planuje grac na tym servie tylko nigdy nie wychodzilem powyzej kroniki interlude. Moglby mi ktos napisac jaka jest roznica miedzy nimi?Czy gemplej jest podobny? Ktos mi mowil ze krasiem nie oplaca sie grac i nie ma katakumb to prawda?

zack09

Cytat: 2stowa2 w Czerwiec 15, 2014, 10:35:42 AM
planuje grac na tym servie tylko nigdy nie wychodzilem powyzej kroniki interlude. Moglby mi ktos napisac jaka jest roznica miedzy nimi?Czy gemplej jest podobny? Ktos mi mowil ze krasiem nie oplaca sie grac i nie ma katakumb to prawda?

Nie, to nie prawda. podstawowa roznica to nowa rasa (kamael), kilka nowych skilli, wg mnie daggerzy dostali niesamowity boost przez shadow step, dodano 2 nowe grady armorow, s80 i s84, z czym s84 jest ciezkie do zdobycia, bo jest to (o ile dobrze pamietam) cos jakby epicki armor, dropiacy tylko z bossa. a co do reszty.. gameplay jest podobny :) z tym ze wszystko obraca sie na nieco innych lokacjach, mianowicie Giants Cave, wyspa Hellbound. mam nadzieje ze nie oberwe hejtem na twarz bo nie jestem dokladnie pewien wszystkich tez :)

DzuDzak

katakumb nie ma w godzie na finalu masz tak jak na interlude + doszła potem rasa kamael instancje na "nowym kontynencie" atrybuting system kontynent helbound i jeszcze więcej ogólnie polecam poczytać pathnote od helbounda, gracie part I i gracje part II i finalnie gracje final. co do krasia, jak na każdym lov rate najwięcej i najszybciej się dorobisz czy to grając kraftem czy spoilem.

zack09

dzudzak chyba ze grasz w CP to polecac warto magow/lucznikow ;)

2stowa2

w takim razie pogram sobie chyba destroyerem :P ktos wie czy jakies polskie pro klany tu ida?

zack09

BMF idzie z tego co mi wiadomo. smiejcie sie ze niby to noob clan, ale jednak co jak co ale bic bija :) zapowiada sie calkiem duze PL comunity, jesli uzbiera sie ludzi to mysle ze na pewno takowe clany powstana.

avenavo

szukam ostrego ddka mele do pt bmfu... duzy online msg

DzuDzak

Cytat: zack09 w Czerwiec 15, 2014, 03:40:25 PM
dzudzak chyba ze grasz w CP to polecac warto magow/lucznikow ;)

hmm jesli masz zgrane cp to magowie szybka farma aoe :)

Cytat: zack09 w Czerwiec 15, 2014, 05:41:37 PM
BMF idzie z tego co mi wiadomo. smiejcie sie ze niby to noob clan, ale jednak co jak co ale bic bija :) zapowiada sie calkiem duze PL comunity, jesli uzbiera sie ludzi to mysle ze na pewno takowe clany powstana.

noob jak nob ja chyba już nie zagram pod flaga bmf ... po dziecinnym zachowaniu "pana boga wojtusia na przed ostatnim exie" (przynajmniej dopóki nie napisze sr ale sie myliłem)  :oops: a dodatkowo za czasu kiedy ja grałem to było farma na lidera. nie wiem jak jest aktualnie, nie wiem kto jest liderem, jakie ma klan założenia, ale dla mnie to był zerg wszystkich ludzi co "napisali podanie" zresztą polski off to pokazał, gdzie serwer z tego co czytałem i słyszałem zrobił się typowo 1 side pve. Osobiści sądzę, że lepsza gra będzie w jakimś rosyjsko języcznym klanie.

zack09

mysle ze jednak ta marka, jaka BMF sobie wykreowal, czyli clanu, ktory walczy o zamki i o wardy przyciagnie do nich ludzi. farma na lidera? mozliwe, teraz jest i tak system CP w clanie u nich. a jak epiki rozdaja? znajac Aresa to na pewno jego CP pierw :)

DzuDzak

nie wiem jak jest teraz nie powiem pytaj avenawo czy burego :) ale zapewne "na farme oly" będzie chciał mieć full stucked CP gadaj z kimś kto gra aktualnie. A co do klanu to zapewne nie uniknione ze będzie top PL community. 

zack09

zalozmy wiec swoj clan. ktory bedzie rzadzony na innych zasadach. niestety jak sam wiesz, zawsze jest tak: "Epiki ida do cwh". a potem jest jak jest.

lineage2magic

andrzejnowot

Someone

sps/sorc/BP/EE albo tyrek szuka CP
-Czas gry: do oporu(mniej więcej od 14/15-1/2)
-ts3 +
-19lat
-kulturalny ze mnie chłopak
-staż w l2 dobre 7-8lat

W razie czego pisać na pw czy ktoś chętny przygarnąć.
Szukam też Cp które myśli troche o przyszlosci w tej grze czyli mile widziany jakis dobry klan.. dużo by wymieniać też :)
Pewnie i tak jak ktos przygarnie to na tsie porozmawiamy :))

avenavo

Wciąż szukam wcka :)) pamietajcie że to kronika wilków .. takze klasa każda jest ważna !!! .. wilk main dps -- duży online WC do pt wojów msg me

WTttwynn

Wieloletni gracz l2 szuka cp , klasa do dogadania za wyjatkiem bisha/ee :) nick KaeriN, wiek 22, czas na gre jak to bezrobotnego nieroba praktycznie caly dzien poza wyjazdami do dziewczyny srednio raz w tygodniu , kontakt pw z powaznymi propozycjami, powaznych CP, powazni ludzie z powaznym podejsciem do gry. :)

mile widzane TANK/SB

Pozdrawiam.

darkmelody

Cytat: WTttwynn w Czerwiec 17, 2014, 11:27:15 PM
powazni ludzie z powaznym podejsciem do gry. :)
No jednak ciężko znaleźć poważnych ludzi którzy są nierobami, bo nieroby nie są poważni  :D

Co to znaczy poważne podejście do gry?

UgliBiBagli

Cytat: darkmelody w Czerwiec 17, 2014, 11:55:01 PM
Co to znaczy poważne podejście do gry?
przeciwienstwo ludzi ktorzy chca grac bez spiny xd
QQ

WTttwynn

Tak jak powiedzial ugli to znaczy mniej wiecej to, aczkolwiek nie chodzi o spine w stylu kur*a kur*a tylko raczej o rozsądne rozporządzanie czasem w grze aby osiągnąc w niej jak najlepszy wynik  :) A co do nieroba to mam dystans do swojej osoby z tego powodu tak sie określiłem, mialo to na celu uzasadnienie mojego dość sporego czasu na grę z racji tej iż w chwili obecnej nie podejmuje zatrudnienia ani na umowe o prace, ani też o dzieło , ani również nie prowadzę działalności gospodarczej, nie pobieram również żadnych świadczeń od Państwa :)))) :D w skrócie aktualnie zawód : syn :)

Pozdrawiam

KamileX

Cytat: WTttwynn w Czerwiec 18, 2014, 12:11:58 AM
w chwili obecnej nie podejmuje zatrudnienia ani na umowe o prace, ani też o dzieło , ani również nie prowadzę działalności gospodarczej, nie pobieram również żadnych świadczeń od Państwa :)))) :D w skrócie aktualnie zawód : syn :)

Nie no gosc jest dla mnie mistrzem :-)
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina , szef wszystkich szefów ...  :oops:
Jedna Wielka Suwerenna rodzina : PurpleHandGang
http://www.purplehandgang.pun.pl