L2 Evoke x7 Gracia Final

Zaczęty przez 2stowa2, Lipiec 02, 2014, 06:47:16 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szeol

Cytat: Kuniarz w Październik 06, 2014, 09:14:06 AM
Jest sens zaczynać gre na tym serwerze?... jak wygląda tutaj online, i jakie macie rokowania co do długośći życia serwera?
Online w granicach 1,4k a patrząc po tym, że odpalony przez nich Interlude w listopadzie zeszłego roku stoi nadal raczej o zamknięcie Gracii bym się również nie obawiał, chyba że za "życie servera" przyjmiemy przyzwoity online, tego raczej nikt nie jest w stanie przewidzieć.

sithera

Do usunięcia.

hajs

Jak serwer? Warto na nim zagrać?

Szeol

Longiero

ile gra ludzi na tym serwie srednio on line ?? jest rozbudowany handel ? :) mozna wrocic do klasyki "krasia"?

sternik

Szeol

Cytat: sternik w Listopad 26, 2014, 09:46:59 AM
evoke  padl,  jak juz planujesz gre lepiej tutaj  http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,56279.0.html
z tym, że online to lekko ponad 600 wieczorami

Alm

Gościu – uspokój się w końcu. Odkąd Evoke wstał ziejesz tym negatywnym jadem i tym samym szkodzisz serwerowi. Teraz widzę, że powtarzasz to z RF. Odfajkuj się i pozwól ludziom, którym zależy na serwerze pracować nad nim. Nie musisz być nim zachwycony, po prostu nie przeszkadzaj.
Do niezdecydowanych – jeśli nie chcecie grać z ruskimi to jedyna rozsądna alternatywa to właśnie RaidFight. Jeśli jakiś serwer ma gwarantować stabilność, uczciwość GM, international community i po prostu fun - to ten.
Nie ma się co zastanawiać, a zwłaszcza zważać na opinie mojego przedmówcy.

Szeol

Cytat: Alm w Listopad 26, 2014, 03:57:57 PM
Gościu – uspokój się w końcu. Odkąd Evoke wstał ziejesz tym negatywnym jadem i tym samym szkodzisz serwerowi. Teraz widzę, że powtarzasz to z RF. Odfajkuj się i pozwól ludziom, którym zależy na serwerze pracować nad nim. Nie musisz być nim zachwycony, po prostu nie przeszkadzaj.
Do niezdecydowanych – jeśli nie chcecie grać z ruskimi to jedyna rozsądna alternatywa to właśnie RaidFight. Jeśli jakiś serwer ma gwarantować stabilność, uczciwość GM, international community i po prostu fun - to ten.
Nie ma się co zastanawiać, a zwłaszcza zważać na opinie mojego przedmówcy.
Uderz głową w ścianę, może zmądrzejesz :) Napisałem gdzieś "nie graj, lol server?" Wrzuciłem tylko informacje o online zanim uwierzy jak niektórzy w podkręcony x2 licznik na stronie RF. Co z tym zrobi, jego sprawa.
Osobiście czekam na screeny/movie z pierwszych siege/TW aby zobaczyć "fun",z pewnością taki sam jak 3 tygodnie temu na Evoke kiedy online spadł do 600.

sternik

Przelol nubie gdzie teraz gracie ? :P

Szeol

Cytat: sternik w Listopad 26, 2014, 05:43:57 PM
Przelol nubie gdzie teraz gracie ? :P
Na jakiejś lol emo mid rate IL javie, w planie do świąt a potem sie rozchodzimy na jakiś czas :P