L2 Evoke x7 Gracia Final

Zaczęty przez 2stowa2, Lipiec 02, 2014, 06:47:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Amarin

Cytat: Dexter69 w Sierpień 21, 2014, 09:24:15 PM
Cytat: trumniak w Sierpień 21, 2014, 07:12:38 PM
Jakieś informacje o RPG? Raty? Dualboxy? itp?
Nie ma jeszcze nic ustalone.

A tymczasem trzeba wbijac na lionne. :D

+1.
-----=BeMyFrag=-----

Szeol

Cytat: lilu w Sierpień 23, 2014, 06:11:03 PM
ale z was marudy ..koleś woli wystawić pożądny server a to że ma jakieś przeszkody to nie znaczy że będzie lipa... a co do reklamy to moim zdaniem wystarczy też dobra wola ludzi w pomocy reklamy tego servera na forach;) Jeśli twierdziłeś że to najlepiej zapowiadający się server to dlaczego nie poczekać jeszcze troszke a w międzyczasie nie poreklamować?^^
Bo już nie zapowiada się dobrze. Grałem tam pół roku na IL i wiem bardzo dobrze co tam sie działo a dobrze sie nie działo ze strony FG i jedynie przyzwoity online ratował ten server. Tak jak wspominałem wcześniej na GF to nie to samo community co na IL gdzie wystarczy 800 online i też jest bo spotów tyle co nic i musiałby sie chłop wziąć do roboty bo na IL przez cały okres trwania servera nie odpalił ANI JEDNEGO global eventu pomijając troche bugów których nie naprawił nigdy bo łatki były raz na miesiąc i Bóg wie z czym bo changelogów ciężko było sie dopatrzeć na forum i też bardzo często znikał bez słowa. To na IL wystarczyło. I najważniejsze, co trzeba powiedzieć to poza przyzwoitym online IL nie oferowało nic innego bo ani eventów ani dobrego poziomu graczy nie było więc w wypadku GF, gdzie trzeba jednak wyższy online (a żeby to osiągnąć trzeba coś robić z serverem) takie podejście FG nie przejdzie po prostu. Może sobie odpalić ten server ale będzie miał pewnikiem takich graczy jak na IL więc szkoda zachodu kogokolwiek poważnego.

lukaszek1984

Cytat: lilu w Sierpień 23, 2014, 06:11:03 PM
ale z was marudy ..koleś woli wystawić pożądny server a to że ma jakieś przeszkody to nie znaczy że będzie lipa... a co do reklamy to moim zdaniem wystarczy też dobra wola ludzi w pomocy reklamy tego servera na forach;) Jeśli twierdziłeś że to najlepiej zapowiadający się server to dlaczego nie poczekać jeszcze troszke a w międzyczasie nie poreklamować?^^

+++ ;]

2stowa2

jest cos info o tym servie? pewnie i tak mniejszy bedzie onlajn ale moze cos popróbuje.

2stowa2

a na tym servie chce ktos jeszcze grac czy 500 online max+duale?

Szeol

KamileX

Beta już wystartowała :

"Beta Server is UP

Create accounts at http://gf-beta.l2evoke.com, download patch in the same website.
There's a Class Manager in Giran. "
Jedna Wielka Suwerenna rodzina : PurpleHandGang
http://www.purplehandgang.pun.pl

toba94

A skąd wiadomo jaki będzie online? Ktoś tu ma wróżbiarskie zdolności

2stowa2

sps+bd+kurczakens czy lepiej sps+se?

KaRom

Buszek Swintuszek`

EmerytowanyRencista

=
Cytat: 2stowa2 w Wrzesień 06, 2014, 08:10:54 PM
sps+bd+kurczakens czy lepiej sps+se?

chyba ci sie literki poprzestawiały, bo jeśli masz zamiar robic se i spsa to krzyż na drogę...

Feron

dajcie sobie spokoj z tym serwerem, niech sie admin nauczy odpowiedzialnosci, moze sie uda jak bedzie mail 100 osob na serwerze :]

toba94

A ja tam nie będę zgrywał focha i chętnie zobaczę jak na nim będzie. Póki co zapowiada się fajnie :)

Szeol

Wnosisz po? Bo chyba nie zapowiadających się klanach? :>

Estrian

Cytat: Szeol w Wrzesień 07, 2014, 01:02:10 AM

Już kiedyś to słyszałem chyba:D jeśli pamięć mnie nie myli był to serwer L2Evoke x5 ;]

Szeol

Cytat: Estrian w Wrzesień 07, 2014, 08:44:50 AM
Cytat: Szeol w Wrzesień 07, 2014, 01:02:10 AM

Już kiedyś to słyszałem chyba:D jeśli pamięć mnie nie myli był to serwer L2Evoke x5 ;]
tam to chociaż były tempesty i parę średnich klanów :<

Tabulator

i lol ares, który bądź co bądź reklamował serwer na każdym możliwym forum klanowym
tu będzie suaby online

Szeol

Cytat: Tabulator w Wrzesień 07, 2014, 12:57:56 PM
i lol ares, który bądź co bądź reklamował serwer na każdym możliwym forum klanowym
tu będzie suaby online
No tak, w kwestii promocji on zrobił dobrą robotę i, z tego co czytałem przed startem, to przede wszystkim on odpowiadał na pytania ludzi i robił jakiś porządek na forum, teraz nie ma komu.

lilu

ja tam wejdę i zobaczę jak będzie, okaże że będzie sporo ludu a ja bym odpuściła bo ktoś tak napisał na forum..... :)

KamileX

Ja z mala ekipka napewno zawitamy na Evoka
Jedna Wielka Suwerenna rodzina : PurpleHandGang
http://www.purplehandgang.pun.pl

ARNowsky

też wpadnę :) to chyba jedyna opcja na najbliższy czas, pozdro

MrDejlo

Jeśli komuś brakuje czegoś w CP albo ma jakąś ekipę to chętnie się przyłączę. Zobaczymy jaki będzie online.

koe

Dołączam się również pogram z jakąś ekipą :)

Asgota

Ja również chętnie zagram w jakimś cp :) propozycje piszcie na gg 4451809 lub pw.