Jak zwiekszyc obrazenia??

Zaczęty przez Nazgul12, Czerwiec 24, 2006, 05:30:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nazgul12

Mam maly problemi jak zwiekszyc obrazenia dla fightera czy kogokolwiek bronia ?? U niektorych graczy podczas udezenia pojawia sie piorun na mieczu jak to zrobic w skillach nigdzie takiego czegos nima:( a no bo bym zapomnial jest jakis skrut klawiaturowy aby podnosic wszystko co jest w poblizu ?? bo inni jakos strasznioe szybko podnasza przedmioty w  okolicy ?? Przed tym bopingiem na mieczu jaki rodzaj obrony bardziej sie przydaje P.Def czy M.Def??

Bym bym wdzieczny za szybkie odpowiedzi :)

Pozdrowionka dla ALL :)

AGIO

Witam...mysle, ze chodzi Ci o Spiritshoty i Soulshoty, ktore dzialaja jednorazowo, jednak zwiekszaja sile ataku. Spiritshoty ogolnie przydaja sie gdy jestes magiem i uzywasz do ataku czarow, natomiast Soulshoty przeznaczone sa dla postaci ktore atakuja fizycznie. Oczywiscie Soulshot-ow jak i Spiritshot-ow uzywamy takiego typu (grade) jaka mamy bron. Spiritshot Grade A nie bedziemy mogli uzyc jezeli mamy bron inna niz A grade. Co do skrotow klawiatrurowcch to nie wiem czy taki jes...wiec to pytanie pozostawiam bez dopowiedzi.
Pozdro :)
... I'm Young ... I'm White ... I'm Rich ... yes !! ...

Nefryl

Co do skrótu na podnoszenie, to jedyną możliwością jest przeniesienie "podnoszenia (pick up)" z akcji w menu postaci, na pasek skrótów np. na miejsce 4. Kiedy coś nam wypadnie i naciśniemy F4 wtedy postać automatycznie podniesie daną rzecz.

sebeq

W przyszlosci takze mozesz zainwestowac w odpowiedni set i Dye +STR.

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Nazgul12

byl bym wdzieczny za dokladne wytlumaczenie gdzie jak poco i za ile bo niemam zielonego pojecia gdzie tego szukac mam jakies dziwne zeczy papierki z rysnukami pioruna etc. ale to po 3 miliony kosztuje pomozecie ??:(

Weapon

Spiritshooty i Soulshooty jak koledyz powiedzieli można użyć jednorazowo. Sp-shooty i SL-shooty można kupić w Magic Shop w każdym mieście. Używasz poprzez przeciągniecie poprawnego Spirit lub Soulshoota ma pasek menu zaklęć (czyli ten co jest po prawej stronie z cyferkami). Później patrzysz jaką masz broń (po prostu myszką zatrzymujesz na broni i ci się po 2 sek. wyświetli nazwa, obrażenia i po prawej stronie od nazwy masz napisane, D,A,B,(puste pole),S). Przeciągasz jak już napisalem SSshota lub spiritshoota na prawą strone w menu i kliasz prawym przyciskiem myszki na niego. Powinno ci się wokół broni pojawić otoczka z piorunem właśnie i powinines zadawac większe dmg. Jak ic pomogłem walnij + ;-)[/i] Acha i ssshoty i spiritshooty kosztują bodajże 47 Adena.