Lineage 2 Aphrodite x3 - L2OFF Gracia Epilogue - 20 czerwca - 6k on - bmf tu gra

Zaczęty przez jasio1234, Czerwiec 22, 2014, 07:03:20 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

2stowa2

narcyz lord moze masz klienta gry gracia final a nie gracia epilog :)

PepsiQQ

ruskie na streamie jak zwykle 79 do 80 soon, a tutaj reszta 70~ pewnie :D

Insektor

Jak tu zdonatowac? paypala nie widze a jak probuje zaplacic karta to wyskakuje informacja, że w moim kraju sie nie da
Piszę poprawnie po rusku.

caleth

Someone

CP melasów z BMF szuka :

DD AoE (ZERK/TYR lub WL/Deska)
ewentualnie SB/Dager

Godziny 18:30-24, Premium (lub szybki przelew), my już siedzimy w FoGu mamy pierwsza broń S i COVA

ing " Grzesiowa, Gher, Justice, SHreek, Twardy

Nuncjusz

nieaktualne

Someone

heh, też myślałem że x3 i powoli będzie :) uwierzcie super się expi. w dzień spokojnie z kontem PA można wjebać 60+
vit spada powoli, prawdopodobnie gdzieś dopiero na 50+ stracicie, 1pailaka nie jest potrzebna. Itemy też z dropa nie lecą tak źle.
Ludzie zanim coś powiecie to sprawdźcie :) Nie wiecie i pierdzielicie na tym forum.

Dag3ts

Aktywny elemental master szuka cp wiecej info pm tu lub w grze Dagets

Nerisu

Cytat: Someone w Czerwiec 29, 2014, 09:39:14 AM
heh, też myślałem że x3 i powoli będzie :) uwierzcie super się expi. w dzień spokojnie z kontem PA można wjebać 60+

Dokładnie. 50 w jeden dzień bez PA SWSem. Ile kosztuje PA na miesiąc?

Someone

aqq123

4 coiny (tydzień PA) 11zl (TYLKO Mastercard, Visa nie działa ;o)
co do serva to typowo mag serv regen mp zajebisty, licznik przekręcony z 6x, 1500 osób to max, niby x3 a koleżka w 10h wbil 76 od zera. A z l2off nie ma nic wspólnego ;) to zwykla Java. Ale za to ruskie zaczepne wiec jest z kim się bic na każdym lvl ;)

PS ruskie w 5 dzień serva zabiły antka w 2 pt magow w shadow B :P

Someone

no tak, ale ten regen działa tylko na /sit :)
Co do lvla, to jest możliwość wbicia dość wysokiego poziomu ale tylko jedynie na 4lvl vita i PA inaczej nie da rady :)

Salamon

Cytat: Someone w Czerwiec 30, 2014, 02:40:09 PM
no tak, ale ten regen działa tylko na /sit :)
Co do lvla, to jest możliwość wbicia dość wysokiego poziomu ale tylko jedynie na 4lvl vita i PA inaczej nie da rady :)
A co, pol minuty na full mp to malo? Niewazne ze na sit
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

hicker987

SWS 80lvl LF CP. Info na maila albo pm tutaj :P . (Fajne by było jakieś fighter cp)

Someone

Powiem tak, na tą chwile nie ma nic innego lepszego, gra się tutaj fajnie, pvp jest od zajebania, bo ruskie chcą się bić cały czas :)

VeraVo

Someone