L2 Evoke x7 Gracia Final

Zaczęty przez 2stowa2, Lipiec 02, 2014, 06:47:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MrDejlo

Każdy gra w innych godzinach, jeden chce warrior cp drugi tylko mage, trzeci sam nie wie czy na pewno będzie grał... ehh to już nie te czasy, żebym miał czas i chęci z każdym z osobna ustalać takie rzeczy.

Liczę, że DzuDzak podeśle mi kanał TS a jak nie to ogarnę przed startem jakiś darmowy i podrzucę namiary. Zobaczymy ile będzie osób i najwyżej coś tam ustalimy. A jeśli nie to aktywny ES lf pt :D

Asgota

Cytat: vilsar w Wrzesień 12, 2014, 02:43:51 PM
a jaki znow rpg powstaje?

o kurcza, niedoinformowany jesteś :D
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,55542.0.html

Cytat: MrDejlo w Wrzesień 12, 2014, 02:45:11 PM
Każdy gra w innych godzinach, jeden chce warrior cp drugi tylko mage, trzeci sam nie wie czy na pewno będzie grał... ehh to już nie te czasy, żebym miał czas i chęci z każdym z osobna ustalać takie rzeczy.

Liczę, że DzuDzak podeśle mi kanał TS a jak nie to ogarnę przed startem jakiś darmowy i podrzucę namiary. Zobaczymy ile będzie osób i najwyżej coś tam ustalimy. A jeśli nie to aktywny ES lf pt :D

Mogę też prosić o ts'a na którym będzie siedzieć trochę ludu z Evoke :D?

Jak mówiłem ja jestem otwarty na propozycje mogę grać mage i dd obojętnie.

barszczoo

Cytat: MrDejlo w Wrzesień 12, 2014, 02:45:11 PM

Mało czasu?  :bump: Zapraszamy :D
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,55865.0.html

lilu

coraz więcej klanów się zapowiada

ARNowsky

bogo

z takim działaniem, lagi i wywala co chwila

lilu

RAFIS

Prawie zawsze z otwarciem są lagi i dc. Sądzę, że to kwestia godzin żeby coś z tym zrobili ja tam się nie zrażam tym. Dali radę postawić stabilny Interlude to i z tym sobie poradzą.

eriona214

Serwer Down .. thx ppl's from Russia ..

Nagraliśmy się jak dzikie wieprze hehe.

NuN

toba94

Trudno określić, ale jak na pierwszy dzien serwera to bardzo duży. Ludzi wszędzie multum. I w końcu po sukcesie interlude wiadomo, że to będzie solidny serwer na którym warto zagrać.

toba94

Admin twierdzi że online 2000. O ile trochę nie przesadzal..

Szeol

Znajomy, który gra pisał że ~800 ale sam nie sprawdzałem. Czyli jeśli jest jak pisze, biorąc pod uwagę, że część quitnie "bo tak" a część gra tylko do czasu RPG szkoda czasu :P

toba94

Sam gram dopiero od dzisiaj, od rana. I z każdą chwilą widać wszędzie coraz więcej osób. Mógłbym sprawdzić jaki jest online jakby mi ktoś powiedział jak się to robi.
Jeżeli szkoda czasu to mógłbyś mi podać jakiś serwer warty uwagi? Z dużym online, dużą ilością polaków, stabilny, z niskimi ratami i żeby większość to nie były ruskie?

Nemezis

To ja gram tylko do IL i wiem ze RPG CLUB  :P

Mc6

Przypomnijcie mi bo już trochę czasu minęło... z tego co pamiętam na gracii final opłacało się biegać na pve z wilkiem tylko nie pamiętam, czy dostawał też buffy od wc czy tylko pp/se? :D

Nemezis

toshiro-

na gf to nawet na pvp się widzi wilki w akcji :D

Online niezły, jeszcze nie znalazłem pustego spotu, a w miastach miejscami gęsto.

Redbox

Cytat: toshiro- w Wrzesień 13, 2014, 02:47:34 PM
na gf to nawet na pvp się widzi wilki w akcji :D

Online niezły, jeszcze nie znalazłem pustego spotu, a w miastach miejscami gęsto.
mocniej gryzł niz wc, oczywiscie jak juz miales nozyk z 150 to bylo inaczej ale nadal niezle siekał

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Dexter69

nie od parady gf nazywaja kronika wilkow, tymi sie po prostu wszedzie biegalo...

Szeol

Cytat: toba94 w Wrzesień 13, 2014, 01:47:31 PM
Sam gram dopiero od dzisiaj, od rana. I z każdą chwilą widać wszędzie coraz więcej osób. Mógłbym sprawdzić jaki jest online jakby mi ktoś powiedział jak się to robi.
Jeżeli szkoda czasu to mógłbyś mi podać jakiś serwer warty uwagi? Z dużym online, dużą ilością polaków, stabilny, z niskimi ratami i żeby większość to nie były ruskie?
Nie ma takiego :P Aczkolwiek jeśli jest tyle ile mi napisał nie jakiś tam hater tylko gość, który na IL Evoke grał od startu do wczoraj no to za miesiąc będzie połowa z tego i co wtedy robić? :<

toba94

To tylko prognozy. Ja będę grał, a za miesiąc sam zobaczę co będzie. Dużo mi do szczęścia nie trzeba :)

toba94

Nawet jak zostanie połowa z tego co jest, to i tak będzie sporo :)

Szeol

Cytat: toba94 w Wrzesień 13, 2014, 03:46:26 PM
Nawet jak zostanie połowa z tego co jest, to i tak będzie sporo :)
Jak online na IL spadł do około 500 to jedyne pvp jakie mieliśmy to te umówione i na Oly :P