Archeage online

Zaczęty przez Razyda, Maj 08, 2013, 09:26:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Naito

Godzina 15:30 i takie cuś...

Że też ja im dałem zarobić kupując paczkę startową, która nie pozwala mi teraz nawet grać wtedy, kiedy chcę i mam czas ^^ Nic tylko płakać i czekać w kolejce...
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Clovery

Ja tyle miałam o 11:30 na Kyprosie :D

TT0

jak to ktos napisal na forum:

AA Korea = 25 servers http://archeagesource.com/topic/1901...erver-overall/

AA Russia = 24 servers http://aaplay.ru/

AA NA = 8 servers

AA EU = 7 servers

Review Archeage on Metacritic: http://www.metacritic.com/game/pc/archeage

Mc6

Z oryginalnego postu nie wyglądało na fejk  :D

Ktoś wie, ile trzeba czekać, żeby zarobić dc przez afkowanie?

JamesDoakes

dewiza trionu to zapewne "nie wydać, a wydoić" :D

Judasz

roli

Faktycznie zabawnie to wygląda. Raz się logujesz i dosłownie "wio" do jutra, i tak aż do następnego mainterance/crasha :hu_6_1:

@Judasz; Prawdopodobnie dlatego, że jak jest się afk to serwer cie kickuje (lf confirm).

Obsess

Tak się lvluje mounty (dostają expa za przebyte kilometry) ;p  Auto run i zapałka w strzałkę w prawo ale z tego co Scapes pisał to powinno na tym normalnie wyrzucać z gry po tych ~45 minutach.

TT0

Cytat: Obsess w Wrzesień 18, 2014, 10:15:25 PM
Tak się lvluje mounty (dostają expa za przebyte kilometry) ;p  Auto run i zapałka w strzałkę w prawo ale z tego co Scapes pisał to powinno na tym normalnie wyrzucać z gry po tych ~45 minutach.

od ostatniego fixa 6 godzinnego juz wywala.

CIagle op kolejki po 4-5h, ciekawe co z tym zrobia

Lore

Cytat: TT0 w Wrzesień 18, 2014, 11:56:33 PM
Cytat: Obsess w Wrzesień 18, 2014, 10:15:25 PM

od ostatniego fixa 6 godzinnego juz wywala.

CIagle op kolejki po 4-5h, ciekawe co z tym zrobia
No oby coś zrobili. Nie wiem jak Wy ale ja od tzw. "Live" pograłem sobie około  5h. Nie będę hejtował gry bo kontent fajny, ale większość "ciekawych" questów zrobiła za mnie moja 7 letnia siostra. (organiczne boty się nie liczą!!???).  Od strony graficznej,  no jest na czym oko zawiesić.  A to dopiero początek.

Noc

Cytat@ArcheAge

Adventurers: Our CEO @hartsman is happy to announce that we are adding more #ArcheAge servers.

// z twittera

TT0

Cytat: Noc w Wrzesień 19, 2014, 11:46:04 AM
Cytat@ArcheAge

Adventurers: Our CEO @hartsman is happy to announce that we are adding more #ArcheAge servers.

// z twittera

niech oddaja patrona zlodzieje

Dickert

Prawilnie wydoili hajsidło i ludzie jeszcze nic z tego nie mają :(. Smutne.

MastJedi

Na US (Kyrios) było tak miło, a dziś - 3026....
po 3 h wciąż 2085...
Pewnie do rana zejdzie oczekiwanie.
Powinni zaimplementować budzik, jak już Cie połączy, to człowiek by się spokojnie położył spać :D

Pozdrawiam czekających :D
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

somasz

Słychać w dużym świecie jakieś wieści o konkretnych gildiach na nowych serwerach czy tam będzie uprawiany konkretny random gaming?

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Alarion

Dobra, czyli na amerykanskim dzis dodali 2 serwery i na najbardziej zapchanych zamknęli tymczasowo tworzenie nowych postaci, czyli trzeba zakładać, że wraz z otwarciem nowych europejskich (obecnie przenoszą sprzęt z NA do EU) zrobią to samo na Kyprosie i może jeszcze z 1-2 dwóch serwerach. Więc jeżeli ktoś ma ochotę zagrać na serwerze z największą liczbą osób tutaj i ogólnie z L2, to radzę przynajmniej postać stworzyć jak najszybciej, bo potem pewnie z 1-2 tyg się nie będzie dało ;pp

http://forums.archeagegame.com/showthread.php?56168-New-Servers-Added-Ezi-(NA)-and-Lucius-(NA)&p=592742&viewfull=1#post592742

Cat Drama Maker

MastJedi

Wieści o gildiach? z kolejkami 5-8 godzinnymi? Spróbuj coś zrobić, jak połowa CP/gildii jest zalogowana a druga połowa czeka na 2987 miejscu w kolejce :D:D

Vive la random!!

Pozdrawiam
PS. Opaliłem grę o 19 w kolejce 3107, Obecnie 3:20 kolejka 492....
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight

blacktyger

No to masz reset bo był restart serwerów ;)
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

Alarion

Cat Drama Maker

montezuma

Bym sobie pograł ale czekanie 3-godziny w kolejce na serwer mi nie odpowiada, sprawdzę gre za 1-tygodnie, może będzie lepiej.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

MastJedi

3 godziny? Marzyciel.... Ja się zalogowąłem po 10ciu :P Ale dobrze wykalkulowałem i budzik sobie nastawiłem ttak, że po wstaniu miałem tylko 30 minut czekania :D
Teraz maintenance u nas. Do 2h. PODOBNO mają poprawić priorytetowa kolejke dla Patronów.
Zobaczymy, zobaczymy...

Pozdarwiam
PS. jak to jest z przejmowaniem gruntów spod nieopodatkowanych farm/domków? Jak jest na domku informacja, że nie opodatkowany, i chroniony powiedzmy do 20go. Co dalej jesli interesuje mnie ten grunt? Kiedy i jak moge wykopac poprzedniego własciciela?

TT0

Cytat: MastJedi w Wrzesień 20, 2014, 03:14:34 PM
3 godziny? Marzyciel.... Ja się zalogowąłem po 10ciu :P Ale dobrze wykalkulowałem i budzik sobie nastawiłem ttak, że po wstaniu miałem tylko 30 minut czekania :D
Teraz maintenance u nas. Do 2h. PODOBNO mają poprawić priorytetowa kolejke dla Patronów.
Zobaczymy, zobaczymy...

Pozdarwiam
PS. jak to jest z przejmowaniem gruntów spod nieopodatkowanych farm/domków? Jak jest na domku informacja, że nie opodatkowany, i chroniony powiedzmy do 20go. Co dalej jesli interesuje mnie ten grunt? Kiedy i jak moge wykopac poprzedniego własciciela?

o ile sie nie myle to wyglada to tak, po 1 tygodniu przychodzi do zaplacenia podatek, masz tydzien by go oplacic, z dnia na dzien bedzie on rosl, jak wkoncu minie ci termin budynek/farma straci buff protection czy jakos tak i mozna go zniszczyc po czym sie pali i znika po 5-10s i ziemia staje sie wolna.

Obsess

@Jedi
Musisz podchodzić do pola które cię interesuje i sprawdzać czy koleś płaci podatki (F), jeśli będzie informacja Demolition notice i data to znaczy, że nie zapłacił podatku i danego dnia o danej godzinie będzie można zniszczyć jego farmę i postawić swoją. Ma on jednak czas na zapłacenie podatku aż do końca demolition notice (tydzień od ostatecznego terminu na zapłacenie podatku).