L2 Evoke x7 Gracia Final

Zaczęty przez 2stowa2, Lipiec 02, 2014, 06:47:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mrhunter

serwer wstanie 22 sierpnia nie dziwne ze sie nie polaczysz :D

dyzio

no popieprzyło mi się , gdzieś widziałem , że serwer wstał w lipcu.
Nie wiem czy inwestować w gre na tym serwie czy czekać na ArcheAge do listopada

Ziggy

serwer retail like ? questy na 3 klasy ? jak z suba i noblem ?

lukaszek1984

Zapowiada się spore polskie community. Old school'owe PHG jeszcze wchodzi na serwer :) Kojarzę was z Innovy - Lilith, do zobaczenia w grze. !! ;]

ShamaU

Szukam grupy do gry bez spiny. Zagram nuk/deska lub bd

Dexter69

Serwer jest tak zajebisty, ze jedyna osobe, ktora sie nim zajmuje (admin) wjebalo dokladnie tydzien temu, kiedy ostatnim postem oglosil, ze wlasnie serwer "dostal" (chyba w piwnicy go stawia) i ze wstaje wieczorem beta, ktorej do dzisiaj nikt nie widzial. hahaha

PepsiQQ

Cytat: lukaszek1984 w Sierpień 12, 2014, 02:57:13 AM
Zapowiada się spore polskie community. Old school'owe PHG jeszcze wchodzi na serwer :) Kojarzę was z Innovy - Lilith, do zobaczenia w grze. !! ;]
community jest tak zajebiste ze polowa klanow quitnie po miesiacu bo to takie klany sa :D - Leon

dyzio

interlude sie dobrze trzyma, to czemu gracia ma być nie wypałem, skoro będzie tam 2x więcej ludzi?

Szeol

Cytat: ShamaU w Sierpień 12, 2014, 10:17:42 AM
Szukam grupy do gry bez spiny. Zagram nuk/deska lub bd
szukam BD :D

Ziggy

W sprawie const pisać do mnie na tym forum lub na GG: 9321325.
Najlepiej 18+
Party fighterow.

saytan

Aktywny glad szuka CP.
Box mastery +30

kontakt priv wiadomość <

toba94

Kiedy tak naprawdę serwer ma ruszyć?

Dexter69

Beta nigdy nie wstala, admin nie daje znaku zycia, najnowsze teorie mowia, ze dostal w lape od rpga i zawinal interes. hahaha

kHRYSTAL

beta juz byla co ty pierdolisz?

2stowa2

to ciekawe ile by musial dostac zeby zwinal interes :P widze ruski maja jakis chory monopol na lineage 2. Wchodze na twitch na l2 a tam same ruskie strimuja

Dexter69

2stowa2

wiadomo czy ten server wstanie czy kolejny fejl?

Shiffer.

Szeol

Fail ;d FG jest chyba jakiś oderwany od rzeczywistości ;d

kHRYSTAL

zapowiadalo sie zajebiscie, no ale coz, trzeba czekac na rpgclub w takim razie

Murtag

Nie ma to jak po sukcesie pierwszego projektu olać sprawę i zjebać najlepiej zapowiadający się europejski server od wielu lat. Gratulacje dla Fg.

O ile Fg w jakiś cudowny sposób nie zachęci ludzi do powrotu, Tempeści prawdopodobnie ruszą na Lionne, żeby umilić sobie czas w oczekiwaniu na RPGclub.

trumniak

Jakieś informacje o RPG? Raty? Dualboxy? itp?

Dexter69

Cytat: trumniak w Sierpień 21, 2014, 07:12:38 PM
Jakieś informacje o RPG? Raty? Dualboxy? itp?
Nie ma jeszcze nic ustalone.

A tymczasem trzeba wbijac na lionne. :D

lilu

ale z was marudy ..koleś woli wystawić pożądny server a to że ma jakieś przeszkody to nie znaczy że będzie lipa... a co do reklamy to moim zdaniem wystarczy też dobra wola ludzi w pomocy reklamy tego servera na forach;) Jeśli twierdziłeś że to najlepiej zapowiadający się server to dlaczego nie poczekać jeszcze troszke a w międzyczasie nie poreklamować?^^