L2 Evoke x7 Gracia Final

Zaczęty przez 2stowa2, Lipiec 02, 2014, 06:47:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

saytan

Arve

To również i ja się dopiszę :)
Chętni pogram z jakąś fajną ekipą ^^

trumniak

Miałem ochotę pograć na tym serverze, ale po tych failach mi się odechciało. Niesłowny admin, to najgorsze co może być  :P

ShobuPL

Ludzie narzekali, że online będzie mały bo start przekładany, że będzie wielki fail, że RPG sprawi, że nikt nie będzie na evoke zaczynał.
Według mnie teraz będzie więcej online niż by miało być przy 1-szym planowanym otwarciu, a ci co deklarowali, że rezygnują z serwera bo start przełożony i tak wpadną. Sam zagram i mam nadzieję, że online rzeczywiście nie zawiedzie.

Asgota

Skoro tylu chętnych to ktoś ogarnięty może poskłada coś do kupy :P tak 5-6 osób szuka CP :)

Szeol

Cytat: tomarow w Wrzesień 10, 2014, 02:55:22 PM
Skoro tylu chętnych to ktoś ogarnięty może poskłada coś do kupy :P tak 5-6 osób szuka CP :)
nie lepiej 5-6 osób szuka czegoś, czegoś i czegoś do CP? :D

MrDejlo

Nie ma kto się zabrać za organizację a mi się średnio chce bawić w ogarnianie TSa, pisanie do ludzi. Tomarow, nie wstydź się, dasz radę  :D

trumniak

Cytat: ShobuPL w Wrzesień 10, 2014, 02:25:20 PM
Według mnie teraz będzie więcej online niż by miało być przy 1-szym planowanym otwarciu

Wątpie. Ja na ten przykład wyleczyłem się na dobre z Evoka.

Dexter69

Ja tak samo, nie mam zamiaru tracic czasu na serwerze, gdzie jest jedna osoba zajmujaca sie serwerem, ktora potrafi bez slowa znikac na trzy tygodnie, a potem leciec w chuya jak zorro, ze mu komputer ukradli.

saytan

Odnośnie tych co gadają o niesłownym adminie i waszych urażonych dumach, chcecie pograć czy pieprzyć o uczuciach?
Wbijecie i sprawdzicie jak jest.

A co do CP to mogę ogarnąć, ale sam nie będę tą jarzyną od robienia wszystkiego za wszystkich więc liczę naprawdę na ogar ludzi
i online te minimum 4-5 h

tomarow > zbierz swoich '5-6 osób', dobierz stąd 3-4 osoby, daj namiar na ts i już jakiś początek jest

DzuDzak

Jeśli chcecie to mam serwer TS3 otwarty przez graczy i dla graczy mogę bez problemu założyć L2 Evoke kanał + sub kanały aby jako gracze z 1 kraju mogli się lepiej zorganizować.

Mamusa

Chętnie zagram w jakimś luźnym,każualowym secie jak ktoś będzie chętny ;)

bogo

ja też chętny, supp na mainie !

Szeol

Cytat: saytan w Wrzesień 10, 2014, 07:22:26 PM
Odnośnie tych co gadają o niesłownym adminie i waszych urażonych dumach, chcecie pograć czy pieprzyć o uczuciach?
Wbijecie i sprawdzicie jak jest.
Po pół roku spędzonym na IL moge Wam od razu powiedzieć jak będzie. Ze strony FG czyli head i jedynego admina nie macie co oczekiwać czegokolwiek (za czasów IL wiecznie miał "rodzinne problemy"). W grze nie będzie wcale, na forum od czasu do czasu, eventów mimo zapowiedzi zapewne też nie odpali (dokładnie tak było na IL). Brak drugiego admina, który robiłby tą dobrą minę do złej gry, który był na początku przynajmniej na IL nie wróży wielkiego online'u i w błędzie są wszyscy, którzy myślą że większość tych, którzy "plakali" po zniknięciu FG i przeniesieniu startu zagra teraz. Sensowne klany już grają gdzie indziej i szczerze wątpie by chciało im się wracać do Evoke. My szykowaliśmy sie na wcześniejszy start jako CP z 11 osobami ale teraz już na pewno nie zagramy, tak dla przykładu.

Asgota

Cytat: saytan w Wrzesień 10, 2014, 07:22:26 PM
tomarow > zbierz swoich '5-6 osób', dobierz stąd 3-4 osoby, daj namiar na ts i już jakiś początek jest

Chodziło mi o to że na tym forum może CP szuka 5 albo 6 osób. (już więcej)
Ja nie robię CP mam już dosyć takiej zabawy :P Chętnie zagram w jakimś cp a nie na jego czele.
Poza tym nie jestem na tyle ogarnięty w temacie GF bo głównie gram Interlude / H5.

Jeżeli chodzi o ludzi ode mnie może załatwię na tę chwilę 2 osoby ale nic nie obiecuje.

Moje godziny gry to między 17-24/01 ale głównie 20-24/01. Jak mam wolne to mogę siedzieć ile się da, ale muszę mieć z kim a nie solo...

MrDejlo

No to zróbmy mniej więcej rozeznanie. Mage CP - godziny gry 19/20-24/1 (wstępnie).

Setup:
- Bishop
- EE/SE
- OL
- BD
- SWS
- ES
- Nuker
- Nuker
- Nuker

Zamiast konia można wrzucić drugą ładowarkę ale kusi mnie AOE pt  :) Jak odpowiadają Ci godziny gry to pisz do mnie pm kim chcesz grać.

barszczoo

Ogólnie wstaje również 5x Interlude i zastanawiam się nad nim ale właśnie rozważam ten Evoke. Trochę się przestraszyłem pierwszych postów na zapowiedziach, ale widzę że w tym topicu niezły ruch.

Ogólnie moją ideą jest klan dla zmęczonych życiem starych pierdzieli, takich jak ja :) Bez spiny, bez noł-lajfienia, jak ktoś chce CP party proszę bardzo.  Ja sobie robię 2 krasie craft + spoil. Maina zrobię jesli będę miał czas i jeśli serwer postoi trochę dłużej. Doświadczenie w L2 od praktycznie 2005 roku. CLowałem tylko raz, ale przez 2 lata w ciągłości, także myślę, że sobie poradzę :-)
Jedna kwestia, mój czas jest bardzo drogi i nie mogę poświęcać grze tyle czasu jak 10 lat temu. Jestem popołudniami po 17 lub wieczorami 19-22. Jeśli ktoś byłby chętny na klan bez parcia - zapraszam.

lilu

to ja z miłą chęcia zagram sps lub ee lub tym i tym xd a potem sie wybierze ;D

btw. jeśli nie chcesz już grać Sezol na tym serwie, to nie rób chociaż antyreklamy tym którzy chcą tam iść ;p

ARNowsky

barszczoo, właśnie takiego czegoś oczekiwałem, jestem chętny, i to mi się podoba :) też nie mam czasu na grę all day all night,
mam ochotę zagrać WC/OL, ale czymś innym też mogę w razie czego, pozdro :), może uda mi się zebrać paru podobnych ludków :D starych zaklinaczy

barszczoo

No to super! Nazwa klanu coś w stylu ZaStarzyNaGranie lub z ang. 2Old2Play :)
Trzeba jakiegoś TS lub Ventrillo ogarnąć. Na samym starcie pewnie się nie zamelduję, ale jutro wieczorkiem jakoś koło 21 będę. Może nawet nockę strzelę!!  8)

bogo

będzie ktoś kto gra 8-17 ? :D ja wieczorami nie mam czasu

barszczoo

Cytat: bogo w Wrzesień 11, 2014, 09:54:22 AM
będzie ktoś kto gra 8-17 ? :D ja wieczorami nie mam czasu

Pewnie w robocie grasz, a w domu żona nie pozwala? :D

lilu

ze mną pare osób się zabiera więc coś sie ogarnie ;)

vilsar

To bedzie idealny serwer z duzym online i duzą ilościa polaków a nie jakiś rusków. Bedzie mozna milo spedzic czas na baaardzo dlugo. Ja wbijam napewno.  BTW nuk/ dagger lf dobre ogarniete CP. PM

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted