Lineage 2 Classic- Innova EU Skelth

Zaczęty przez Elen, Sierpień 12, 2014, 09:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Madith

Odliczanie jest ale bardziej chodziło o to, żeby nie było jakiś niespodzianek :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

gebaftw

Mam nadzieję, ze najdzie sie miejsce w polskim klanie dla jakiegos summonerka :P Tak w ogole to juz postanowione ktory server, GK czy inny?

Biz0n

maxtorek

moglby ktos mi zrobic gifta? hajs wysle na paypal/polski bank.

roli

Wszystkie 3 serwery będą przepełnione :hu_2_2:
Ja skłaniam się ku GK bo jak to ma być "główny" serwer to wydaje się najrozsądniejszą opcją. Patrząc tutaj na doświadczenia z Korei to po kilku miesiącach sytuacja ma się następująco:

- Talking Island (KR)      4880 players
- Gludio (KR)      1953 players
- Giran (KR)      2511 players
http://tellier.iiens.net/l2/status/ (trzeba wziąć pod uwagę strefy czasowe, ale i tak jest to mniej więcej miarodajne porównanie)

To już wole się męczyć na początku z zalogowaniem i później grać na 4-5k niż na 2k.

Ewentualnie może jakieś głosowanie zrobimy?

maxtorek

w korei jednak jest zupelnie inna sytuacja. Tam jest masa botow. Ruskie maja posrany online i do tego potrafia to robic non stop. I prawdopodobnie boty beda tepione. Beda pojedyncze sztuki, ale nic poza tym. Przynajmniej mam taka nadzieje. Wiec o online bym sie nie martwil

russek

botami sie raczej nie ma co przejmowac bo mozna na nich fajnie farmic itemy  hahaha

RedWind

co tam z klanem ? :) bo start zbliza sie coraz bardziej
zagram BD

Futerko

Załapie się do klanu? Niektórzy mnie znają, wiedzą że wkurwiam ludzi.

Vraghor

Cytat: Futerko w Listopad 16, 2014, 05:16:46 PM
Załapie się do klanu? Niektórzy mnie znają, wiedzą że wkurwiam ludzi.
niektorych nawet bardzo  8) :P ale do klanu kazdy sie przyda  :)

anyway cos wydaje mi sie ze archeage umiera bo Alarion nie flejmuje nam tego tematu juz od dawna i chyba kupil tez preordera na classica lf confirm ;)

http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=53&t=1337

a na lvl klanu bedzie ciezko - 150tys adeny na 1lvl :)
retired

roli

Cytat: Vraghor w Listopad 16, 2014, 05:24:07 PM

http://boards.rochand.com/viewtopic.php?f=53&t=1337

a na lvl klanu bedzie ciezko - 150tys adeny na 1lvl :)
może ktoś ogarnie normalny klan international ;d ?

30 osób x powiedzmy, że każdy z "dobrego serca" odłoży 5k w 1 czy 2 tydzień i będzie lvl up :3

najwyżej będę po nocach dark elfy nakurwiał ;p

PS, ten kalam już wymyka się spod kontroli. Zakładałem optymistycznie, że będzie ze 20 osób, a tu zerg się robi... będzie siede jak nic xD

#edit
jak ktoś ma konto na rochand niech zapyta jak ludzie nie z ru wpłacają kopiejki!

russek

JamesDoakes

jestem tego samego zdania, lepiej przeboleć początkowe przepełnienie na Gran Kain i grać na najciekawszym serwerze ;D

Vraghor

retired

Sorot

CytatOrc Shaman - Classic RU - lvl. 0

Wyprzedziłeś wszystkich ,jak my cię teraz dogonimy !!!!!!!!!!

JamesDoakes

Cytat: roli w Listopad 16, 2014, 05:35:13 PM
dlaczego d.elfy, jakis sposób na hajsik? :P

roli

Cytat: kornes w Listopad 16, 2014, 08:00:35 PM
Cytat: roli w Listopad 16, 2014, 05:35:13 PM
dlaczego d.elfy, jakis sposób na hajsik? :P
Nie nazwał bym tego sposobem na hajsik (raczej męczarnią), ale z questow do 20 lvl najwięcej adeny chyba się właśnie u dark elfow wyciąga.  :beksa:
150k z nieba nie spadnie ;s

gebaftw

Tylko wiecie, że juz nie dostaje sie tych 107k za ten quest na 21 lvlu u DE? :P Teraz chyba jest chyba o polowe mniej.

roli

Teraz się dostaje klate heavy no grade, nie wiem ile warta w grocku. Strzelam że max 15k (na drop calcu 24480 ale to chyba kupna?).
Za Q na 15-16 lvl jest koło 12,8k + to co na wcześniejszych lvlach. wyżej się chyba nie opłaca expic, bo wbijanie lvla do 21 zajmie pewnie tyle samo czasu co do 15 od 0.

JamesDoakes

na którymś z ruskich serwerów PTS działa classic, żeby można było sobie sprawdzić?

Biz0n

nie- stwierdzili, że testy wewnętrzne im wystarczą :/

Scion

Szukam kogos kto ma mozliwosc oplacic konto na classicu. priv

Spokojnie

jak już wystartuje napiszcie na jakim serwie gracie i jakich postaci by trzeba
(jeśli się uporam z zapłaceniem to wbije w piątek lub sobotę)

roli

Ja tego nie sprawdzałem, ale ponoć jak do jutra nie kupi się preordera to nie można grać w tym tygodniu tylko dopiero od 25 listopada. lf confirm

#edit
Kaczor sprawdź czy kasa doszła na konto Bana bo odpisał mi ten gość z supportu wm-gold, że niby "Доставлено".