ArcheAge [EU] Strona zachodnia - klan Black Swans

Zaczęty przez lempartus, Sierpień 07, 2014, 08:00:10 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lempartus

Klan Black Swans powstał 3 lata temu w grze Lineage 2. Mamy za sobą w większości prawie 10 letnie doświadczenie w grach MMO
W tej chwili jest nas ponad 70 osób, ale aby w pełni czerpać z mozliwości oferowanych przez grę potrzebujemy więcej osób.

Kogo szukamy?
- tylko zorganizowanych samowystarczalnych grup - minimum 5 osób, które potrafią się o siebie zatroszczyć
- klan jest międzynarodowy więc wypada chociażby podstawowa umiejętność posługiwania się językiem angielskim
- doświadczonych osób, które wiedzą czego chcą i chcą coś osiągnąć
- wymagamy korzystania z TS-a, (mamy swój własny na dedykowanym serwerze) - wszystkie najważniejsze informację sąna nim podawane - nie mamy forum, gdyż forum jest najlepszym miejscem dla płaczków, hejterów i szpiegów)

Kogo nie chcemy:
- pojedynczych osób, chcących w spokoju uprawiać swój ogródek.
Ta gra jest stworzona do pvp, dlatego zależy nam na wojownikach a nie rolnikach
- osób z problemami emocjonalnymi
- płaczków i innych kanalii

Jak dołaczyć?

Jeśli jesteś zainteresowany, masz pytania to napisz do mnie na pm lub w grze - server Shatigon nick ten sam co na forum

Żadnych ankiet ani podań nie trzeba składać - to nie przedszkole
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

darkmelody

Cytat: lempartus w Sierpień 07, 2014, 08:00:10 PM
- tylko zorganizowanych samowystarczalnych grup - minimum 5 osób, które potrafią się o siebie zatroszczyć
Żenada, robienie z gry MMO pracy

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

darkmelody

No co ty, ja nazwałem system CP robieniem z MMO pracy. Obowiązek gry w danych godzinach zmienia grę po prostu w pracę, od tej do tej masz być (oczywiście wiem że czasem można nie być).

lempartus

nikt nikogo do niczego nie zmusza sa gildie dla niedzielnych graczy oraz takie które chcą coś osiągnąć, wybór do jakiej dołączysz nalezy do Ciebie
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Judasz

Tez nie rozumiem, czemu chcesz zabronic doroslym ludziom dysponowania swoim wlasnym czasem wg. ich uznania. Nie mowiac juz o tym, ze niektorzy za robienie z MMO pracy, co jest wg ciebie zalosne, wyciagaja grubo ponad srednia krajowa( np. Tazman na lilith :DD) Zeby nie bylo offtopu moge dodac od siebie, ze  Lempartus bylo dobrym cl-em w l2, polecam :D

PepsiQQ

na sprzedazy zlota jak kogos interesuje w niektorych mmo nadal wyciaga sie z botem +/- 3-3.5k+ ;)

Redbox

Cytat: lempartus w Sierpień 07, 2014, 08:00:10 PM
Klan Black Swans powstał 3 lata temu w grze Lineage 2. Mamy za sobą w większości prawie 10 letnie doświadczenie w grach MMO
W tej chwili jest nas ponad 70 osób, ale aby w pełni czerpać z mozliwości oferowanych przez grę potrzebujemy więcej osób.

Kogo szukamy?
- klan jest międzynarodowy więc wypada chociażby podstawowa umiejętność posługiwania się językiem angielskim
- doświadczonych osób, które wiedzą czego chcą i chcą coś osiągnąć
- wymagamy korzystania z TS-a, (mamy swój własny na dedykowanym serwerze) - wszystkie najważniejsze informację sąna nim podawane - nie mamy forum, gdyż forum jest najlepszym miejscem dla płaczków, hejterów i szpiegów)

Kogo nie chcemy:
- pojedynczych osób, chcących w spokoju uprawiać swój ogródek.
Ta gra jest stworzona do pvp, dlatego zależy nam na wojownikach a nie rolnikach
- osób z problemami emocjonalnymi
- płaczków i innych kanalii

Jak dołaczyć?

Jeśli jesteś zainteresowany, masz pytania to napisz do mnie na pm lub w grze - server Shatigon nick ten sam co na forum

Żadnych ankiet ani podań nie trzeba składać - to nie przedszkole
juz sie rekrutuje

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Alarion

Redzio, Dante chce się z Tobą skontaktować. W prawdzie przez weekend nas nie będzie, ale w niedziele wieczorem chciał pogadać z Tobą i Arimasem

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: Alarion w Sierpień 08, 2014, 02:34:37 PM
Redzio, Dante chce się z Tobą skontaktować. W prawdzie przez weekend nas nie będzie, ale w niedziele wieczorem chciał pogadać z Tobą i Arimasem
postaram sie być jeżeli chodzi o wódke, innych przypadków nie rozpatrzam

EsTeCzteryRkA

Co nie wejdę na te forum to ten darkmelody płacze i wylewa jakieś żale, jakbym był na jakimś forum pokroju mmorpg.org.pl gdzie 95% społeczności to gimbusy wypytujące sie czy na kompie typu i7 4770k, gtx780ti sli pójdą im simsy... Chwaląc sie albo próbując przekonać kogoś ze są ciotami
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

darkmelody

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 08, 2014, 08:47:31 PM
Co nie wejdę na te forum to ten darkmelody płacze i wylewa jakieś żale, jakbym był na jakimś forum pokroju mmorpg.org.pl gdzie 95% społeczności to gimbusy wypytujące sie czy na kompie typu i7 4770k, gtx780ti sli pójdą im simsy... Chwaląc sie albo próbując przekonać kogoś ze są ciotami
Teraz płaczę..  :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:

A czo to jest te i7? Loduwka?

Ryltar

Cytat: darkmelody w Sierpień 07, 2014, 10:13:04 PM
No co ty, ja nazwałem system CP robieniem z MMO pracy. Obowiązek gry w danych godzinach zmienia grę po prostu w pracę, od tej do tej masz być (oczywiście wiem że czasem można nie być).

Wiesz jedni będą tak grać bo mają czas i chęci a inni będą grać od czasu do czasu dla fun (jak ja np.) a nie po to żeby być top.Jeżeli ktoś dołącza do gildi która chce być top i on sam ma być top graczem to musi tak grać nie ważne jakie to jest MMO.Jednym się chce tak grać innym nie to nie przymus.

Redbox

Alarion

https://www.youtube.com/watch?v=jIeJ9DO1hjY&feature=youtu.be

Nasza ostatnia zabawa na CB 3, sporo PvP, jestem w dalszym ciągu mile zaskoczony ile dymu wszędzie mimo, że to dopiero CB )))

Cat Drama Maker

ozborn

PVP fajne, jednak zastanawia mnie jeden fakt. Dlaczego 90% DPSu jest z buildu łuk+miecz? Na filmie widać, że większość tak własnie biega. Czy to jest jedyny opłacalny dps build, czy może jest aż tylu fanów Legolasa?

Alarion

myślę, że archerów było zawsze dużo w każdym MMO, ale na pewno nie jest to jedyny słuszny DPS. Tutaj masz 2 rodzaje broni na sobie : łuk + broń w zwarciu. Gdy używasz skilli mele, to gra automatycznie wyciąga mele broń, gdy używasz skilli archera to z automatu wyciąga łuk, nie musisz nic klikać.

Cat Drama Maker

MastJedi

Cytat: ozborn w Sierpień 19, 2014, 09:45:04 PM
PVP fajne, jednak zastanawia mnie jeden fakt. Dlaczego 90% DPSu jest z buildu łuk+miecz?

Pewnie zostaje przyzwyczajenie z questów :P
Do 50ki masz questy na bron. Zawsze dwa questy na tym samym poziomie. W jednym mozesz wybrac pomiedzy Łukiem, Tarczą i Lutnią, a w drugim masz Miecz, Nodachi (2 reczny miecz elfow) i Magiczna Laska. Niestety, nie ma w zestawie sztylecikow. te sobe trzeba scraftowac. A to trwa i kosztuje. Jedyne sztylety jakie dostalem na swojej postaci byly na 1szym lvlu :)

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

lempartus

mały update:
serwer : Kyprosa
aktualnie ponad 150 osób

Wciąż poszukujemy zorganizowanych grup do klanu, najlepiej międzynarodowych
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

YouMakeMeCry

L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)