L2 Evoke x7 Gracia Final

Zaczęty przez 2stowa2, Lipiec 02, 2014, 06:47:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szeol

Cytat: mgmako w Wrzesień 16, 2014, 08:14:55 AM
Wyglada na to ze klient z fileplanet nie działa - zatrzymuje sie po 560MB,
od 2 dni mam problem ze znalezieniem czystego pliku, ma ktoś jakieś linki?
Ja ściągnąłem wczoraj tego ze strony Evoke całego bez problemu, może coś Tobie nie za banglało?

mgmako

Udało się zmusić FDManagera do sciagania, minał 600mb tak ze moze teraz bedzie ok (poprzednio przez IE i Mozille zatrzymywal),

Sepharim

RAFIS

rcu2xp

Ktoś chętny do wspólnej gry? pisać pm! Dzisiaj zacząłem więc low lvl jeszcze :)

Abramek

Większość ludzi grających casualowo to jeszcze low lvl

ciewor

Serwer działa, 1k online  bez straszliwych lagów. Questy trochę nie dorobione, ale najważniejsze że jak kilkam F1 to postać się porusza a nie zgarniam DC.

Jam jest samotny PP 60lv na tym serwie... przygarnie mnie ktoś czasami. Nick taki sam jak tu

koe

Esgaroth91

Rival

Nie. Retail questy. Jest też ten retailowy skrócony na 2 profe za 3kk.

2stowa2

theone1993

wbijać bo dobry następca interluda się szykuje !

Szeol

Cytat: theone1993 w Wrzesień 28, 2014, 06:45:32 PM
wbijać bo dobry następca interluda się szykuje !
Bez aktywnego admina. Ludzie od 3 dni nie mogą zrobić 3rd profek bo tablet nie działa i bez odzewu :<

tajemniczy1988

serwer to jest porażka totalna 5 klanow na krzyz do tego 0 pvp ludzi jest max 1k w Godzinach  sztytu a tak naprawdę ich nie widać na żadnych spotach. Ludzi nie uzywają Party mechingu wątpię by wiedzieli co to w ogóle jest. Serwer Nudny jak flaki z oleju wbijasz 77 lvl i nie masz co robić. Osobiscie czekaj juz na RPG i wole grać z ruskimi gdzie online napewno wyniesie ponad 3k

trumniak

Jeśli liczyłeś na party party meching to chyba pomyliłeś gry i powinieneś grac w WoW  hahaha Grałem długo na retailu i nawet tam mało kto tego używał. W Lineage 2 ludzi się szuka poprzez cp/clany.  PvP nie wiem jak wygląda na Evoke, ale nie zgodzę się , że przy 1k w godzinach szczytu nie można się dobrze bawić - bo MOŻNA!
Sam zamierzam grac na L2albion (byłym NoobWars) i będę szczęśliwy jeśli będzie online w granicach 800-900 bo się na to nie zanosi! Aczkolwiek ~500 stabilnego online wystarczy do dobrej zabawy.

mrhunter

Też zamierzam tam grać, grałem tam wkiedys i bardzo miło wspominam te czasy dobry serwer z dobrymi plikami off i wiadomo że to projekt na lata :)

bula

Cytat: trumniak w Październik 01, 2014, 12:26:51 PM
Jeśli liczyłeś na party party meching to chyba pomyliłeś gry i powinieneś grac w WoW  hahaha Grałem długo na retailu i nawet tam mało kto tego używał. W Lineage 2 ludzi się szuka poprzez cp/clany.  PvP nie wiem jak wygląda na Evoke, ale nie zgodzę się , że przy 1k w godzinach szczytu nie można się dobrze bawić - bo MOŻNA!
Sam zamierzam grac na L2albion (byłym NoobWars) i będę szczęśliwy jeśli będzie online w granicach 800-900 bo się na to nie zanosi! Aczkolwiek ~500 stabilnego online wystarczy do dobrej zabawy.
chyba grales na privie o nazwie l2retail jezeli uwazasz ze ludzie na offie nie uzywaja/uzywali party matchingu

Amarin

Cytat: tajemniczy1988 w Wrzesień 30, 2014, 11:30:22 AM
serwer to jest porażka totalna 5 klanow na krzyz do tego 0 pvp ludzi jest max 1k w Godzinach  sztytu a tak naprawdę ich nie widać na żadnych spotach. Ludzi nie uzywają Party mechingu wątpię by wiedzieli co to w ogóle jest. Serwer Nudny jak flaki z oleju wbijasz 77 lvl i nie masz co robić. Osobiscie czekaj juz na RPG i wole grać z ruskimi gdzie online napewno wyniesie ponad 3k

No tak, jestes randomem to nie masz pvp. Idz na rpg i badz jeszcze wiekszym zererm. ( post pisany na telefonie)
-----=BeMyFrag=-----

Szeol

Cytat: Amarin w Październik 03, 2014, 11:03:53 AM
No tak, jestes randomem to nie masz pvp. Idz na rpg i badz jeszcze wiekszym zererm. ( post pisany na telefonie)
Dokładnie :P Wole pograć na jakimś średnim serverze i pobić sie o epiki niż być Andrzejem na RPG, gdyby nie ta "super" aktywność admina :<

Sepharim

Cytat: bula w Październik 03, 2014, 09:20:22 AM
Cytat: trumniak w Październik 01, 2014, 12:26:51 PM
chyba grales na privie o nazwie l2retail jezeli uwazasz ze ludzie na offie nie uzywaja/uzywali party matchingu

Akurat L2RetaiL to był genialny serwer :P

baton1989

q na kulki 1 qi na 10 mobów i to max, q gc lepiej nie pytać, spoil brak komentarza. Więc lepiej grać na dobrych plikach (rpg) niz patrzeć co nie działa

Amarin

Cytat: Szeol w Październik 03, 2014, 02:13:53 PM
Cytat: Amarin w Październik 03, 2014, 11:03:53 AM
Dokładnie :P Wole pograć na jakimś średnim serverze i pobić sie o epiki niż być Andrzejem na RPG, gdyby nie ta "super" aktywność admina :<

Na chwilę obecną ostre walki są o Barakiela ;D
-----=BeMyFrag=-----

tajemniczy1988

widać ze wypowiadają sie tutaj ludzie co niewiedza jak wygląda gra l2 i pvp i jak ktoś mówi ze ten serwer jest średni bądź dobry to niech idzie grac w pokemony bo nie wie co to jest dobry serwer. Nigdy wy polaczki niepotrafiliscie grac na serwerach gdzie jest online 4k bo zawsze żeście wpierdol dostawali i dlatego wybieracie takie trol serwery i nazywacie je dobrymi. Puzdro 600 dzieci neo.

DancingB

Ja np gram w L2 tylko i wylacznie dla enchantu i rynku, pvp mnie nie interesuje.

czg x8

Kuniarz

Jest sens zaczynać gre na tym serwerze?... jak wygląda tutaj online, i jakie macie rokowania co do długośći życia serwera?