Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

roli

No z tego co pamiętam to chyba tylko elfy (białe i czarne) mają. Na classicu BD i sws tylko mają.
http://lineage2classic.power.plaync.com/wiki/%EC%96%B4%EB%A0%88%EC%8A%A4%ED%8A%B8

He4DSh0t

ciekawie, a ma ktos jakies frapsy z daggerami/gladem bo same luki i nuki widze....

Paran0ya

Cytat: roli w Październik 02, 2014, 10:21:08 PM
Classic return map v2

i taka mapa powinna być normalnie w l2 no mogli by jeszcze dodać gracie, fog, it i hb bo reszty się nie używa ;E

Tabulator

jaram się, tyko żeby nie było x1. komu w łapę dać ? :D

Vraghor

no nie bedzie x1 - bedzie x0,16  :D i bardzo dobrze
retired

Biz0n

Koreańczycy sami chcieli takie raty i takie dostali- niema żadnego info odnośnie tego, żeby servery ru miały mieć też zaniżony drop 
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

pisali w wywiadzie, że będzie to samo co na koreanskim, czyli  1/6 z x1
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

roli

Alarion ma rację. Z tego co ja się orientuje jedyną różnicą między kr, a ru będzie brak 'megafonu' na czacie i tyle.
Jak dla mnie w teori cały ten classic prezentuje się bardzo dobrze.

Wracając do tych stagów epiców to chyba będzie jednak polegać na tym, że w każdej kolejnej wersji gry boosty z biżu będą się zmieniały. Zaplanowane są 3 updaty jak na razie i w tabelce również są 3 efekty w tym podany tylko jeden z aktualnej kroniki. Kolejne 2 będą upublicznione w przyszłości, czyt. w przyszłych kronikach. Jak dla mnie jest to najbardziej prawdopodobne wytłumaczenie.

#edit
Ciekawe jak sprawa się będzie miała z exp/sp boostami czy tam runami, które widać na niektórych filmach z kr.

Vraghor

retired

Mc6

Mogłyby dropić z zajebiście niską szansą, ot taka ciekawa rzecz do rozruszania rynku  :D

PanPolicjant

A czasem te runy nie są z eventów ? Bo wiecie jest pewna różnica między Innova (event raz na rok w gwiazdkę) a Koreą (nie wiem kto tam prowadzi pewnie NCsoft :P)

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

CostaBB

Vraghor

jako buffbox :P
anyway - pogralem troche na dexie x7 interlude w stylu classicowym czyli nie podnosilem herbow nie uzywalem zadnych bonusow jakie na classicu nie beda dostepne - i powiem ze na x7 bylo ciezko a co dopiero na 1/6x :) przydatne bufy zaczynaja sie od 35lvl dla maga troche wczesniej, wiec bez herbow i bufkow do 40 lvl bedzie cholernie ciezko :P fajnie :)
retired

Biz0n

Cytat: Quentim w Październik 04, 2014, 10:07:11 PM
Se sie nada do czegoś w tej kronice?

my wymyśliliśmy sobie to tak:

1 necro
2 sps/sorc
3 sh
4 bd
5 sws
6 bish
7 ee
8 se
9 ol

se chyba należy mieć na tak niskich ratach ze względu chociażby na empa

Vraghor

no ja pewnie zrobie sorca (duzo mobow do 60-70 lvl ma weak na fire i na dodatek ma cancela) + se na plecy (emp!), potki na acumena mozna kupic albo wydropic
retired

Biz0n

Ty miałeś cp składać, a nie z boxem na plecach biegać!!!

Vraghor

retired

Biz0n

Vraghor

mnie sie nigdzie nie spieszy :)

btw jest juz gdzies jakis drop calc / skill tree jak pmfun zeby luknac jakie skile sa na classicu i jak pozmieniali dropa?
retired

Biz0n

kurde miałem nadzieje, że podejmiesz się tego- co 2pt to niejedno  :x

Stannis

jako cp dopiero zaczniecie grać w full pt na którym lvl ? 50 ? to po 2 miesiącach od startu :D :D gl
a tak to grupki po 2-3 osoby

He4DSh0t

Stannis bonus exp w pt na classicu jest zmieniony wiec bardziej oplaca sie biegac w cale pt niz po 3 oosby :)

Alarion

Cytat: Vraghor w Październik 04, 2014, 03:51:37 PM
mialo nie byc item shopu wiec skad runy?

http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=52&t=1265&start=430  przeczytaj post Elmara który tłumaczy wporwadzenie run na exp z micro shopów.

Możecie wg mnie się spodziewać, że jak ludzie sobie uświadomią jaki to masochizm grać na rate "jedna szósta oryginalnych rate'ów" i online drastycznei spadnie to żeby utrzymać rentowność serwerów też wprowadzą wam takie rzezy do micropłątności.

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker