[L2Off - Gracia Final] Lineage 2 Magic 20 JUNE 2014

Zaczęty przez lineage2magic, Maj 16, 2014, 03:15:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WTttwynn

dziekuje, do pewnego poczucia humoru wymagany jest pewien poziom inteligencji.

BALITE

Szukam jakiejs ekipy, moge grac ee/daggerem/deska/tyrkiem/lukiem. Czas gry 5-8h przewaznie dluzej :), Ts3  lat 20. Szukam kogos zeby fajnie bylo pograc

COOGI

DzuDzak

Dexter_

Szukam cp, 21lat, gram od 2006, online 8h+, co do profki dogadamy się, odpadają bish+sws+kamalole.

Jerusalem

Szukam CP 21:00 - 00:00 GMT+1 maksymalnie do 01:00, oraz weekendy. Moge grac BP (najlepiej), EE, SK. Zachecam do kontaktu i propozycji klas, szczegolnie jesli do CP brakuje 1 osoby.

Nie bawie sie w CP dualboxow. Szukam grupy w ktorej kazdy gra aktywnie i stawia sie na czas. W zamian od siebie bede wymagal tego samego.

Mam 22 lata, w l2 gram od c1 lub c2, z przerwami.

DzuDzak

skoro sporo osób szuka CP ja posiadam wlanego ts3(wymog konieczny nie lubie i nie mam zamiary pisać na chacie)  sam mogę grać 18/19-24 w pt full relax bez spiny, bez zbędnego wyścigu szczurów a, jeśli ktoś byłby zainteresowany na granie dla relaksu to pm me z moich znajomych co wiem, że się wybierają może być wc, berek, ja mogę grać deska/sk/pal/glad/tk co do setupa pt można się dogadać, nie chciałbym boksować suportu bo nie oto chodzi jeśli ktoś zdecyduje się na gre suportem to lepiej ktoś z większym onlinem aby mógł też i w razie coś znaleźć samemu pt gdyby był a nie było z kim expać.  jeśli ktoś zainteresowany to pm me

Furia18

Ja natomiast szukam klanu, ktory gra bez spiny mój online w grze to 2-4godziny czasem więcej, a czasem wcale...  Są jeszcze polskie klanu takiego typu?, z tego co widze każdy chciałby CP do tego jeszcze zeby kazdy grał 8 godzin dziennie, nie wiem jak mozna tak dlugo grac heh. mam zamiar grac gladem, nie szukam Cp bo nie chce byc w pewnien sposób zależny. Ja gram kiedy mi się chce a nie kiedy muszę. Czekam na propozycję! ps: mam ts3 więc rowniez mogę na nim siedziec..

DzuDzak

bo jak masz cp to masz ustalone "jakieś cele" jak grasz w klanie bez cp to grasz pod siebie i wszystko musisz robić sam począwszy od spoilowania po samo klikniecie. Jak masz zgrane pt to dzielisz sobie wszystko na spoila, recki, questy na matsy. zawsze w pt łatwiej i szybciej :) 

lineage2magic

trumniak

Nice start, site is offline :/

Albo zainteresowanie które przeszło ich oczekiwania i możliwości servera, albo ktoś im robi koło tyłka i ddosuje. Tak czy siak nie najlepiej to świadczy o stabilności strony, a może i servera. No cóż, miałem i dalej mam ochotę tam zagrać, oby to były tylko przejściowe kłopoty.

avenavo

strone im ddosuja

http://www.magicalplace.net/ .. macie tymczasowa do robienia kont i system tam jest

ogarnijcie ich profil fb .. tam mozna sie dowiedziec co i jak

Nuncjusz

Cytat: DzuDzak w Czerwiec 15, 2014, 09:23:10 PM
Cytat: zack09 w Czerwiec 15, 2014, 03:40:25 PM
dzudzak chyba ze grasz w CP to polecac warto magow/lucznikow ;)

hmm jesli masz zgrane cp to magowie szybka farma aoe :)

Cytat: zack09 w Czerwiec 15, 2014, 05:41:37 PM
BMF idzie z tego co mi wiadomo. smiejcie sie ze niby to noob clan, ale jednak co jak co ale bic bija :) zapowiada sie calkiem duze PL comunity, jesli uzbiera sie ludzi to mysle ze na pewno takowe clany powstana.

noob jak nob ja chyba już nie zagram pod flaga bmf ... po dziecinnym zachowaniu "pana boga wojtusia na przed ostatnim exie" (przynajmniej dopóki nie napisze sr ale sie myliłem)  :oops: a dodatkowo za czasu kiedy ja grałem to było farma na lidera. nie wiem jak jest aktualnie, nie wiem kto jest liderem, jakie ma klan założenia, ale dla mnie to był zerg wszystkich ludzi co "napisali podanie" zresztą polski off to pokazał, gdzie serwer z tego co czytałem i słyszałem zrobił się typowo 1 side pve. Osobiści sądzę, że lepsza gra będzie w jakimś rosyjsko języcznym klanie.

nie wiesz a piszesz podobno, słyszałem ?  bmf klanem pve     gdzieś ty to wyczytał  serwer po p prostu sie wyludnił  ....  Jedyny Polski klan który  coś tu osiągnie reszta będzie farmić i forty zdobywać  a siege nie zobaczy ..  Polacy nie potrafią sie ogarnąć i mimo swoich głupich poglądów zagrać razem lepiej być rozbitym  i dostawać łomot  wszędzie  w przeciwieństwie co do niektórych  Ares ( Wojtek) nie robi blokady umysłowej  i jest wstanie dogadać się  mimo swoich ambicji i poglądów ..

Każdy pisze krytykuje  a nie patrzy na siebie chcecie dobrego pvp  siege / epiki  ale sami nie potraficie nic ogarnąć na serwer gdzie potrzeba się wykazać  lepiej popierniczyć głupoty co nie ?  Jest tylko jeden problem w Polskim int comunity nie potrafimy się ze sobą dogadać  w  przeciwieństwie do rusków .

Dla BMFa proporcja 2 na 1 jest super więcej pvp się szykuje  ale jak wiadomo zerg robi swoje i nie zawsze się da osiągnąć cele jeżeli ludzi na to nie ma  a wy sobie dalej piszcie co chcecie na nasz temat a jak jakieś ogarnięte party przejrzy na oczy to wiecie gdzie zagadać wystarczy na serwie się do nas odezwać  .

DancingB

@up
Bzdury gadasz. Polacy potrafia się dogadac, tylko musi sie to oplacac dla obydwu stron, ale niestety u nas juz jest tak, ze drugiego lepiej zgnoic niz mu pomoc.

czg x8

Someone

Poszukuje 1-2osoby do 4/5-osobowego składu jak na tą chwile :) jeśli byłoby więcej to lepiej i można myślec nad CP, na tą chwile mamy plan na pt dd:
-wc
-dd
-dd
-dd
-tank
Czas gry:
16/17-24++
PM na forum więcej info :)

Hermiona

Aktywny(bardzo dużo wolnego czasu) bish ewentualnie sps/necro LF CP. Tylko full pt z ambicjami na  top
kontakt gg 50673484 lub pm

DzuDzak

Cytat: Nuncjusz w Czerwiec 20, 2014, 02:50:01 PM
Cytat: DzuDzak w Czerwiec 15, 2014, 09:23:10 PM
Cytat: zack09 w Czerwiec 15, 2014, 03:40:25 PM
dzudzak chyba ze grasz w CP to polecac warto magow/lucznikow ;)

hmm jesli masz zgrane cp to magowie szybka farma aoe :)

Cytat: zack09 w Czerwiec 15, 2014, 05:41:37 PM
BMF idzie z tego co mi wiadomo. smiejcie sie ze niby to noob clan, ale jednak co jak co ale bic bija :) zapowiada sie calkiem duze PL comunity, jesli uzbiera sie ludzi to mysle ze na pewno takowe clany powstana.

noob jak nob ja chyba już nie zagram pod flaga bmf ... po dziecinnym zachowaniu "pana boga wojtusia na przed ostatnim exie" (przynajmniej dopóki nie napisze sr ale sie myliłem)  :oops: a dodatkowo za czasu kiedy ja grałem to było farma na lidera. nie wiem jak jest aktualnie, nie wiem kto jest liderem, jakie ma klan założenia, ale dla mnie to był zerg wszystkich ludzi co "napisali podanie" zresztą polski off to pokazał, gdzie serwer z tego co czytałem i słyszałem zrobił się typowo 1 side pve. Osobiści sądzę, że lepsza gra będzie w jakimś rosyjsko języcznym klanie.

nie wiesz a piszesz podobno, słyszałem ?  bmf klanem pve     gdzieś ty to wyczytał  serwer po p prostu sie wyludnił  ....  Jedyny Polski klan który  coś tu osiągnie reszta będzie farmić i forty zdobywać  a siege nie zobaczy ..  Polacy nie potrafią sie ogarnąć i mimo swoich głupich poglądów zagrać razem lepiej być rozbitym  i dostawać łomot  wszędzie  w przeciwieństwie co do niektórych  Ares ( Wojtek) nie robi blokady umysłowej  i jest wstanie dogadać się  mimo swoich ambicji i poglądów ..

Każdy pisze krytykuje  a nie patrzy na siebie chcecie dobrego pvp  siege / epiki  ale sami nie potraficie nic ogarnąć na serwer gdzie potrzeba się wykazać  lepiej popierniczyć głupoty co nie ?  Jest tylko jeden problem w Polskim int comunity nie potrafimy się ze sobą dogadać  w  przeciwieństwie do rusków .

Dla BMFa proporcja 2 na 1 jest super więcej pvp się szykuje  ale jak wiadomo zerg robi swoje i nie zawsze się da osiągnąć cele jeżeli ludzi na to nie ma  a wy sobie dalej piszcie co chcecie na nasz temat a jak jakieś ogarnięte party przejrzy na oczy to wiecie gdzie zagadać wystarczy na serwie się do nas odezwać  .

Ciekaw jestem ile czasu grasz w tym klanie:) patrząc ostatnio na składy CP to widziałem ze starego BMFu moze z 5-6 osób reszty nickow nie znałem. Piszesz "po prostu się wyludnił" więc tak czy siak i tak na moje wyszło bo jeśli się wyludnił więc sam w sobie było PVE :) a to nie było wyssane z palca bo grałem ze starym graczem bmf na l2midzie i mówił, ze nie gra bo czeka na magica bo pl off zrobił się 1 side serwer. Jeśli Wojtek ma ambicje, które go nie przerosną to mu życzę epi pvp, open pvp, czy na baraku. Jeśli zebrał dobry squad to może uda się nie quitnać za szybko :)

Julian

Szukam CP !!! Mogę grac wszystkim.. online 6h+ staż od c3. Oferta last minute

DzuDzak

Julian

Cytat: DzuDzak w Czerwiec 20, 2014, 07:43:17 PM
sws bd/ heal  tez ? bo mi brak w cp xd

również, lecz pod warunkiem że brakuje Ci jednej z tych klas :D Bo jak wszystkich to uj nie CP za przeproszeniem ;P

Furia18

przy włączaniu ikony l2, wyskakuje mi błąd l2.exe wie ktos co moze byc nie tak?

Insektor

wylacz antywirusa kurde

"You cannot enter the world at this time becouse you've reached box limit"   wtf?
Piszę poprawnie po rusku.

Furia18

server off?, przed chwilą mnie wywaliło i jjuz nie mogę się zalogować xD