Wildstar Kluczyk

Zaczęty przez stayinthelight, Czerwiec 04, 2014, 02:32:50 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

stayinthelight

Cześć!

Ma ktoś do oddania 1 kluczyk guest pass do Wildstara na serwerach EU? :) Jak ktoś kupił grę to dostaje 3 takie, chciałbym potestować trochę bo nie miałem okazji pograć na open becie a wygląda naprawdę ciekawie.

W razie czego proszę o kontakt przez PW, z góry thx!

OsamaInAden

Nie chce robic nowego tematu wiec rowniez poprosze o kod do Wildstara EU, w zamian mam do zaoferowania kod do Diablo 3/ WOW'a.

EsTeCzteryRkA

Nie będę zakładał nowego tematu, wiec napisze tu.
Jest ktoś chętny zacząć wspólnie grać po 27? Bez spiny casual granie, w grupie zawsze raźniej ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Bubacz

Cytat: EsTeCzteryRkA w Czerwiec 19, 2014, 11:19:42 AM
Nie będę zakładał nowego tematu, wiec napisze tu.
Jest ktoś chętny zacząć wspólnie grać po 27? Bez spiny casual granie, w grupie zawsze raźniej ;)

Mogę sobie zrobić alta i polatać z Tobą jak chcesz. Pod warunkiem że wybierzesz jedyną słuszną stronę ;p
---
ShiningWill - Me haz shield!

YouMakeMeCry

a na jakim serverze i po jakiej stronie gracie ? :)
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

EsTeCzteryRkA

Ja to jeszcze nie wiem gdzie, kim i po jakiej stronie, mam dyplomowy 27, a po będę miał trochę czasu po robocie wiec mogę pograć :)
A po jakiej stronie i na jakim servie grasz bubacz ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

Stark ogar, i nie słuchaj bubacza, on kłamie 8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.